Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-punkts Vibrator – Sort

DKK 729,00

 • Ekstra stimulerende rabbit vibrator – Skaftet bevæger sig frem og tilbage
 • Stimulerer udvendigt med vibrationer – Med hele 12 forskellige mønstre
 • Enkel og elegant design i høj kvalitet
 • Vibratoren er genopladelig og vandtæt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Greedy Girl thrusting G-punkts vibrator fra Fifty Shades of Grey

Forkæl dig selv som aldrig før med en Greedy Girl thrusting G-punkts vibrator fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Den elegante rabbit vibrator har alt, hvad du behøver for at blive fuldstændig tilfredsstillet.

Det elegante design gemmer på en kraftig motor, der giver lækre vibrationer i både skaft og “kaninører”. Det der gør dildoen helt særlig er, at den også har en thrusting-funktion. Det vil sige, at dildoen bevæger sig frem og tilbage for optimal og autentisk nydelse.

Sådan bruger du Greedy Girl thrusting G-punkts vibrator

Lad dig ikke skræmme af de mange funktioner med både vibrationer og pulseringer. Dildovibratoren er nemlig udstyret med et meget simpelt interface, der består af to knapper. På knapperne tænder/slukker du vibratoren samt skifter mellem i alt 15 indstillinger.

Ørerne er udstyret med 12 hastigheder og mønstre, mens skaftet har 3 hastigheder. Vi anbefaler, at du altid bruger din dildo sammen med en god vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre noget på dildoskaftet såvel som kaninørene for optimal nydelse.

Vibrationer og pulseringer – udvendigt og indvendigt

Med en Greedy Girl thrusting G-punkts vibrator er der ikke noget, der bliver overset. Vibratoren giver komplet stimulering både udvendigt og indvendigt. Klitoris bliver forkælet af den lille kanin, der kan justeres i vibrationshastighed og -mønstre.

Indvendigt stimulerer det let buet og rillet skaft med pulserende bevægelser. Det vil sige, at skaftet bevæger sig frem og tilbage, ligesom hvis du havde en rigtig mand mellem benene – bare lidt bedre.

En optimeret rabbit vibrator

Rabbit vibratoren er en populær model, fordi du opnår skøn stimulering af både de indvendige og udvendige erogene zoner. Men med Greedy Girl thrusting G-punkts vibrator får du en optimeret udgave af den populære vibratormodel.

Ikke nok med at dildoen vibrerer mod klitoris, så stimulerer den også med sine pulserende bevægelser. Den faste frem og tilbage bevægelse gør din onanioplevelse endnu mere naturtro og pirrende. Bevægelsen gør også, at det afrundet og let krumme skaft rammer perfekt ind mod G-punktet.

En størrelse der tilfredsstiller

De fleste kan være med, når det kommer til størrelsen på denne dildovibrator. Den har en indførbar længde på 13 cm og en diameter på 3,6 cm. Det vil sige, at du vil opleve en fylde, der stimulerer og tilfredsstiller, men som ikke er for voldsom eller stor.

Vibratoren er fremstillet af silikone af høj kvalitet uden latex og ftalater. Det lækre materiale har en silkeblød overflade og føles skønt mod huden. Særligt når der påføres vandbaseret glidecreme.

Pas godt på din Greedy Girl thrusting G-punkts vibrator

G-punkts vibratoren fra Fifty Shades of Grey er fuldstændig vandtæt. Det betyder ikke bare, at du nemt kan tage den med i badet men, at det også er hurtigt at gøre den ren. Du skal nemlig ikke bekymre dig om noget og kan skylle den lige så grundigt, som du har brug for.

Du kan også bruge en rensespray til sexlegetøj. Sådan en spray har antibakterielle egenskaber og sørger for en helt ren overflade på dit sexlegetøj. Efter rengøringen skal du sørge for, at vibratoren er helt tør, inden du lægger den i den medfølgende satinpose til opbevaring.

Vægt445 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

24 cm

Indsætbar længde

13,3 cm

Diameter

3,6 mm

Materiale

ABS + Silikone

Farve

Sort

Vibration

12 hatigheder og mønstre i ørerne, 3 hastigheder i skaftet

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Med rejselås

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Ekstra stimulerende rabbit vibrator – Skaftet bevæger sig frem og tilbage
 • Stimulerer udvendigt med vibrationer – Med hele 12 forskellige mønstre
 • Enkel og elegant design i høj kvalitet
 • Vibratoren er genopladelig og vandtæt

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Greedy Girl Thrusting G-punkts Vibrator – Sort

 1. Gry

  Klar vinder
  Kan godt forstå at den hedder greedy girl. Man kan nemlig slet ikke få nok, når man først har prøvet den her. Den er bare helt vild og den giver mig nogle fantastiske orgasmer. Synes helt klart alle kvinder skal have sådan en her i skuffen derhjemme.

 2. Henriette

  Helt klart 5 stjerner!!!!
  Har ikke prøvet en rabbit som den her før. Andre jeg har prøvet, er hurtigt gået i stykke, men den her virker til at være i meget bedre kvalitet. Den kører også ind og ud, så jeg behøver nærmest ikke at gøre noget selv.

Tilføj en anmeldelse af varen