Fifty Shades of Grey Bindesæt til Sengen

DKK 389,00

 • Bindesæt til enhver dobbeltseng – Ligges som et kryds under sengen
 • Kan bruges i forskellige positioner, kun fantasien sætter grænser
 • Regulerbare stropper og manchetter – Kan tilpasses alle
 • Med matchende blindfold

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E25465 Kategorier: , , , ,

Det perfekte Fifty Shades of Grey bindesæt til sengen

Leder I efter et bindesæt, der lader jer eksperimentere og udforske jeres bondagelege? Så er dette Fifty Shades of Grey bindesæt til sengen helt perfekt. I kan tilpasse bindesættet, så I kan udleve lige præcis jeres frække fantasier.

Bindesættet kan justeres til enhver dobbeltseng og alle stropper kan ligeledes tilpasses, så den fikseret partner er placeret, som I ønsker det. Udover regulerbare stropper og manchetter kommer bindesættet også med et matchende blindfold, der kun vil gøre legen endnu mere pirrende.

Sådan bruger I jeres bindesæt til sengen

Bindesættet er let at tage i brug og kan bruges sammen med enhver dobbeltseng. Placer de sorte stropper oven på sengen i et diakonalt kryds. De grå stropper føres herefter under sengen i henholdsvis toppen og bunden. Stropperne fastspændes ved hjælp af to D-ringe.

Det smarte ved dette bindesæt er, at det kan bruges i forskellige stillinger. Den fikseret partnet kan placeres med spredte ben og arme eller med sammensatte ben og arme. Dette er muligt da både håndleds- og ankelmanchetter er aftagelige med praktiske karabinhager.

Pirrende bondageleg

Mange par nyder at udforske den pirrende verden af bondage. Der er da også rig mulighed for at gøre legen til jeres egen med et Fifty Shades of Grey bindesæt til sengen. Med dette bindesæt kan I eksperimentere med forskellige positioner. Manchetterne lukkes og åbnes med velcro, hvilket gør det nemt og hurtigt at ændre position.

I kan også justere bondagen ved at flytte på manchetterne, da de er fastspændt med karabinhager. Manchetterne har et lækkert sølvsatin design på ydersiden, men er beklædt med kunstigt pels på indersiden, så de kan bæres i lang tid.

Gør legen til jeres egen med Fifty Shades of Grey kollektionen

Fifty Shades of Grey bindesæt til sengen kommer med et matchende blindfold. Det er ofte en velkommen tilføjelse til bondage, da det højner den pirrende oplevelse af at være fikseret. Men der er mange måder, hvorpå I kan gøre jeres bindeleg endnu mere intens.

Fifty Shades of Grey kollektionen byder på en verden af sensuel nydelse, hvor bondageudstyr blot er én af mulighederne. I kollektionen finder I også diverse floggere og piske, samt gagballs, masker og sexlegetøj.

Vægt725 g
Materiale

PU, Tekstil

Farve

Sort

Specielle Egenskaber

Velcro lukning

Indhold

Bindesæt med manchetter til ankler & håndled, blindfold

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Bindesæt til enhver dobbeltseng – Ligges som et kryds under sengen
 • Kan bruges i forskellige positioner, kun fantasien sætter grænser
 • Regulerbare stropper og manchetter – Kan tilpasses alle
 • Med matchende blindfold

Læs Mere

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Bindesæt til Sengen

 1. Mr. F

  Super køb
  Vi er virkelig glade for vores nye bindesæt. Vi var godt klar over at det måske ikke ville passe helt perfekt til vores seng, men vi har nu fundet en måde at løse det på alligevel og det bliver flittigt brugt. Generelt en virkelig god oplevelse at handle hos altertystys. Hurtig levering og virkelig god kundeservice.

Tilføj en anmeldelse af varen