Fifty Shades of Grey Penisring med Vibrator – Sort

DKK 149,00

 • Penisring med bullet vibrator
 • Kan bruges under samleje og oralsex
 • Perfekt som parvibrator
 • Lavet af ftalatfri silikone

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey penisring med vibrator

Gør jeres fælles nydelse endnu større med en Fifty Shades of Grey penisring med vibrator. En vibrerende penisring er den perfekte parvibrator, da den øger nydelsen for begge parter og nemt kan indgå helt naturligt i samlejet.

Penisringens fleksible silikonering sættes helt nede ved penisroden og holder blodet ude i penis. Dette giver en erektion, der er mere hård og langvarig. Når I så tilføjer en kraftig vibrator, kan I for alvor skrue op for nydelsen.

Sådan bruger I jeres vibrerende penisring

I kan uden problemer bruge denne Fifty Shades of Grey penisring med vibrator, selvom I ikke har meget erfaring med sexlegetøj. Vibratoren er en udtagelig bullet vibrator med kun én knap. Vibratoren har også kun 1 hastighed.

Det eneste I skal gøre, er altså at sætte penisringen om penis ved roden. Brug gerne en vandbaseret glidecreme for at gøre det nemmere at få den på. I kan også med fordel smøre lidt glidecreme på vibratorstykket. Så vil det glide let og lækkert over det følsomme område.

Sådan virker en penisring

En penisring kan gøre din erektion bedre. En penisring sidder tæt omkring penis, og gør, at blodet ikke ryger tilbage igen. På den måde vil din erektion virke mere hård. Penisringen hjælper dig også til at holde i længere tid. Har du udfordringer med din stamina, kan en penisring altså være en god hjælp. Særligt hvis den bruges sammen med en delay spray.

Med en vibrerende penisring er der også ekstra nydelse at hente. Når du bærer penisringen, vil du kunne mærke vibrationerne samtidig med, at du kan tilfredsstille din partner med både vibrationer og en bedre erektion.

Tilføj stimulerende vibrationer til jeres nydelse

Mange kvinder har svært ved at opnå orgasme uden stimulering af klitoris. Derfor kan det være en god ide med en vibrator, der kan være en naturlig del af samlejet. På den måde kan I nyde hinanden og tilføje ekstra stimulering med vibrationer.

Fifty Shades of Grey penisring med vibrator sidder, så vibratorstykket vil læne sig op ad klitoris under samleje. Penisringen kan naturligvis også bæres ved analsex, hvor vibratoren vil give ekstra stimulering til mellemkødet og området omkring anus.

Pas godt på jeres Fifty Shades of Grey penisring med vibrator

For at I kan nyde den vibrerende penisring igen og igen, er det vigtigt, at I passer godt på den. Dette gør I blandt andet ved at sørge for korrekt rengøring og opbevaring. Det er heldigvis nemt at gøre penisring og vibrator ren, da begge dele er 100% vandtæt.

Efter brug skal begge dele blot skylles i varmt vand. Anvend gerne en antibakteriel rengøringsspray til sexlegetøj. Så er I sikre på, at I får et helt hygiejnisk resultat. Sørg for at tørre penisring og vibrator helt af og brug den medfølgende pose til opbevaring.

Vægt40 g
Batteri

3x LR44 (inkl.)

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Indre diameter

4,5 cm (strækbar)

Vibration

1 hastighed

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Penisring med bullet vibrator
 • Kan bruges under samleje og oralsex
 • Perfekt som parvibrator
 • Lavet af ftalatfri silikone

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penisringen for at få den nemmere på
 2. Smør også glidecreme på klitorisvibratoren
 3. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 4. Tænd på knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Penisring med Vibrator – Sort”