Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rabbit Vibrator – Lilla

DKK 579,00 DKK 439,00

 • Vibrator til klitoris og G-punkt stimulering
 • Separate motorer ved dildo og klitorisvibrator
 • Medfølgende satinpose til opbevaring
 • Vibratoren er genopladelig og 100% vandtæt
 • Stilfuldt og elegant design i høj kvalitet

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E31185 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: 5060493009985

Fifty Shades of Grey Greedy Girl rabbit vibrator

Du behøver ikke meget andet, når først du har anskaffet dig denne Fifty Shades of Grey Greedy Girl rabbit vibrator. Vibratoren kan dække alle dine behov med sin kraftige motor og perfekte udformning. Du vil opleve en intens dobbelt stimulering, som du er i fuld kontrol over.

Vibratoren har separate motorer ved dildo og klitorisvibrator. Du kan derfor nyde 9 vibrationsmønstre og 3 hastigheder helt dybt. Mens klitorisvibratoren kan vibrere i 3 hastigheder. Det simple interface på håndtaget lader dig styre imellem de i alt 36 kombinationsmuligheder.

Sådan bruger du din rabbit vibrator

Uanset hvor vant du er til sexlegetøj og vibratorer, kan du også være med, når det kommer til denne Fifty Shades of Grey Greedy Girl rabbit vibrator. Vibratorens interface består af få knapper, hvorfra du nemt kan skifte mellem vibrationsmønstrene og sætte den hastighed du ønsker.

Inden du kommer alt for godt i gang, er det dog vigtigt, at du husker at bruge en vandbaseret glidecreme. Brug gerne en god mængde på både klitorisvibrator og dildo for at få den optimale oplevelse. Du kan også gøre din nydelse endnu mere intens ved at bruge en orgasmegel til G-punktet.

Den perfekte dobbeltstimulering findes

En rabbit vibrator som denne er om muligt det perfekte sexlegetøj til dobbelt stimulering. Hele vibratoren er designet til at give nydelse ved at stimulere G-punktet og klitoris på en og samme tid. Du behøver ikke andet end denne for at få en intens orgasme.

Derudover gør det selvfølgelig ikke noget, at den også er en fryd for øget. Vibratorens overflade består af silkeblød silikone, og vibratoren har et stilfuldt design pyntet med et enkelt guldbånd ved basen.

En vibrator med god pasform

Vi er alle forskellige, og at ramme klitoris og G-punktet helt perfekt kan være en udfordring for mange vibratorer. Fifty Shades of Grey Greedy Girl rabbit vibrator har dog knækket koden. Det slanke dildoskaft har en let kurvet form, og er udstyret med et forstørret hoved. Dette vil ramme og massere G-punktet helt rigtigt.

Den lille kanin der sidder ved dildoens base, har ligeledes en god størrelse. Jo større klitorisvibratoren er, jo større chance er der også for at den ramme noget. Dertil sidder ørene ind mod klitoris, og vil omfavne begge sider. Der er altså god grund til at glæde sig til en intens nydelse ved både udvendig og indvendig stimulering.

Hold din Fifty Shades of Grey Greedy Girl rabbit vibrator ren

Efter brug skal du gøre din Fifty Shades of Grey Greedy Girl rabbit vibrator ren. Dette skal gøres, så du kan være sikker på en hygiejnisk oplevelse, hver gang du bruger din vibrator, og for at dit sexlegetøj kan bruges igen og igen, så længe du ønsker det.

For at gøre din vibrator ren skal du skylle den grundigt i varmt vand. Vibratoren er 100% vandtæt, så du kan gøre den ren uden at skulle bekymre dig for batteriet. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøring. Opbevar din vibrator i den medfølgende satinpose, når den er helt tør.

Vægt 446 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

24,1 cm

Indsætbar længde

13,3 cm

Diameter

5 cm

Farve

Lilla

Vandtæt

Ja

Vibration

9 mønstre, 3 hastigheder

Mærke

Fifty Shades of grey

Oversigt

 • Vibrator til klitoris og G-punkt stimulering
 • Separate motorer ved dildo og klitorisvibrator
 • Medfølgende satinpose til opbevaring
 • Vibratoren er genopladelig og 100% vandtæt
 • Stilfuldt og elegant design i høj kvalitet

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af
X