Fifty Shades of Grey Play Nice Date Night Par Spil

DKK 99,00

  • Kortspil med forslag til jeres date night
  • Spillet består af 52 kort
  • Opdelt i “going out” og “staying in”
  • Kortspillet er på engelsk

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E31562 Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Kortspil med forslag til jeres date night
  • Spillet består af 52 kort
  • Opdelt i “going out” og “staying in”
  • Kortspillet er på engelsk

Læs Mere

Beskrivelse

Play Nice Date Night par spil – inspiration til jeres aften

Leder I efter noget, der kan give nyt liv til jeres dates? Hvorfor så ikke prøve et frækt og sjovt spil. Play Nice Date Night par spil byder på masser af inspiration og gode ideer, der kan gøre jeres date night uforglemmelig.

Spillet består af 52 kortspil, der hver især giver forslag til, hvad I kan bruge jeres aften på. Kortene er opdelt i “staying in” og “going out”, så I kan vælge de kort, der passer til jeres situation. Parspillet er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion lavet i samarbejde med forfatteren E. L. James.

Skal I ud eller bliver I hjemme?

Det første I skal finde ud af inden I bruger Play Nice Date Night par spil er, hvorvidt I bliver hjemme eller skal ud på jeres date. De 52 kort er nemlig opdelt i 26 kort til aktiviteter i hjemmet, og 26 kort med aktiviteter I kan lave uden for hjemmet.

I bestemmer selvfølgelig selv, hvad I har lyst til, men kortene kan give ideer og forslag, som I måske ikke selv havde overvejet. “Going out” kunne for eksempel indebære et forslag som “make out in an elevator”, mens der på et “staying in” kort kunne stå “take a shower together”.

En sjov og romantisk gave

Play Nice Date Night par spil er perfekt som en sjov og romantisk gave til din partner. Spillet er ideelt, hvis du søger noget, der kan give dig og din partner nye oplevelser sammen. Det simple spil kan nemlig bære mange nye og spændende oplevelser med sig, hvad end I er hjemme eller ude.

I kan også forlænge legen ved at tage ét nyt kort om dagen. På den måde vil hver dag byde på en ny overraskelse og aktivitet, som I skal lave sammen. I kan selvfølgelig også se, hvor mange kort I kan komme igennem på én aften.

Detaljer
Vægt244 g
Indhold

52 kort

Sprog

Engelsk

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Play Nice Date Night Par Spil”