Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rabbit Vibrator i Sort – TESTVINDER

DKK 579,00

 • Klassisk rabbit vibrator i elegant design
 • Stimulerer klitoris og G-punktet
 • Lavet af kropssikker kvalitets silikone
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Greedy Girl rabbit vibrator fra Fifty Shades of Grey

Kan du bare heller ikke få nok? Så kan det være Greedy Girl rabbit vibrator fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, kan tilfredsstille dig. Vibratoren er udformet som en klassisk rabbit vibrator med en lille kanin, der vibrerer ved klitoris. Dertil får du en dildo med en let buet tip, så du kan ramme G-punktet helt rigtigt.

Du kan også få præcis den stimulering, du ønsker med de 36 mulige vibrationsindstillinger. Vibratoren har nemlig to separate motorer i hhv. dildoskaftet og klitorisvibratoren. Det hele styres nemt med et enkelt interface bestående af to knapper.

Sådan bruger du din Greedy Girl rabbit vibrator

Din oplevelse med vibratoren bliver meget bedre, hvis du husker at bruge en god vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre både dildoen og klitorisvibratoren godt ind. Det vil både gøre det nemmere at indføre dildoen, samt gøre at vibrationerne føles endnu dejligere.

Når du bruger vibratoren, vil du mærke vibrationer mod både G-punktet og klitoris. Da vibratoren har separate motorer til de forskellige områder, kan du også sørge for, at du får præcis den stimulering, du har brug for. Brug gerne god tid den første gang du bruger din vibrator, så du rigtig kan lære den at kende.

En klassisk vibrator i et stilfuldt design

En rabbit vibrator er en klassisk vibratormodel. Vibratoren består af en vibrerende dildo med en klitorisvibrator ved basen. Vibratoren hedder en “rabbit”, fordi klitorisvibratoren er formet som en lille kanin, hvor ørene sidder tæt op ad klitoris og forkæler den med vibrationer.

Denne Greedy Girl rabbit vibrator kan siges at være en optimeret og moderne udgave af den klassiske model. Den er udført i et enkelt og stilfuldt design. Dertil har dildoen fået en ekstra buet top, så den rammer helt rigtigt ind mod G-punktet.

Oplev dobbelt så meget nydelse

Der er en god grund til at rabbitvibratoren, er en af de mest populære modeller. Du får nemlig dobbelt så meget nydelse for dine penge. Hvis du ønsker at opleve en ekstra intens orgasme, vil denne vibrator være et godt bud. Ved at stimulere G-punktet og klitoris på samme tid kan du nemlig opnå en mere eksplosiv orgasme, end du er vant til.

Mange kvinder har svært ved at opnå en G-punktsorgasme ved udelukkende stimulering af G-punktet. Derfor hjælper denne vibrator dig godt på vej ved at stimulere klitoris samtidig. Dertil kan du helt selv styre, hvordan stimuleringen skal være på henholdsvis G-punktet og klitoris.

Til dig der ikke kan få nok

Det er ikke uden grund, at dette sexlegetøj har fået navnet Greedy Girl. Den kan nemlig bare blive ved og ved. Den genopladelige rabbit vibrator giver dig hele 60 minutters leg på en fuld opladning. Du kan derfor blev ved, indtil du er fuldstændig tilfredsstillet.

Vibratoren er også 100% vandtæt, så du kan tage den med i badet, hvis det er det, du har lyst til. Du kan kort sagt, få det præcis som du ønsker det. Og vi er ret sikre på, at Greedy Girl rabbit vibrator hurtigt vil blive din nye bedste ven.

Sådan rengør du din Greedy Girl rabbit vibrator

Det er selvfølgelig vigtigt, at du gør dit sexlegetøj rent efter brug. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse, men det sørger også for, at du kan nyde dit sexlegetøj i længere tid. Husk derfor at skylle din Greedy Girl rabbit vibrator grundigt i varmt vand, når du har brugt den.

Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøringen. Efter rengøring er det vigtigt, at vibratoren er helt tør. Når den er tør, kan du bruge den medfølgende satinpose til opbevaring.

Vægt391 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

24,1 cm

Indsætbar længde

13,3 cm

Diameter

Op til 5 cm

Farve

Sort

Vandtæt

Ja

Vibration

9 mønstre, 3 hastigheder

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Klassisk rabbit vibrator i elegant design
 • Stimulerer klitoris og G-punktet
 • Lavet af kropssikker kvalitets silikone
 • Genopladelig og 100% vandtæt
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rabbit Vibrator i Sort – TESTVINDER

 1. Leonora

  Den perfekte vibrator
  Tror jeg har fundet den perfekte vibrator, hvert fald til mig. Jeg får den mest fantastiske orgasme. Kan kun anbefale andre piger derude at prøve den selv.

 2. Susanne

  Wow !!!!! 😉
  Hold da op. Det er min første rabbit men må sige jeg bliv virkelig overrasket over hvor god den er. Jeg får en helt anden orgasme end jeg plejer – meget mere kraftig. Materialet føles lækkert og er også vild med indstillingerne.

Tilføj en anmeldelse af varen