Fifty Shades of Grey Butt Plug – Grå

DKK 149,00

 • Udforsk anal leg med en butt plug fra Fifty Shades of Grey
 • I det lækreste bløde silikone for en behagelig oplevelse
 • Butt plug i en god og begyndervenlig størrelse
 • Medfølgende opbevaringspose i satin
 • Fri for latex og ftalater

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 6355 Kategorier: , , , , , , ,

Udforsk anal stimulering med Fifty Shades of Grey butt plug

Skal du og din partner udforske anal leg for første gang? Så start med denne butt plug fra den officielle Fifty Shades of Grey kollektion. Butt plugen har en størrelse, der gør den yderst begyndervenlig. Den er derudover lavet i et lækkert materiale, der føles silkeblødt mod huden.

Plugen er nem at bruge, og den er perfekt til jer der skal eksperimentere med anal stimulering for første gang. Designet er naturligvis udformet med tanke på komfort og nem indføring. Ringen i bunden fungerer som en stopper og gør det samtidig nemt at indføre og tage plugen ud igen.

Sådan bruger du en butt plug

Det vigtigste at huske, når det kommer til brug af anal sexlegetøj, er glidecremen. Kroppen producerer ikke nogen smørelse ved anus, og du har derfor brug for at tilføje noget. Brug derfor en god vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Påfør en god mængde på selve plugen og ved anus. Indfør herefter plugen i dit eget tempo. En Fifty Shades of Grey butt plug kan bruges under forspillet men også som et ekstra pirrende element under samleje.

Et begyndervenligt anal sexlegetøj

Udvalget af anal sexlegetøj er lige så stort og varieret som andet slags sexlegetøj. Et godt sted at starte er dog med denne butt plug. Fifty Shades of Grey butt plug har en størrelse, der er god for selv den mest uerfarne i anal stimulering.

Plugens diameter er på 2,5 cm på det bredeste stykke. Den har derudover en fuld længde på 11 cm, hvoraf 8 cm kan indføres. En plug er generelt et godt begyndervenligt anal sexlegetøj, da den er meget nem at bruge og samtidig kan bruges på mange måder.

En fleksibel og silkeblød oplevelse

Fifty Shades of Grey butt plug er naturligvis lavet til at give dig størst mulig nydelse. Derfor er den også udformet med en let afrundet spids. Dette gør den nem og behagelig at indføre. Den er derudover fremstillet af kropssikker silikone.

Silikone er et materiale, der er nemt at gøre rent og som føles silkeblødt. Plugen har en god fleksibilitet, der gør det nemmere at føre den ind og bruge den som du ønsker. Den har dog også den nødvendige fasthed, der gør det muligt at præcisere din stimulering.

Hold din Fifty Shades of Grey butt plug ren

God hygiejne er naturligvis vigtigt, når det kommer til brug af anal sexlegetøj. Det er derfor vigtigt, at du gør din Fifty Shades of Grey butt plug ordentligt ren efter brug. Det er også vigtigt, at butt plugen rengøres inden din partner bruger den, hvis I ønsker at dele det samme sexlegetøj.

Butt plugen rengøres ved at vaske den grundigt i varmt vand. Herefter bruger du en speciel rensespray udviklet til brug på sexlegetøjet. Rensesprayen er antibakteriel og fjerner effektivt eventuelle bakterier på sexlegetøjets overflade. Den er samtidig mild og skånsom mod materialet og din hud.

Vægt62 g
Længde

11 cm

Indsætbar længde

8 cm

Diameter

2,5 cm

Materiale

Silikone

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Uden ftalater

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på plug’en
 2. Indfør plugen i dit eget tempo
 3. Brug den under onani, forspil eller samleje

Efter brug:

 1. Vask din plug med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Sørg for at plugen er helt tør, inden du bruger den medfølgende satinpose til opbevaring

Oversigt

 • Udforsk anal leg med en butt plug fra Fifty Shades of Grey
 • I det lækreste bløde silikone for en behagelig oplevelse
 • Butt plug i en god og begyndervenlig størrelse
 • Medfølgende opbevaringspose i satin
 • Fri for latex og ftalater

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Butt Plug – Grå”