Fifty Shades of Grey Darker Rabbit Vibrator – Blå

DKK 689,00

 • Genopladelig Klassisk rabbit vibrator i silkeblød silikone og et slankt design
 • Vibratoren har hele 12 hastigheder og 8 forskellige mønstre
 • Hele vibratorens længde er 25,4 cm og med en omkreds på 12 cm

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27430 Kategorier: , , , , , , GTIN: 5060462633074

Fifty Shades of Grey Darker rabbit vibrator

Leder du efter en klassisk rabbit vibrator i et lækkert design og høj kvalitet? Så er Fifty Shades of Grey Darker rabbit vibrator et godt valg. Vibratoren er lavet af 100% kropssikker silikone, der føles silkeblødt. Dertil har den det klassiske rabbit design med en klitorisvibrator udformet som en lille kanin.

Med sexlegetøj fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion er du sikret kvalitet for alle pengene. Sexlegetøjet har fokus på funktion, design og brugervenlighed.
Alle kan derfor lege med. Oplev en intens orgasme med dobbelt stimulering af klitoris og G-punkt.

Sådan bruger du Fifty Shades of Grey Darker rabbit vibrator

Vibratoren har et simpelt interface bestående af kun tre knapper. En tænd/sluk knap samt +/- knapper. Du kan derfor hurtigt blive bekendt med de 8 vibrationsmønstre og 12 vibrationshastigheder, som vibratoren er udstyret med.

Inden du kommer for godt i gang, er det dog vigtigt, at du husker den vandbaseret glidecreme. Sørg for at smøre en god mængde på både dildo og klitorisvibrator. Glidecremen sørger for at indføringen er nem og behagelig, samtidig med at den lækre glatte følelse øger din nydelse betydeligt.

En elegant og klassisk rabbit

Rabbit vibratoren er efterhånden en klassiker, når det kommer til vibratorer. Den ikoniske lille kanin vibrator findes i dag i mange udformninger og designs. Denne Fifty Shades of Grey Darker rabbit vibrator holder sig dog til det klassiske design, hvor klitorisvibratoren rent faktisk er en lille kanin, hvis ører forkæler klitoris med vibrationer.

Vibratoren har derudover et enkelt og elegant design. Den silkebløde silikone giver vibratoren et flot og stilfuldt udseende, der pointeres af det sølvbånd ved vibratoren base. Du får alt i alt en både flot og effektiv vibrator.

Oplev den stimulerende dobbeltnydelse

En af grundene til at en rabbit vibrator er så populær en vibrator model, er dens evne til at give dobbelt stimulering. Hele vibratoren er designet til, at du kan opnå perfekt stimulering – både indvendigt og udvendigt.

Dildoen har en lidt kurvet form, der gør, at den rammer bedre ind mod G-punktet. Klitorisvibratoren har en god størrelse, så der er større chance for, at den rammer rigtigt, samtidig med at ørene omfavner siderne af klitoris.

Pas godt på din rabbit vibrator

Det er vigtigt, at du husker at gøre din Fifty Shades of Grey Darker rabbit vibrator ren efter brug. Det sikrer dig ikke bare en hygiejnisk oplevelse, men er også med til at udvide dit sexlegetøjs levetid. Efter brug skal du skylle vibratoren grundigt rent i varmt vand. Brug gerne en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at få det bedste resultat.

Efter rengøringen er det vigtigt, at din vibrator er helt tør, inden du pakker den væk igen. Vibratoren kommer med en smart satinpose, som du med fordel kan bruge til opbevaring. Så vil din vibrator være ren og pæn, næste gang du skal bruge den.

Vægt456 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

1 time

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

25,4 cm

Indsætbar længde

15,2 cm

Omkreds

12,1 cm

Farve

Blå

Vandtæt

Ja

Vibration

8 mønstre, 12 hastigheder

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Genopladelig Klassisk rabbit vibrator i silkeblød silikone og et slankt design
 • Vibratoren har hele 12 hastigheder og 8 forskellige mønstre
 • Hele vibratorens længde er 25,4 cm og med en omkreds på 12 cm

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Påfør vandbaseret glidecreme på vibratoren
 2. Brug evt. orgasmegel for ekstra stimulerende orgasme
 3. Tænd på tænd/sluk knappen
 4. Skift i mellem vibrationsmønstre og -hastighed med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Sluk vibratoren på tænd/sluk knappen
 2. Rengør den med varmt vand og en rengøringsspray
 3. Tør den af

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Darker Rabbit Vibrator – Blå

 1. MJ

  Lækker kvalitet
  Synes man kan mærke at kvaliteten er i top med det her produkt. Meget bedre end andet sexlegetøj jeg har prøvet. Den er dog også noget dyre end andet jeg har købt, men kan også mærke at jeg får hvad jeg betaler for her.

 2. Johanne

  God men
  Det er en god vibrator, men det er ikke den bedste rabbit vibrator jeg har prøvet. Rammer måske ikke lige helt så perfekt som andre modeller.

Tilføj en anmeldelse af varen