Fifty Shades of Grey Fjernbetjent Vibrator Æg – Sort

DKK 595,00 DKK 500,00

 • Vibrator æg med fjernbetjening
 • Lavet af kropssikker silikone
 • Satinpose til opbevaring medfølger
 • Både vibrator og fjernbetjening er genopladelige
 • Fjernbetjening med en rækkevidde på op til 10 m

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Fjernbetjent vibrator æg fra Fifty Shades of Grey

Leder du efter et sexlegetøj til forspillet mellem dig og din partner? Eller måske bare en ekstra dejlig gave til dig selv? Uanset hvad vil et fjernbetjent vibrator æg som dette være helt perfekt. Det pirrende æg giver et væld af muligheder for stimulerende leg, hvad end du er alene eller i godt selskab.

Vibratorægget er en del af den officielle Fifty Shades of Grey kollektion, der er skabt i samarbejde med forfatteren E. L. James. Du behøver dog ikke at være fan af hverken bøgerne eller filmene for at kunne nyde denne stimulerende lille sag.

Sådan bruger du et fjernbetjent vibrator æg

For at komme godt i gang skal du huske at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med dit vibrator æg. Smør en god mængde på ægget. Det gør det nemmere og mere behageligt at indføre det. Du sætter ægget op, ligesom du ville en tampon. Den lange silikone snor hænger ud, så du nemt kan fjerne ægget igen.

Når ægget sidder som det skal, kan du tænde for det via fjernbetjeningen. Herfra kan du også styre vibrationerne. Ægget har 4 vibrationsmønstre og 3 hastigheder. Er du sammen med din partner, kan fjernbetjeningen bruges på en afstand på op til 10 meter.

Perfekt til pirrende parleg

Med et fjernbetjent vibrator æg er der virkelig mulighed for at udforske og eksperimentere sammen med din partner. Den medfølgende fjernebetjening til dette vibrator har en ret lang rækkevidde, hvorfor I også kan udforske at lege sammen på afstand.

Brug for eksempel ægget mens I er ude at spise. Din partner kan nemt have fjernbetjeningen liggende i lommen. Fjernbetjeningen gør det selvfølgelig også nemt at bruge vibrator ægget derhjemme. Ægget er vandtæt, og kan derfor tages med i bad. I skal blot huske, at fjernbetjeningen ikke er vandtæt.

Pas godt på dit vibrator æg

For at du kan nyde dit vibrator æg så længe som muligt, er det vigtigt, at det rengøres korrekt, hver gang du har brugt det. Efter brug skylles ægget grundigt i varmt vand. Vi anbefaler, at du også bruger en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det mest hygiejniske resultat.

Efter rengøringen er det vigtigt, at dit sexlegetøj er helt tørt, inden det pakkes væk. Når du køber et fjernbetjent vibrator æg fra Fifty Shades of Grey, får du også en flot satinpose med, som du med fordel kan bruge til opbevaring.

Vægt 175 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Batterilevetid

100 min

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Indsætbar længde

7,6 cm

Diameter

3,2 cm

Vandtæt

Ja

Vibration

4 mønstre, 3 hastigheder

Mærke

Fifty Shades of grey

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater

Oversigt

 • Vibrator æg med fjernbetjening
 • Lavet af kropssikker silikone
 • Satinpose til opbevaring medfølger
 • Både vibrator og fjernbetjening er genopladelige
 • Fjernbetjening med en rækkevidde på op til 10 m

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratorægget
 2. Brug fjernbetjeningen til at tænde vibrator ægget
 3. Brug +/- knapperne til at justerer hastigheden

Efter brug:

 1. Rengør sexlegetøjet med varmt vand og en rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Oplad din vibrator og fjernbetjening med den medfølgende oplader
X