Fifty Shades of Grey Bullet Vibrator – Sølv

DKK 119,00

 • En simpel men effektiv vibrator
 • Kan bruges til onani, forspil og samleje
 • Perfekt til nybegynderen
 • Har 1 kraftig hastighed
 • Satinpose og batterier medfølger

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey bullet vibrator

Leder du efter en diskret, begyndervenlig og ikke mindst alsidig vibrator? Så er Fifty Shades of Grey bullet vibrator et godt valg. Den lille vibrerende bullet gemmer på masser af pirrende kræfter. Med et enkelt tryk er du på vej med en fantastisk orgasme.

Du får en klassisk bullet vibrator, der er nem at bruge. På grund af vibratorens lille størrelse er den dejlig diskret at bruge, og er perfekt til både onani, forspil eller som en stimulerende tilføjelse til samlejet.

Sådan bruger du din vibrerende bullet

Denne bullet vibrator er meget nem at bruge. Den har kun én hastighed, som du tænder og slukker for på knappen i bunden. Den er derfor også perfekt til dig, der aldrig har brugt en vibrator eller et sexlegetøj før. Du kan gøre din nydelse endnu større ved at bruge en god vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren.

Det gode ved en vibrator som denne er, at den kan bruges på et utal af måder. Den er naturligvis perfekt til stimulering af klitoris, men de kraftige vibrationer kan nydes på ethvert følsomt punkt på kroppen. Vibratoren er vandtæt, så den også kan bruges i badet.

En perfekt begyndervibrator

Skal du have din allerførste vibrator? Eller har du aldrig prøvet at bruge et sexlegetøj før? Så er en Fifty Shades of Grey bullet vibrator et godt sted at starte. Vibratoren har en lille størrelse og et meget uskyldigt udseende. Den glatte overflade og afrundet form gør, at den vil glide godt over huden – særligt med brug af vandbaseret glidecreme.

Vibratoren er ligeledes perfekt, fordi den ikke har en masse indstillinger og hastigheder, som du skal forholde dig til. Du tænder blot for vibratoren på knappen i bunden og bruger vibratoren der, hvor du opnår størst nydelse.

Mulighederne er mange

En bullet vibrator omtales ofte som en klitorisvibrator, men den er meget mere end det. På grund af sin diskrete størrelse kan den nemlig bruges mange steder på kroppen og i mange forskellige stillinger. Den er derfor også en ideel parvibrator, da den gør det godt både under samleje og forspil.

Fifty Shades of Grey bullet vibrator kan fint bruges til stimulering af klitoris under samleje eller testiklerne under oralsex. Den kan også kombineres sammen med andet sexlegetøj. Har du en favorit dildo kan du sætte vibratoren op ad dildoens base, mens du bruger den.

Pas godt på din Fifty Shades of Grey bullet vibrator

Din vibrator skal vaskes, hver gang du har brugt den. Det sikrer dig en god og hygiejnisk oplevelse, hver gang du hiver din Fifty Shades of Grey bullet vibrator frem. Det er dog nemt og hurtigt overstået. Efter brug vasker du vibratoren grundigt i varmt vand. Du kan også bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj for at sikre dig et helt rent resultat.

Når vibratoren er gjort godt ren, skal den tørres. Det er nemlig vigtigt, at du ikke lægger vibratoren væk, mens den stadig er våd. Du får en smart satinpose med, når du køber denne vibrator, som du med fordel kan bruge til at opbevare vibratoren i.

Vægt72 g
Batteri

1x AAA (inkl)

Materiale

ABS-Plast

Farve

Sølv

Længde

8,5 cm

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Vibration

1 hastighed

Vandtæt

Ja

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • En simpel men effektiv vibrator
 • Kan bruges til onani, forspil og samleje
 • Perfekt til nybegynderen
 • Har 1 kraftig hastighed
 • Satinpose og batterier medfølger

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din bullet vibrator
 2. Tænd vibratoren på knappen i bunden

Efter brug:

 1. Vask din vibrator med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj

2 anmeldelser af Fifty Shades of Grey Bullet Vibrator – Sølv

 1. Niels

  Perfekt lille vibrator
  Mig og min kone ønskede os en vibrator vi kunne bruge mens vi var sammen. Den skulle derfor ikke fylde for meget. Den her har været helt perfekt til jobbet. Den er lille men meget kraftfuld. Jeg bruger den på hende og hun kan nu få en klitorisorgasme uden at vi behøver at holde en pause. Anbefaler den til andre.

 2. Kirsten

  Lille men god
  Den ser ikke ud af meget men den har en virkelig kraftig vibration. Ledte efter noget simpelt og det fik jeg. Nu hvor jeg har prøvet den et par gange kunne jeg måske godt ønske mig at den havde nogle flere indstillinger. Men den er nu stadig en klar vinder hver gang.

Tilføj en anmeldelse af varen