Fifty Shades of Grey Freed Fjernbetjent Vibrator Æg – Lilla

DKK 649,00

 • Lækkert vibratoræg med fjernbetjening
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 8 meter
 • 100% vandtæt og genopladeligt
 • Satinpose til opbevaring medfølger
 • Perfekt til forspil og parlege

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fjernbetjent vibrator æg fra Fifty Shades of Grey

Skal der ske lidt nyt? Så prøv et fjernbetjent vibrator æg. Et vibrator æg kan være en nem men effektiv måde at sætte fut i den stimulerende leg. Ægget kommer med en fjernbetjening, så din partner kan tage den fulde kontrol over din nydelse.

Vibrator ægget er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, der indeholder både sexlegetøj og bondageudstyr til nybegyndere såvel som mere erfarne udøvere. Lad jer inspirere og genopdag gnisten til hinanden.

Sådan bruger du et fjernbetjent vibrator æg

Når ægget skal sættes op, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Det er vigtigt, at du slapper af. Det er meget som, hvis du skulle sætte en tampon op. Den lange silikonesnor vil hænge ud, så du nemt kan tage ægget ud igen.

Fjernbetjeningen bruges til at tænde og slukke ægget samt til at skifte mellem de forskellige indstillinger. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 8 meter, så der også kan leges på afstand. Ægget har 8 vibrationsmønstre samt 12 hastigheder, som I kan skifte mellem.

Perfekt til forspillet

Hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af forspillet. I kan få en masse frække oplevelser og en fantastisk nydelse ved at bruge tid og energi på et godt forspil. Et fjernbetjent vibrator æg giver en masse sjove muligheder for leg. Vibrator ægget kan for eksempel bruges uden for hjemmets fire vægge.

Lad ægget sidde oppe mens din partner har vibratoren. Det vil uden tvivl være pirrende ikke at vide, hvornår din partner skruer op for din nydelse. Et diskret og lille fjernbetjent vibrator æg er derfor også perfekt at tage med på en romantisk weekendtur.

Smart fjernbetjent vibrator

Det er bare smartere med en fjernbetjening. Fjernbetjeningen gør, at du kan overlade kontrollen til din partner, men den gør det også ekstra nemt at finde den rette indstilling. Fjernbetjeningen har et helt simpelt interface bestående af kun tre knapper. Herfra kan du styre mellem alle indstillinger samt tænde og slukke vibratoren.

Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 8 meter. Det betyder, at du kan styre vibratorægget, selv om du er flere meter væk. Dette kan give anledning til en masse frække lege med din partner – også uden for soveværelset.

Pas godt på din vibrator

Det er altid vigtigt, at du husker at gøre din vibrator ren efter brug. Vibratoren er 100% vandtæt, så du kan uden bekymringer skylle den grundigt i varmt vand efter brug. Husk at fjernbetjeningen ikke er vandtæt. Er den blevet beskidt, kan du gøre den ren med en våd klud.

Efter rengøring er det ligeledes vigtigt, at vibratorægget er helt tørt. Det må ikke ligge i den medfølgende satinpose, hvis det stadig er vådt. Er det helt tørt, kan du ligge det væk igen. Ved at bruge posen vil det holde sig pænt og rent, til næste gang du skal bruge det.

Vægt150 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Batterilevetid

60 min

Materiale

Silikone

Farve

Lilla

Længde

14 cm

Diameter

3,5 cm

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Vibration

8 mønstre, 12 hastigheder

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Lækkert vibratoræg med fjernbetjening
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 8 meter
 • 100% vandtæt og genopladeligt
 • Satinpose til opbevaring medfølger
 • Perfekt til forspil og parlege

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratorægget
 2. Brug fjernbetjeningen til at tænde vibrator ægget
 3. Brug +/- knapperne til at justerer hastigheden

Efter brug:

 1. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Oplad din vibrator og fjernbetjening med den medfølgende oplader

4 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Freed Fjernbetjent Vibrator Æg – Lilla

 1. Mr. G

  Flot og lækkert sexlegetøj
  Lækkert produkt. Synes det føles og ser virkelig lækkert ud. Ægget er meget blødt og der var heller ikke nogen problemer med at få det op. Smart fjernbetjening der også virker fint på afstand.

 2. Det nyforelsket par

  Smart vibrator!
  Min mand er virkelig glad for fjernbetjeningen. Han synes det er vildt frækt at han kan styre vibrationerne mens jeg har ægget oppe. Det er da også ret pirrende ikke at vide hvad der skal ske.

 3. Lærke

  Lækkert produkt
  Virkelig lækker vibrator. Det er hurtigt blevet en stor favorit herhjemme. Min mand har fjernbetjeningen mens jeg enten har ægget oppe eller bruger den på klitoris. Materialet føles dejlig blødt og lækkert.

 4. Hannah

  Skal lige vænne mig til det
  Ægget er meget lækkert og føles godt. Skal dog lige lære hvordan jeg sætter det ordentligt op. Det ryger nogen gange ud.

Tilføj en anmeldelse af varen