Fifty Shades of Grey Nipple Klemmer i Metal – TESTVINDER

DKK 129,00

 • Brystvorteklemmer i metal med bevægeligt vedhæng, for at skabe mere vægt
 • Regulerbart tryk, så du selv kan bestemme hvor stramt de skal sidde omkring dine brystvorter
 • Til begyndere såvel som erfarne

Læs Mere

Varenummer (SKU): E24219 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Brystvorteklemmer i metal med bevægeligt vedhæng, for at skabe mere vægt
 • Regulerbart tryk, så du selv kan bestemme hvor stramt de skal sidde omkring dine brystvorter
 • Til begyndere såvel som erfarne

Læs Mere

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey nipple klemmer i metal

Disse klemmer til brystvorter fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion er nemme at bruge, utrolig pirrende og ikke mindst flotte at se på. De er et enkelt men yderst frækt stykke udstyr til soveværelset, I med garanti vil blive glade for.

Fifty Shades of Grey nipple klemmer i metal har flotte vedhæng i sølv, der vægter klemmerne og er bevægelige. Klemmestykket der sidder om brystvorten, er dækket af silikone for den bedste komfort. Klemmerne er lette at bruge, og er det perfekte udstyrsstykke til forspil, onani eller samleje.

Et pirrende smykke

De virker nærmest som et erotisk smykke, så pæne er disse Fifty Shades of Grey nipple klemmer i metal. Klemmernes vedhæng vil bevæge sig i takt med dine bevægelser, og vedhænget sørger også for, at der hives en smule ned i brystvorterne, hvilket kun gør dem endnu mere pirrende at have på.

Klemmerne er til dig, der har erfaring med brystklemmer såvel som dig, der er på jagt efter dit første par. Det er nemlig muligt at justere trykket. Start med et let tryk og mærk efter om det bliver ubehageligt. Du kan altid gøre dem strammere, hvis det er nødvendigt.

Simpelt men særdeles effektivt

Brystklemmer er et utrolig lavteknologisk stykke erotisk udstyr, men ikke desto mindre er de frække og virkelig effektive. For at sætte klemmerne på føres den lille metalskive omkring klemmen ned mod vedhænget. Dette åbner klemmen op.

Når klemmen er sat om brystvorten, kan du føre metalskiven tilbage, indtil du opnår det tryk, du ønsker. Du er nu klar til at nyde en stimulerende smerte, som du kan justere og tilpasse.

Detaljer
Vægt50 g
Materiale

Metal

Farve

Sølv, sort

Længde

8,3 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Anmeldelser (2)

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Nipple Klemmer i Metal – TESTVINDER

 1. Stefan

  Vores bedste køb til dato
  Vi har prøvet en del sexlegetøj efterhånden men de her er hurtigt blevet en favorit. De er nemme at få på og det er også nemt at justere presset, så det passer til en. De hængende perler gør at kvinden mærker et ryk når hun bevæger sig. Kvaliteten er helt i top og der er rig mulighed for at pirre og lege.

 2. Q

  Et flot smukke
  Ikke nok med at de er utrolig pirrende så er de også virkelig smukke. Tænkt at et så lavteknologisk sexlegetøj kan give så meget glæde 😀 Kæmpe anbefaling herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen