Fifty Shades of Grey Penisring med Bullet Vibrator – Sort

DKK 149,00

 • Penisring med udtagelig bullet vibrator
 • Lavet i fleksibelt silikone
 • Med 1 kraftig hastighed
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Penisring med bullet vibrator fra Fifty Shades of Grey

Med denne vibrerende penisring får I et klassisk sexlegetøj med mange anvendelsesmuligheder. Med en penisring med bullet vibrator fra Fifty Shades of Grey kan begge parter øge deres nydelse både under forspil og samleje.

Penisringen sidder tæt rundt om penisroden og holder blodet ude i penis. Dette gør, at erektionen bliver hårdere, og kan vare i længere tid. Det giver naturligvis øget nydelse til bæreren men også for partneren. Dertil kommer vibrationerne, der kan mærkes af både bæreren og partneren.

Sådan bruger I en penisring med bullet vibrator

Penisringen er fremstillet af et meget fleksibelt silikonemateriale og kan derfor hives ud og sættes om penisroden. For at gøre det lidt nemmere kan du bruge en vandbaseret glidecreme. Det kan også være en god ide at bruge en smule glidecreme på vibratoren.

Vibratoren tændes på knappen, hvorefter den vil give stimulering til klitoris, eller der hvor den bruges. Bullet vibratoren kan tages ud af penisringen og bruges separat andre steder. Den er blandt andet oplagt at bruge til et ekstra pirrende forspil for både ham og hende.

En vibrerende penisring til par

En penisring med bullet vibrator er en perfekt parvibrator. Som par kan penisringen tilføje noget ekstra nydelse til samlejet. En penisring gør manden mere følsom, og gør samtidig, at han kan holde i længere tid – til glæde for både ham og hans partner.

Da vibratoren kan tages ud af penisringen, er der også endnu flere stimulerende muligheder. Vibratoren kan for eksempel bruges under oralsex eller som en pirrende overraskelse for din partner under leg med bondage og blindfold. Mulighederne er kort sagt mange.

God til forspil og samleje

Med en vibrerende penisring som denne får I et meget alsidigt sexlegetøj. Da vibratoren kan tages ud, er der nemlig endnu flere muligheder for at få øge jeres fælles nydelse. Penisringen kan naturligvis bæres under samleje men er også sjov at tage med i forspillet.

Lad for eksempel din partner bære penisringen, mens du giver ham et blowjob. Eller brug bullet vibratoren mens du giver din kvindelige partner oralsex. Bullet vibratoren kan naturligvis også bruges på brystvorter, mellemkødet eller andre erogene zoner.

Hold jeres penisring pæn og ren

Det er nemt at gøre din penisring og vibrator ren efter brug. Begge dele er helt vandtæt, og du kan derfor skylle dem grundigt i varmt vand uden nogen bekymringer. For at få den bedste rengøring anbefales det, at I anvender en antibakteriel rengøringsspray lavet specielt til brug på sexlegetøj.

Når penisring og vibrator er gjort ren, skal de også tørres helt, inden I pakker dem væk igen. Opbevar jeres penisring med bullet vibrator i den medfølgende satinpose.

Vægt72 g
Batteri

2x LR44 (inkl.)

Materiale

ABS + Silikone

Farve

Sort

Indre diameter

3,8 cm (strækbar)

Vibration

1 hastighed

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Penisring med udtagelig bullet vibrator
 • Lavet i fleksibelt silikone
 • Med 1 kraftig hastighed
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på penisringen for at få den nemmere på
 2. Smør også glidecreme på klitorisvibratoren
 3. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 4. Tænd på knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Penisring med Bullet Vibrator – Sort”