Fifty Shades of Grey Play Nice Blindfold

DKK 109,00

  • Lad sanserne få frit spil
  • Elegant satin blind med blonde
  • Perfekt til frække lege i dobbeltsengen
  • Ideel til begyndere indenfor bondage

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E31557 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

  • Lad sanserne få frit spil
  • Elegant satin blind med blonde
  • Perfekt til frække lege i dobbeltsengen
  • Ideel til begyndere indenfor bondage

Læs Mere

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Play Nice blindfold

Dette satin blindfold med smukke blondedetaljer er det perfekte stykke udstyr til jeres sanselege i soveværelset. Et blindfold vil være prikken over i’et sammen med andet bondageudstyr men er også nok i sig selv.

Dette Fifty Shades of Grey Play Nice blindfold er blødt og lækkert. Det er derfor behageligt at have på. Samtidig giver det et elegant og smukt udtryk til jeres stimulerende leg. Brug det alene eller kombiner det med andet udstyr fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

Et forførende design med blonder

Skal dit blindfold udstråle sensualitet og elegance. Så er det et Fifty Shades of Grey Play Nice blindfold, du skal have fingrene i. Det stilfulde design i sølvgrå og sort gør det til noget helt unikt.

Derudover giver blonderne et erotisk og feminint look, der kun vil gøre legen mere pirrende. Blindfoldet har en elastikstrop, så det tilpasser sig og sidder godt og komfortabelt. Som et ekstra plus kan det også altid bruges som en smuk sovemaske.

Satin blindfold fra Fifty Shades of Grey kollektionen

Et smukt satin blindfold som dette er blot én af de ting, du kan få fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Den verdensomspændende succes bog- og filmserie, har udviklet BDSM- og bondageudstyr samt sexlegetøj til par.

Det hele er naturligvis lavet i et enkelt og stilfuldt design inspireret af det velkendte univers. Du finder både noget for nybegynderen såvel som den øvet, når du dykker ned i det store udvalg af udstyr og sexlegetøj.

Detaljer
Vægt85 g
Materiale

Satin

Farve

Sort, Sølv

Længde

19 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Play Nice Blindfold”