Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot Rabbit Vibrator i Guld

DKK 450,00

 • Special edition rabbit i guld – Kraftfuld motor med hele 9 forskellige mønstre
 • Lavet specielt til at ramme G-punktet og klitoris på samme tid
 • Lang batterilevetid på 1 time
 • Genopladelig – Lader medfølger

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot rabbit vibrator

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne fantastiske speciel edition guld rabbit vibrator fra Fifty Shades of Grey. Vibratoren har det klassiske rabbit udseende med en velformet dildo og små kaninører, der vibrerer og hopper når hele herligheden tændes.

En Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot rabbit vibrator er til dig, der ikke ønsker at nøjes. Vibratoren stimulerer dig samtidigt på G-punktet og klitoris. Der er altså gode muligheder for at du kan opnå en kraftigere og mere intens orgasme.

Sådan bruger du din Greedy Girl G-sport rabbit vibrator

Selvom du får en vibrator, der stimulerer på to punkter og har hele 9 vibrationsmønstre samt 3 hastigheder, får du også en yderst brugervenlig vibrator. Den har nemlig kun tre knapper, hvorfra du kan styre det hele.

Brug gerne god tid de første par gange så du rigtig kan lære dit nye legetøj at kende. Husk også at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Smør gerne glidecreme på både dildoen og klitorisvibratoren for at få den bedste oplevelse.

Speciel edition i guld

Denne Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot rabbit vibrator er noget helt særligt. Den er nemlig en speciel edition udgave, der har fået lidt af en makeover. I stedet for den klassiske sorte farve har vibratoren en yderst eksklusiv guldfarve.

Den smukke guldbelægning gør den bare endnu mere lækker, og den er perfekt til dig, der ønsker et helt særligt og unikt udseende. Udover farven i guld, har vibratoren de samme mål og funktioner som de andre Greedy Girl G-spot rabbit vibratorer.

Perfekt udformet til nydelse

En rabbit vibrator har ofte en helt særlig udformning. Den er nemlig designet til at stimulere G-punkt og klitoris på samme tid. Derfor har denne Greedy Girl model også den velkendte buet spids. På grund af vinklen på dildoen kan du nemt ramme G-punktet.

Klitorisvibratoren er ligeledes designet for at gøre arbejdet så nemt som muligt for dig. Derfor har den også en god størrelse og to bløde ører. Når vibrationerne tændes, vil kaninens næse såvel som ørerne forkæle både på og omkring klitoris.

Hold din Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot rabbit vibrator ren

Når du har brugt din Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot rabbit vibrator, skal den også gøres ren. Det er heldigvis nemt med en vandtæt vibrator som denne. Det eneste du skal gøre, er at skylle den grundigt ren. Du kan med fordel bruge en rensespray til sexlegetøj efterfølgende.

Efter du har gjort vibratoren ren, er det vigtigt, at den også er helt tør, inden du bruger æsken eller en stofpose til opbevaring. Du kan også bruge den medfølgende oplader til at lade vibratoren op, hvis det er nødvendigt.

Vægt430 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

24,1 cm

Indsætbar længde

13,3 cm

Diameter

Op til 5 cm

Farve

Guld

Vibration

9 mønstre, 3 hastigheder

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Special edition rabbit i guld – Kraftfuld motor med hele 9 forskellige mønstre
 • Lavet specielt til at ramme G-punktet og klitoris på samme tid
 • Lang batterilevetid på 1 time
 • Genopladelig – Lader medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Greedy Girl G-spot Rabbit Vibrator i Guld

 1. Guldpigen

  en vibrator der er guld værd
  Blev nødt til at eje den her over-the-top vibrator i guld. Ikke nok med at den ser fantastisk ud, så stimulerer den også bare helt perfekt. Min bedste rabbit oplevelse indtil videre.

 2. Jytte

  Lever op til forventningerne
  Havde nok ret høje forventninger til den her vibrator, da jeg både havde læst flere gode anmeldelser og fået den anbefalet af en veninde. Og må sige at den faktisk ikke har skuffet. Er ret imponeret over hvor godt den stimulerer både på g-punktet og klitoris. Det er helt klart en anbefaling herfra.

Tilføj en anmeldelse af varen