Fifty Shades of Grey Mini G-punkts Vibrator – Sort

DKK 209,00

 • G-punkts vibrator i lille størrelse
 • Simpelt interface med én knap
 • Lavet af silkeblød silikone
 • Perfekt til nybegynderen

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E24202 Kategorier: , , , ,

Mini G-punkts vibrator fra Fifty Shades of Grey

Denne mini G-punkts vibrator fra Fifty Shades of Grey har en let buet kurve for enden, der er skabt til, at du kan finde og stimulere dit G-punkt helt rigtigt. Det simple design byder på kraftige vibrationer i forskellige indstillinger, så du kan opnå præcis den stimulering, du har brug for.

Vibratoren er god til dig, der er ny inden for verden af sexlegetøj. Den har nemlig en overkommelig størrelse og er meget nem at bruge. Du kan derfor let eksperimentere med G-punktsstimulering eller bruge den til stimulering af klitoris.

Sådan bruger du din mini G-punkts vibrator

Den lille vibrator har kun én knap. Det er derfor nemt at tænde og slukke vibratoren samt at skifte indstilling. Knappen sidder i bunden af vibratoren. Med et enkelt tryk kan du skifte mellem 7 forskellige vibrationsmønstre og 3 hastigheder.

Brug gerne en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Det gør, at det silkebløde silikonemateriale glider let og lækkert, og gør din nydelse endnu større. Du kan bruge vibratoren til ekstra stimulerende sololeg eller til et pirrende forspil sammen med din partner.

Lille størrelse, store kræfter

Lad ikke størrelsen narre dig. Der gemmer sig en stærk motor i denne mini G-punkts vibrator. Den kraftige motor giver intens stimulering, som du kan justere med forskellige mønstre og hastigheder.

De forskellige indstillinger gør, at du kan starte ud med blide og let rumlende vibrationer og skrue op for intensiteten, jo tættere du kommer på orgasme. Vibratoren bruger batterier (medfølger), så du altid har en vibrator, der er klar. Mangler den strøm skal du blot skifte batterier – og så er du klar!

Udformet til nydelse

For at du kan opnå den eftertragtede G-punktsorgasme, er det vigtigt, at du bruger en vibrator, der er designet til formålet. Denne vibrator er netop dette. I enden har den fået et lille knæk. Med denne vinkel kan du nemmere finde og stimulere dit G-punkt.

Enden af vibratoren har også et lidt forstørret hoved. Det er også en lille detalje i designet, der gør det nemmere at stimulere det følsomme G-punkt helt rigtigt. Dertil kommer vibratoren med forskellige vibrationsindstillinger, så du kan få præcis den stimulering, du har brug for.

Hold din mini G-punkts vibrator ren

Det er vigtigt at have styr på hygiejnen, når det kommer til sexlegetøj. Det er dog ikke noget problem med en vandtæt vibrator. Det betyder nemlig, at du kan gøre den grundig ren uden nogen bekymringer.

Vi anbefaler altid, at du bruger en antibakteriel spray til sexlegetøj for at fjerne alle bakterier på overfladen af dit sexlegetøj. Når vibratoren er ren, er det vigtigt, at du tørrer den helt, inden den pakkes ned i den medfølgende satinpose til opbevaring.

Vægt92 g
Batteri

1x AA (inkl.)

Længde

13,3 cm

Indsætbar længde

10,2 cm

Omkreds

9,5 cm

Materiale

ABS + Silikone

Farve

Sort

Vibration

7 mønstre, 3 hastigheder

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Satinpose til opbevaring medfølger

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • G-punkts vibrator i lille størrelse
 • Simpelt interface med én knap
 • Lavet af silkeblød silikone
 • Perfekt til nybegynderen

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed ved at trykke på knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Mini G-punkts Vibrator – Sort”