Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline Rabbit i Sort

DKK 499,00

 • Ultra slim rabbit for bedre nydelse
 • Kraftfuld motor med hele 12 vibrationsmønstre
 • 100% vandtæt – tag den med i bad
 • Genopladelig – lader medfølger
 • Lydsvagt design

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27150 Kategorier: , , , , , , GTIN: 5060680311150

Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline rabbit

Ønsker du en rabbit vibrator i et elegant og slankt design? Så er det denne slimline rabbit vibrator fra Fifty Shades of Grey, du skal have fingrene i. Den effektive vibrator rammer helt perfekt på både G-punkt og klitoris.

Det slanke design med lette kurver giver dig de bedste forudsætninger for en stimulerende leg, hvor du kan opleve en mere intens og eksplosiv orgasme. Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline rabbit vibrator er vandtæt, genopladelig og udstyret med i alt 15 vibrationsindstillinger.

Sådan bruger du din Greedy Girl Slimline rabbit

Du kan uden problemer vælge denne vibrator, selvom du ikke har den store erfaring med sexlegetøj. Den er nemlig meget nem at bruge og har kun tre knapper, hvorfra du tænder og slukker samt skifter mellem de forskellige indstillinger. Du vil hurtigt blive bekendt med indstillingerne og finde din favorit.

Derudover er det vigtigt, at du bruger vibratoren sammen med en god vandbaseret glidecreme. Det sikrer dig, at det bløde silikonemateriale, som vibratoren er fremstillet af, glider let og lækkert over huden. Påfør glidecremen på både klitorisvibrator og dildo.

Et slankt design med diskrete kurver

Som navnet indikerer, får du en rabbit vibrator i et slankere design, når du vælger Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline rabbit. Det kan være perfekt til dig, der er ny inden for sexlegetøj og ikke ønsker en for fyldig dildo. Det kan også være, du blot foretrækker en mindre diameter.

Sammen med det slanke design har vibratoren også diskrete kurver. Kurverne er udformet, så du let kan ramme og stimulere G-punktet. Både dildo og klitorisvibrator har en god fleksibilitet, der sikrer dig en vibrator, der er behagelig og nem at bruge.

En begyndervenlig rabbit vibrator

På grund af denne vibrators slanke og brugervenlige design, er den perfekt til dig, der skal prøve dobbeltstimulering for første gang. Ved at blive stimuleret på både G-punkt og klitoris på samme tid kan du opnå en mere kraftig orgasme.

Med denne Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline rabbit vibrator får du en god introduktion til den ekstra stimulerende oplevelse. Du får endda en vibrator, der er både vandtæt og genopladelig.

Hold din Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline rabbit ren

Rengøring af sexlegetøj er vigtigt. Det sikrer dig ikke bare en hygiejnisk oplevelse men gør også, at du kan nyde dit legetøj i længere tid. Ved at gøre dit sexlegetøj rent og opbevare det korrekt, passer du på materialet og sexlegetøjets funktioner.

Denne vibrator er vandtæt, hvorfor du nemt kan skylle den grundigt ren uden nogen bekymringer. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj efterfølgende. Sørg for at vibratoren er helt tør inden du opbevarer den i den medfølgende pose.

Vægt335 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 40 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22 cm

Indsætbar længde

12 cm

Diameter

3-3,3 cm

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Vibration

12 mønstre

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Ultra slim rabbit for bedre nydelse
 • Kraftfuld motor med hele 12 vibrationsmønstre
 • 100% vandtæt – tag den med i bad
 • Genopladelig – lader medfølger
 • Lydsvagt design

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Greedy Girl Slimline Rabbit i Sort

 1. Rosa

  Skøn vibrator
  Virkelig god vibrator. Lækker kvalitet og kraftige vibrationer.

Tilføj en anmeldelse af varen