Fifty Shades of Grey Feel it Baby G-punkt Dildo i Sort

DKK 369,00

 • Skabt til de mest intense G-punktsorgasmer
 • En kraftig men slank sugekop til håndfri stimulering
 • Brug den også til stimulering af prostata for den ultimative orgasme
 • Fremstillet af silkeblød medicinsk silikone til din sensitive hud
 • Brug den til leg med din parter som strap-on med harness

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Skabt til de mest intense G-punktsorgasmer
 • En kraftig men slank sugekop til håndfri stimulering
 • Brug den også til stimulering af prostata for den ultimative orgasme
 • Fremstillet af silkeblød medicinsk silikone til din sensitive hud
 • Brug den til leg med din parter som strap-on med harness

Læs Mere

Beskrivelse

Fifty Shades of Grey Feel it Baby – en alsidig G-punkt dildo

Leder du efter en fleksibel og silkeblød dildo, der kan bruges til lidt af hvert? Så er Feel it Baby G-punkt dildo fra Fifty Shades of Grey et godt valg. Dildoen har en stærk sugekop og er perfekt udformet til at ramme dit G-punkt.

Som så mange andre dildoer med sugekop kan den bruges i mange forskellige stillinger, og den kan endda være en stimulerende ekstra hjælp i dobbeltsengen. Dildoen kan fastsættes på alle jævne overflader og kan også bruges sammen med en harness for pirrende strap-on leg. Den er ligeledes sikker at bruge analt.

Sådan bruger du din Fifty Shades of Grey Feel it Baby dildo

Uanset om du skal bruge din sugekopsdildo alene eller med en partner, er glidecreme helt uundværligt. Derudover er det vigtigt, at det er en vandbaseret glidecreme, du bruger. Denne type glidecreme er nemlig den eneste, der kan fungere sammen med det silkebløde silikonemateriale, som dildoen er lavet af.

Når du har styr på glidecremen, er det helt op til dig, om du ønsker at bruge dildoen håndholdt eller vil eksperimentere med forskellige stillinger. Dildoen kan sættes fast på en jævn overflade, hvad end det er væggen, en stol eller gulvet. Når du bruger dildoens sugekop, har du hænderne fri til andre ting.

Perfekt udformet til din nydelse

Denne dildo er en såkaldt G-punktsdildo. Det vil sige, at den er særlig udformet til at ramme og stimulere det følsomme G-punkt. Dette kan du se på dildoens krumning. Dildoens krumme form gør, at du nemmere kan ramme G-punktet.

Fifty Shades of Grey Feel it Baby dildo har derudover en flad side på den afrundet ende af dildoen. Den flade side vil sidde op mod G-punktet og føles fantastisk, idet dildoen føres frem og tilbage. Denne form er ligeledes perfekt til stimulering af prostata.

Brug den stærke sugekop

En af de helt store fordele ved denne Fifty Shades of Grey Feel it Baby dildo er sugekoppen i bunden. Selvom det måske ikke er en sugekop dildo, du specifikt er på udkig efter, er det altid en god idé. En sugekop gør nemlig, at du kan bruge din dildo på mange flere måder.

Udover at holde den i hånden, som du ville med ethvert andet sexlegetøj, kan du også bruge den uden hænder. Ved at bruge sugekoppen kan du variere din leg meget mere. Sæt for eksempel dildoen fast på en væg og nyd den i en doggy-style samtidig med, at dine hænder er fri.

En dildo til strap-on

Med Fifty Shades of Grey Feel it Baby dildo får du et meget alsidigt stykke sexlegetøj. Udover muligheden for at bruge den håndholdt eller håndfrit med sugekoppen, kan du også bruge den sammen med en harness. Sætter du dildoen i en harness, er du klar til at bruge den som en strap-on dildo.

En strap-on dildo er perfekt til par, der ønsker en pirrende og spændende leg. Den kan blandt andet bruges til pegging, hvor kvinden er giver og manden er modtager. Uanset om du bruger dildoen med eller uden harness, er den sikker at bruge til anal penetrering.

Hold din Fifty Shades of Grey Feel it Baby dildo ren og pæn

Du vil naturligvis gerne kunne nyde din Fifty Shades of Grey Feel it Baby dildo igen og igen. Derfor er det også vigtigt, at du passer godt på den og gør den korrekt ren, hver gang du har brugt den. Det er dog nemt at gøre din dildo grundigt ren.

Efter brug skyller du den godt i varmt vand. Du kan også med fordel bruge en særlig rensespray til sexlegetøj. Den antibakterielle spray fjerner effektivt bakterier men er samtidig mild mod din hud og sexlegetøjets materiale. Tør dildoen godt af inden du pakker den væk.

Detaljer
Vægt286 g
Længde

17,8 cm

Diameter

3,8 cm

Materiale

Silikone

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug dildoen sammen med vandbaseret glidecreme
 2. Sæt dildoen på en jævn overflade, brug den håndholdt eller sammen med en harness

Efter brug:

 1. Skyl dildoen ren med varmt vand og brug en antibakteriel rensespray til sexlegetøj
 2. Tør dildoen grundigt
 3. Opbevar dildoen i den medfølgende satinpose
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Feel it Baby G-punkt Dildo i Sort”