Fifty Shades of Grey Bondage Reb i lilla – 10 m

DKK 139,00

  • Bondagereb i lilla med guld detaljer på 10 meter
  • Føles silkeblød mod huden – Af højeste kvalitet
  • Kan både bruges af nybegyndere og den mere erfarne

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E28594 Kategorier: , , , , , GTIN: 5060493003495

Fifty Shades of Grey bondage reb i lilla

Med dette Fifty Shades of Grey bondage reb i lilla er du og din partner godt på vej til endnu mere spændende og pirrende bondageleg i soveværelset. Rebet er silkeblødt mod huden, og med hele 10 meter er der nok reb til de fleste frække bindinger og fikseringer.

Et bondagereb kan byde på flere frække lege, når det kommer til bondage, og kan bruges på mange forskellige måder. Det er perfekt til parret, der ønsker at variere deres bondageleg eller til parret, der vil prøve bondage med reb for første gang.

Gør jeres bondageleg ekstra spændende

Ved at bruge et Fifty Shades of Grey bondage reb i lilla har I alt, hvad I skal bruge for at gøre bondagelegen spændende på ny. Bondagerebet har en længde på 10 meter, og kan derfor bruges, til lige præcis de bindinger I ønsker at udforske.

I modsætning til manchetter og håndjern kan et bondagereb bruges på mange forskellige måder. I kan prøve mere og mere avanceret bindinger, jo mere erfarne I bliver. Der er god mulighed for at holde legen spændende og varieret med et godt bondagereb som dette.

Et behageligt bondagereb til det hårde og blide

Bondagerebet er lavet i et silkelignende materiale, der både gør det flot og eksklusivt at se på, men som også superblødt mod huden. Det er derfor perfekt til jer, der ikke ønsker stærke mærker eller brandsår efter jeres bindingslege.

Et Fifty Shades of Grey bondage reb i lilla kan bruges af nybegyndere såvel som erfarne, da det bløde reb stadig kan bruges i hårde eller kompliceret bindinger. En af de helt store fordele ved at bruge et bondagereb som dette fra Fifty Shades of Grey kollektionen er, at I kan justere legen til jeres fantasier og ønsker.

Vægt170 g
Materiale

Tekstil

Farve

Lilla

Længde

10 m

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

  • Bondagereb i lilla med guld detaljer på 10 meter
  • Føles silkeblød mod huden – Af højeste kvalitet
  • Kan både bruges af nybegyndere og den mere erfarne

Læs Mere

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Bondage Reb i lilla – 10 m”