Fifty Shades of Grey Darker Bondage Butterfly

DKK 119,00

  • Skræddersyet butterfly
  • Kan bruges som butterfly og bondagebånd
  • Med skjult strop til bondage
  • Elegant og diskret

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27441 Kategorier: , , , , GTIN: 5060462633982

Bondage butterfly fra Fifty Shades of Grey

Denne butterfly ser lige godt ud, hvad end den sidder om halsen og fuldender et smart outfit, eller den sidder om din partners håndled. Bondage butterflyen fra Fifty Shades of Grey kollektionen er skræddersyet for et autentisk resultat.

Butterflyen kan altså bæres og bruges som normalt ,uden at det er muligt at se, at den også fungerer som et elegant bondageudstyr. Det er den perfekte gave til din mandlige partner. Butterflyen kan bæres på jeres date og senere bruges til at gøre aften helt speciel.

Sensuel og forførende bondageleg

Hvis I søger udstyr til jeres bondageleg, der er sensuelt og diskret, er dette det helt rette. Butterflyen kan være en fræk tilføjelse til bondagen og give en erotisk spænding, når din partner bærer den. Bondage butterflyen er lavet af polyester. Den føles silkeblød og har et skinnende look.

Når den bruges som butterfly, kan den tilpasses en 36,8 – 50,8 cm hals. Butterflyen har en særlig skjult strop, der gør den nem at bruge til at fiksere håndled eller ankler. Med en bondage butterfly får I en opbevaringspose og en manual med instruktioner til at binde butterflyen – både om hals, håndled og ankler.

Bliv en del af Fifty Shades of Grey universet

Fifty Shades of Grey har taget verden med storm med pirrende og erotiske romaner og film. Og med Fifty Shades Darker The Official Pleasure Collection kan I endelig bringe det stimulerende univers hjem i jeres eget soveværelset.

Kollektionen byder på bondageudstyr og tilbehør i høj kvalitet. Alt i kollektionen er godkendt af forfatteren E.L. James. I kan med fordel skabe jer selv en god samling af bondageudstyr, der alt sammen er lavet i samme stilfulde og elegante design i lækre materialer.

Vægt42 g
Materiale

100% polyester

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Længde

100,3 cm

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Skræddersyet butterfly
  • Kan bruges som butterfly og bondagebånd
  • Med skjult strop til bondage
  • Elegant og diskret

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Darker Bondage Butterfly”