Fifty Shades of Grey Freed Bryst og Klitoris Klemmer

DKK 189,00

 • Klemmer til brystvorter og klitoris – Klemmerne er justerbare
 • Klemmerne bindes sammen af en kæde
 • Klemmer og kæde i rosa guld metal

Læs Mere

Varenummer (SKU): E28595 Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Klemmer til brystvorter og klitoris – Klemmerne er justerbare
 • Klemmerne bindes sammen af en kæde
 • Klemmer og kæde i rosa guld metal

Læs Mere

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Freed bryst og klitoris klemmer

Brug disse Fifty Shades of Grey Freed bryst og klitoris klemmer til at gøre dine intime stunder endnu mere pirrende. Ved at sætte klemmerne på nogle af de mest erogene zoner på din krop vil du føle dig helt klar, hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Det flotte og nærmest smykkelignende klemmesæt består af tre justerbare klemmer og en kæde, der binder det hele sammen. Både kæde og klemmer er lavet i et flot rosa guld metal. Bryst- og klitorisklemmer har bevægelige vedhæng, der tilføjer tyngde og ekstra stimulering.

Et elegant og erotisk stykke udstyr

Fifty Shades of Grey Freed bryst og klitoris klemmer er et både elegant og yderst erotisk udstyrsstykke. Det er perfekt til et forførende forspil, hvor bæreren af de frække klemmer vil føle sig opstemt inden legen overhovedet begynder.

Det vil samtidig være et uimodståeligt syn, når den nøgne krop beklædes med den smukke kæde i rosa guld og de pirrende klemmer. Klemmerne sættes på ved at rykke det lille metalstykke ned, hvorefter klemmerne åbner sig. Klemmerne fastgøres ved at rykke metalstykket op igen.

Øg din sensitivitet med bryst- og klitorisklemmer

Du vil hurtigt mærke den pirrende effekt ved at bruge disse Fifty Shades of Grey bryst og klitoris klemmer. Ved at mærke den stramme følelse omkring brystvorter og klitoris bliver du endnu mere opmærksom på dine erogene zoner.

Når du fjerner klemmerne igen, vil blodstrømningen flyde tilbage, og du vil opleve en øget sensitivitet, som du med fordel kan udnytte. At bære det flotte klemmesmykke vil med garanti også få dig til at udstråle en uimodståelig sensualitet.

Detaljer
Vægt65 g
Materiale

Metal

Farve

Guld

Mærke

Fifty Shades of Grey

Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Freed Bryst og Klitoris Klemmer

 1. Dorte

  Desværre
  De passer desværre ikke til mine brystvorter – måske er de for store? De kan hvert fald ikke rigtig for ordentligt fat. Ellers flotte klemmer.

Tilføj en anmeldelse af varen