Fifty Shades of Grey Fingervibrator i Sort

DKK 119,00

 • Smart fingervibrator
 • Kan bruges under samleje og forspil
 • Med udtagelig bullet vibrator
 • Nemt at styre med én knap

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey fingervibrator

Med en Fifty Shades of Grey fingervibrator kan du gøre enhver berøring endnu mere stimulerende og pirrende. Vibratoren er en smart lille tilføjelse til dig og din partners lege i soveværelset og kan gøre nydelsen endnu større.

Vibratoren bæres nemt på fingeren. Du kan derfor føre den derhen, hvor den vil give allermest glæde. Vibratoren består af en holder, der sættes på fingeren, og en bullet vibrator. Bullet vibratoren kan også tages ud og bruges uden fingerholderen.

Sådan bruger I en fingervibrator

Der er et utal af måder, hvorpå I kan gøre denne fingervibrator til en del af jeres intime stunder. Vibratoren er lille og diskret. Den sættes på fingeren, hvorefter du kan stimulere klitoris, skedeåbning, mellemkød eller brystvorter med de pirrende vibrationer. Du kan bruge den lige der, hvor du ønsker.

Brug gerne en smule vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Det vil få den nubrede overflade til at føles dejlig glat og lækker, når den føres over et følsomt område. Bullet vibratoren kan også bruges uden fingerholderen for endnu flere anvendelsesmuligheder.

Perfekt til forspil og under samleje

Nogle gange kan det være rart at tilføje lidt ekstra stimulering. Det kan være hvad end du hygger dig alene eller med en partner. Fingervibratoren er perfekt som en parvibrator, da den kan bæres af din partner, hvorefter han eller hun kan lade sin finger køre over hele din krop.

Den lille vibrator kan også nemt bruges under samleje til stimulering af klitoris eller andre erogene zoner for ekstra nydelse. Fifty Shades of Grey fingervibrator kan også bruges for særlig stimulerende oralsex.

Pas godt på jeres Fifty Shades of Grey fingervibrator

En fingervibrator skal naturligvis gøres ren som enhver anden vibrator eller sexlegetøj. Dette gøres dog nemt og uden nogle bekymringer, da vibratoren er vandtæt. Tag gerne vibratoren ud af holderen for at være sikker på, at du får gjort både den og holderen helt ren.

Sørg også for at tørre begge dele ordentligt inden du sætter vibratoren tilbage i holderen. Opbevar fingervibratoren i en stofpose eller den medfølgende æske efter brug. Så er du sikker på, at den er ren og pæn til næste gang lysten melder sig.

Vægt40 g
Batteri

3x LR44 (inkl.)

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Vibration

1 hastighed

Vandtæt

Ja

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Smart fingervibrator
 • Kan bruges under samleje og forspil
 • Med udtagelig bullet vibrator
 • Nemt at styre med én knap

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på fingervibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på knappen

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Fingervibrator i Sort”