Fifty Shades of Grey Feel it Baby G-punkt Dildo

DKK 369,00

 • Stimulerer G-punktet eller prostata – Med en god og kraftig sugekop
 • Kan bruges som strap-on og passer til alle harness
 • Skifter farve, når den bliver varm
 • Bedst sælgende dildoform

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Feel it Baby G-punkt dildo fra Fifty Shades of Grey

Med Feel it Baby G-punkt dildo kommer du helt sikkert til at mærke noget. Dildoen har en perfekt form til at stimulere G-punktet. Den kan selvfølgelig også forkæle prostata, hvis den bruges analt. Der er nemlig rig mulighed for at eksperimentere med denne alsidige sugekopsdildo.

Ikke nok med at den har en skøn form og størrelse og en silkeblød overflade, så skifter dildoen også farve, når den bliver varmet op. Denne sjove egenskab gør dildoen helt unik. Med en dildo som denne fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion er du klar til at udforske, lege og eksperimentere.

Sådan bruger du din Feel it Baby G-punkt dildo

Det er meget simpelt at bruge en dildo som denne. Du bestemmer selv, om du vil bruge den håndholdt eller gøre brug af den kraftige og stabile sugekop i bunden. Sugekoppen gør det muligt at fastsætte dildoen på alle jævne og rene overflader. Dette gør det selvfølgelig muligt at nyde dildoen i forskellige stillinger og uden brug af hænder.

Dildoen kan også bruges sammen med en harness. Det vil sige, at du kan bruge dildoen som en strap-on. Dette giver igen mulighed for mange frække lege sammen med din partner, hvor det er helt op til jer, om dildoen skal bruges vaginalt eller analt.

En dildo der skifter farve

Noget helt særligt ved denne Feel it Baby G-punkt dildo er, at den skifter farve. Når dildoen bliver varmet op, skifter den farve fra en mørklilla til en lysere lilla. Dette er en sjov egenskab, der er helt unik for denne dildo.

Udover overfladens farveskiftende egenskab er den også utrolig dejlig blød. Dette er takket være et silikone materiale af højeste kvalitet. Silikonen er selvfølgelig 100% kropssikker, så du uden bekymringer kan nyde den silkebløde dildo helt intimt.

En alsidig sugekopsdildo

Det smarte ved en sugekopsdildo som denne er, at det giver dig endnu flere anvendelsesmuligheder. Skal du bruge dildoen alene, kan du nyde godt af sugekoppen. Den gør det nemlig muligt at nyde dildoen i forskellige stillinger, der kan variere og optimere din onani. Samtidig har du hænderne fri til andre sjove ting.

En dildo med sugekop er også perfekt til parlege. Feel it Baby G-punkt dildo kan selvfølgelig bruges håndholdt, men den kan også bruges som en strap-on, hvis I kombinerer den med en harness, der passer til dildoens omkreds.

Sådan rengør du din G-punkt dildo

Din Feel it Baby G-punkt dildo skal rengøres grundigt, hver gang du har brugt den. Dette sikrer dig en hygiejnisk oplevelse, hver gang du bruger dildoen, og udvider samtidig sexlegetøjets levetid. Efter brug skal du derfor skylle ren i varmt vand.

Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det bedste resultat. Når dildoen er ren, er det vigtigt, at den er helt tør, inden du pakker den væk igen. Brug den medfølgende satinpose til opbevaring.

Vægt228 g
Længde

17,8 cm

Indsætbar længde

16,5 cm

Diameter

3,8 cm

Materiale

Silikone

Farve

Lilla (skifter farve når den bliver varm)

Vandtæt

Ja

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Stimulerer G-punktet eller prostata – Med en god og kraftig sugekop
 • Kan bruges som strap-on og passer til alle harness
 • Skifter farve, når den bliver varm
 • Bedst sælgende dildoform

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på dildoen
 2. Brug dildoen med eller uden harness – dildoen kan også bruges håndholdt eller fastgøres på en jævn overflade

Efter brug:

 1. Rengør dildoen i varmt vand og med en rengøringsspray
 2. Tør den af

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Feel it Baby G-punkt Dildo”