Fifty Shades of Grey Freed Fjernbetjent Trusse Vibrator – Lilla

DKK 550,00

 • Trussevibrator med fjernbetjening
 • Medfølgende trusse i str. onesize
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 8 meter
 • Vibratoren er 100% vandtæt og genopladelig
 • Kommer med smart rejselås

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Freed fjernbetjent trusse vibrator fra Fifty Shades of Grey

Denne slanke og stilfulde trusse vibrator er perfekt til frække lege uden for hjemmets fire vægge såvel som inden for dem. Der er rig mulighed for at eksperimentere og udforske med en Freed fjernbetjent trusse vibrator fra det erotiske univers af Fifty Shades of Grey.

Fifty Shades of Grey Freed fjernbetjent trusse vibrator kommer med et par onesize trusser og en fjernbetjening. Du har altså alt, hvad du behøver for at gøre aften til noget helt særligt. Vibratoren er udformet, så den passer perfekt ned i trussen og sidder helt tæt op ad vagina. Overlad kontrollen til din partner og oplev pirrende nydelse som aldrig før.

Sådan bruger du en Fifty Shades of Grey Freed fjernbetjent trusse vibrator

Vibratoren styres via den medfølgende fjernbetjening. Fjernbetjeningen har et simpelt interface. Det vil sige, at du blot har tre knapper, du skal forholde dig til. Med fjernbetjeningen kan du eller din partner skifte mellem hele 8 forskellige vibrationsmønstre og 12 hastigheder.

Du kan bruge de medfølgende trusser eller et af dine egne par trusser. Vibratoren vil passe i enhver trusse. Du kan naturligvis også bruge den uden trusser, men hvor du blot holder den. Uanset om du leger alene eller sammen med en nogen, vil den smarte fjernbetjening være en fordel.

Alt hvad du behøver til en forførende aften

Med en Fifty Shades of Grey Freed fjernbetjent trusse vibrator får du ikke blot en vibrator og en fjernbetjening med. Sættet indeholder også en onesize trusse. Trussen har et elegant design med et simpelt forstykke i sort. Bagpå har trussen flotte blonder med et afslørende mønster.

Trusserne er lavet i et elastisk materiale, og har derudover også bånd i siderne, så størrelsen kan tilpasses mest muligt. Sæt vibratoren i den lille lomme i trussen og du er klar. Du kan uden problemer bære vibratoren, mens du er ude.

Perfekt til parlegen

Vibratoren er diskret i udseendet, og det samme er fjernbetjeningen. Fjernbetjeningen har derudover en rækkevidde på op til 8 meter. Der er altså rig mulighed for at lege sammen på afstand. Dette giver også mulighed for nogle frække stunder sammen, hvad end I er hjemme eller ude.

I kan bruge vibratoren til eksperimenterende lege eller til at gøre forspillet til noget helt særligt. Vibratoren kan naturligvis også bruges under sex, hvor den kan give den ekstra stimulering til klitoris, som mange kvinder efterspørger.

Sådan gør du en fjernebetjent trusse vibrator ren

Det er både nemt og hurtigt at gøre dit sexlegetøj rent efter brug. Vibratoren er nemlig 100% vandtæt, hvor du uden bekymringer kan skylle den grundigt rent i varmt vand. Fjernbetjeningen er dog ikke vandtæt, hvorfor denne skal rengøres med en hårdt opvreden klud.

Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj ved rengøringen for at få det mest hygiejniske resultat. Når sexlegetøjet er gjort rent, er det vigtigt, at det er helt tørt, inden du pakker det væk igen. Fifty Shades of Grey Freed fjernbetjent trusse vibrator opbevares i den medfølgende satinpose.

Vægt185 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

60 min

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

Silikone

Farve

Lilla

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Vibration

8 mønstre, 12 hastigheder

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Indhold

Vibratir, fjernbetjening, trusser i str. onesize (str. 36-42) og opbevaringspose

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Trussevibrator med fjernbetjening
 • Medfølgende trusse i str. onesize
 • Fjernbetjening med rækkevidde på op til 8 meter
 • Vibratoren er 100% vandtæt og genopladelig
 • Kommer med smart rejselås

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Sæt vibratoren i de medfølgende trusser
 3. Brug fjernbetjeningen til at tænde vibratoren
 4. Brug +/- knapperne til at justere hastigheden

Efter brug:

 1. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Oplad din vibrator med den medfølgende oplader

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Freed Fjernbetjent Trusse Vibrator – Lilla”