Fifty Shades of Grey Metal Bækkenbundskugler

DKK 219,00

 • Elegante bækkenbundskugler i metal
 • To kugler med en vægt på 177 g
 • Til dig der er øvet i bækkenbundstræning
 • Lang silikonesnor for let udtagning

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E24207 Kategorier: , , ,

Metal bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey

Med disse bækkenbundskugler får du et elegant og stilfuldt udstyr til at gøre dine knibeøvelser mere effektive. Det sikrer dig en sund og stærk bækkenbund. Metal bækkenbundskugler fra Fifty Shades of Grey består af to kugler og har en samlet vægt på 177 g.

Disse bækkenbundskugler er derfor perfekt til dig, der er øvet inden for brug af bækkenbundskugler og som ønsker at tage din bækkenbundstræning til næste niveau. Bækkenbundskuglerne er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion.

Sådan bruger du dine metal bækkenbundskugler

Bækkenbundskuglerne gør dine knibeøvelser mere effektive. Du kan med fordel bruge vandbaseret glidecreme sammen med kuglerne for at gøre dem lettere at føre op. Start med at lægge dig ned, når du bruger kuglerne – jo mere øvet du er, jo lettere bliver det også at gå rundt, mens du har kuglerne oppe.

Kuglernes vægt aktiverer dine muskler, og gør, at du hurtigere opnår mærkbare resultater med dine knibeøvelser. Prøv at knibe i 20 sekunder, hvorefter du holder en pause i 20 sekunder. Brug kuglerne i 10-15 minutter og husk at mærke efter. Du kan altid øge din træning løbende.

Effektivt og elegant udstyr til din bækkenbundstræning

De smukke metal bækkenbundskugler tilføjer en vis elegance til din bækkenbundstræning. Kuglerne består af solid metal og er holdt sammen med en silikone snor. Snoren ender i et lille håndtag, der gør det nemt at få kuglerne ud igen.

Kuglerne af metal er flotte og elegante, og er naturligvis også med til at give disse bækkenbundskugler en god tyngde. Er du mindre øvet, kan du starte ud med at bruge kuglerne, mens du ligger ned eller i kortere tid.

En stærkere bækkenbund betyder mere nydelse

Der er flere fordele ved at holde din bækkenbund stærk. En stærk bækkenbund er nemlig lig med større og mere kraftige orgasmer. Når du har stærke bækkenbundsmuskler, kan du nemlig kontrollere din orgasme meget mere og opbygge til et mere eksplosivt klimaks.

Udover større nydelse er der også andre sundhedsmæssige fordele ved at have en stærk bækkenbund. Med vedvarende bækkenbundstræning kan du nemlig forebygge samt afhjælpe inkontinens. Det kan også være en god forberedende øvelse inden fødsel samt være en form for genoptræning efter fødsel.

Bækkenbundskugler for den øvet bruger

Bækkenbundskugler kommer i forskellige vægtklasser. Disse kugler har en samlet vægt på 177 g, hvilket gør, at de lægger i vægtklassen for den øvet bruger. Disse metal bækkenbundskugler er derfor perfekt til dig, der ønsker at øge effektiviteten og sværhedsgraden for din bækkenbundstræning.

Du kan også gøre din bækkenbundstræning mere udfordrende og sjovere ved at bevæge dig rundt, mens du bærer kuglerne. Det kan også virke som et pirrende forspil, da mange kvinder oplever, at kuglerne også virker stimulerende.

Sådan holder du dine metal bækkenbundskugler rene

På grund af kuglernes materiale er de nemme at gøre rene. Dette gøres ved at skylle dem grundigt. Brug også gerne en rensespray lavet specielt til sexlegetøj, der også er antibakteriel. Så er du sikker på, at dine metal bækkenbundskugler er helt rene, næste gang du skal bruge dem.

Du får en flot og praktisk satinpose med, når du køber disse bækkenbundskugler. Brug posen til at opbevare kuglerne i, når du ikke bruger dem. Posen holder dem pæne og rene.

Vægt177 g
Materiale

Metal, Silikone

Farve

Sølv

Længde

21,6 cm

Diameter

3,3 cm

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Elegante bækkenbundskugler i metal
 • To kugler med en vægt på 177 g
 • Til dig der er øvet i bækkenbundstræning
 • Lang silikonesnor for let udtagning

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på din bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – Brug bækkenbundkuglerne i 10-15 minutter
 4. Brug den gerne 3-4 gange om ugen for bedste resultat

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad den tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Metal Bækkenbundskugler”