Fifty Shades of Grey Nipple Klemmer i Metal – TESTVINDER

DKK 129,00

  • Brystvorteklemmer i metal
  • Med bevægeligt vedhæng
  • Regulerbart tryk
  • Til begyndere såvel som erfarne

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24219 Kategorier: , , , , , GTIN: 5060108819381

Fifty Shades of Grey nipple klemmer i metal

Disse klemmer til brystvorter fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion er nemme at bruge, utrolig pirrende og ikke mindst flotte at se på. De er et enkelt men yderst frækt stykke udstyr til soveværelset, I med garanti vil blive glade for.

Fifty Shades of Grey nipple klemmer i metal har flotte vedhæng i sølv, der vægter klemmerne og er bevægelige. Klemmestykket der sidder om brystvorten, er dækket af silikone for den bedste komfort. Klemmerne er lette at bruge, og er det perfekte udstyrsstykke til forspil, onani eller samleje.

Et pirrende smykke

De virker nærmest som et erotisk smykke, så pæne er disse Fifty Shades of Grey nipple klemmer i metal. Klemmernes vedhæng vil bevæge sig i takt med dine bevægelser, og vedhænget sørger også for, at der hives en smule ned i brystvorterne, hvilket kun gør dem endnu mere pirrende at have på.

Klemmerne er til dig, der har erfaring med brystklemmer såvel som dig, der er på jagt efter dit første par. Det er nemlig muligt at justere trykket. Start med et let tryk og mærk efter om det bliver ubehageligt. Du kan altid gøre dem strammere, hvis det er nødvendigt.

Simpelt men særdeles effektivt

Brystklemmer er et utrolig lavteknologisk stykke erotisk udstyr, men ikke desto mindre er de frække og virkelig effektive. For at sætte klemmerne på føres den lille metalskive omkring klemmen ned mod vedhænget. Dette åbner klemmen op.

Når klemmen er sat om brystvorten, kan du føre metalskiven tilbage, indtil du opnår det tryk, du ønsker. Du er nu klar til at nyde en stimulerende smerte, som du kan justere og tilpasse.

Vægt 50 g
Materiale

Metal

Farve

Sølv, sort

Længde

8,3 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Brystvorteklemmer i metal
  • Med bevægeligt vedhæng
  • Regulerbart tryk
  • Til begyndere såvel som erfarne

Læs Mere

X