Fifty Shades of Grey Glas Massage Wand

DKK 200,00

 • Stimulerende glas wand
 • Med dobbelt ende for endnu mere stimulering
 • Kan køles eller varmes inden brug
 • Masserer og stimulerer dit G-punkt
 • Smukt design i højeste kvalitet

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E24208 Kategorier: , , , , , , GTIN: 5060108819718

Fifty Shades of Grey glas massage wand

Med denne elegante og smukke glasdildo kan du få en helt ny oplevelse. Dildoen er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion og er fremstillet af borsilikatglas, der sikrer dig et stærkt, hygiejnisk og ikke mindst flot produkt.

Fifty Shades of Grey glas massage wand har to forskellige ender, der begge kan bruges. Du kan derfor variere din oplevelse. Du kan ligeledes nyde den nubrede overflade, når du fører dildoen ud og ind.

Sådan bruger du din glas massage wand

En dildo i glas skal bruges sammen med en vandbaseret glidecreme. Med en god glidecreme er du sikret en fantastisk blød og glat fornemmelse, der kun vil øge din nydelse, når du mærker det hårde glas.

Dildoen har to forskellige ender, som du kan veksle imellem for en mere varieret oplevelse. Du kan også lege med temperaturer. Køl dildoen ned eller varm den op lige inden brug for en endnu mere stimulerende fornemmelse. Du kan ændre temperaturen ved at lægge dildoen i koldt eller varmt vand.

En dobbeltdildo i glas

Du får to dildoer i en med denne Fifty Shades of grey glas massage wand. Du kan nemlig bruge begge ender af dildoen. I den ene ende er den designet næsten realistisk med et markeret hoved. Den anden ende er mere fyldig med to kugler.

Uanset hvilken ende du bruger, vil du kunne mærke et skaft med en nubret overflade. De små forhøjninger der går langs hele dildoskaftet, vil stimulere hele vejen ind og ud igen.

Smuk og elegant dildo til G-punktet

En glasdildo er perfekt til dig, der ønsker at forkæle alle dine sanser. Dildoen er nemlig mindst lige så smuk at se på, som den er nydelsesfuld at bruge. Den er fremstillet i et stærkt og hygiejnisk materiale kaldet borsilikatglas.

Derudover er dildoen udformet til stimulering af G-punktet. Dildoens krumme form gør det nemmere for dig at ramme G-punktet, og det store dildohoved i begge ender stimulerer det følsomme område.

Hold din Fifty Shades of Grey glas massage wand ren

Fifty Shades of Grey glas massage wand er et meget hygiejnisk produkt. Glasset sikrer, at der sætter sig minimalt med bakterier fast på overfladen. Derfor er sexlegetøj af glas også nemt at holde rent. Efter brug skal du blot vaske dildoen grundigt i varmt vand.

Vi anbefaler, at du bruger en antibakteriel rensespray udviklet specielt til sexlegetøj efterfølgende. Tør dildoen af og opbevar den i den medfølgende satinpose. Så er din dildo klar til brug, næste gang du får brug for den.

Vægt228 g
Længde

19 cm

Indsætbar længde

16,5 cm

Diameter

3,8 cm

Materiale

Glas

Farve

Klar

Vandtæt

Ja

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Stimulerende glas wand
 • Med dobbelt ende for endnu mere stimulering
 • Kan køles eller varmes inden brug
 • Masserer og stimulerer dit G-punkt
 • Smukt design i højeste kvalitet

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Dildoen kan køles eller varmes i vand inden brug
 2. Smør glidecreme på dildoen
 3. Brug en af de to ender eller skift mellem dem

Efter brug:

 1. Vask dildoen ren i varmt vand og brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Sørg for at dildoen er tør, inden du bruger den medfølgende pose til opbevaring

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Glas Massage Wand”