Fifty Shades of Grey Freed 10 Days of Pleasure

DKK 699,00

  • Æske med 10 forskellige ting
  • Indeholder sexlegetøj og erotisk udstyr
  • Perfekt til nye sexlegetøjsbrugere
  • Kan bruges som gaveæske eller adventskalender

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E28596 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure

Giv den du holder af en uforglemmelig fræk gave. Med Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure kan du forkæle din partner med en erotisk overraskelse fyldt med forførende udstyr og sensuelle oplevelser. Æsken indeholder 10 forskellige ting, der kan gøre jeres intime stunder sammen endnu mere stimulerende

Indholdet af æsken byder på noget for enhver – alt fra sexlegetøj til erotisk udstyr der vil glæde jer begge. Æsken har noget til både ham og hende samt noget I kan nyde sammen. Det er det perfekte starter kit, hvis I for første gang skal udforske den erotiske verden af Fifty Shades of Grey.

Det får I med en Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure

Æsken har 10 låger, hvori der gemmer sig forskelligt erotisk legetøj og udstyr. Med æsken får I en vibrerende penisring, vibrator æg, bullet vibrator samt butt plug. Derudover indeholder æsken også blindfold, fjer, satin bånd og en lille flogger pisk.

Sidst men ikke mindst får I også et par flotte brystklemmer og en smart satin pose til opbevaring. Der er altså nok at gå i gang med, når først I får åbnet op for denne pirrende herlighed. I vælger naturligvis selv, om I vil åbne lågerne dag for dag eller være rigtig uartige og nyde det hele på én gang.

En forførende gaveæske

Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure er den perfekte gave til din partner. De forskellige ting kommer i en smart og elegant æske. Du bestemmer selv, om du vil give hele indholdet på samme tid, eller om du vil holde spændingen ved at give én gave om dagen.

Æsken kan bruges, hvad end det er fødselsdag, valentinsdag eller årsdag, der fejres. Den er derudover perfekt til julemåneden, hvor den kan bruges som en ekstra fræk adventskalender.

Pirrende legetøj til forspil

Meget af indholdet i Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure er perfekt til at skabe et mere spændende og stimulerende forspil. Det vibrerende sexlegetøj kan være en velkommen lille hjælper. Brug for eksempel den diskrete men kraftfulde bullet vibrator på klitoris.

Eller hvad med at starte aften med en pirrende sanseoplevelse. Bind din partner med satinbånd og brug blindfoldet. Herefter kan du bruge fjeren eller pisken til at pirre og stimulere din partner, præcis som du ønsker det.

Udforsk nye stimulerende oplevelser

Har du og din partner fantasier om at prøve kræfter med bondage? Eller måske lidt let SM leg. Det kan også være, I længe har været nysgerrige omkring anal stimulering. Uanset hvad er der noget nyt for jer at opdage med Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure æsken.

I får alt, hvad I skal bruge for at skabe nye stimulerende oplevelser sammen. Prøv lidt let bondageleg med de bløde satin bånd. Eller brug brystklemmerne på enten ham eller hende. De giver en pirrende og let smerte. Sidst men ikke mindst er den lille butt plug perfekt til nybegyndere.

Pas godt på jeres Fifty Shades of Grey Freed 10 days of pleasure

En af jeres gaver i denne æske er en flot og praktisk satin pose. Det er nemlig vigtigt, at I passer godt på alt jeres nye udstyr. Det sikrer jer den bedste hygiejne, og gør, at I kan nyde det igen og igen. Derfor er det også vigtigt, at I husker at gøre sexlegetøjet rent efter brug.

Ved brug af vibratorer eller butt plug anbefales det at bruge en vandbaseret glidecreme. Efter brug rengøres det i varmt vand og med en antibakteriel rensespray. Efter rengøring tørres sexlegetøjet og opbevares i den medfølgende satinpose.

Detaljer
Vægt475 g
Materiale

Silikone, Tekstil

Farve

Sort, Sølv

Indhold

Anal plug, bullet vibrator, penisring, satinbånd, brystklemmer, fjer, lille pisk, blindfold, vibratoræg og opbevaringspose

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Vejledning

Før brug

  1. Sexlegetøjet bruges sammen med en vandbaseret glidecreme

Efter brug

  1. Det brugte sexlegetøj rengøres i varmt vand
  2. Brug gerne en antibakteriel rensespray efterfølgende
  3. Opbevar sexlegetøjet i den medfølgende satinpose
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Freed 10 Days of Pleasure”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%