Fifty Shades of Grey Bækkenbundskugler

DKK 149,00

 • Begyndervenlige bækkenbundskugler, men kan også bruges af dig som mere erfaren
 • Træn dig til bedre orgasmer med bækkenbundskugler
 • Giver et sundere underliv – Ideel hvis du har født

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27142 Kategorier: , , ,

Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler

Nyd en stærkere bækkenbund med Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler. Kuglerne bruges til at opnå en mere effektiv bækkenbundstræning, der i sidste ende kan give dig bedre og mere intense orgasmer. Det kan ligeledes være en stimulerende oplevelse at bruge kuglerne, da en indvendig bevægelig kugle bevæger sig sammen med dine bevægelser.

Disse kugler har en god begyndervenlig vægt på kun 67 g. De er derfor et godt sted at starte, hvis du er nybegynder eller let øvet med bækkenbundstræning. Du kan altid finde kugler, der er tungere eller bruge dem i forskellige stillinger for at øge sværhedsgraden.

Sådan bruger du dine Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler

Du indfører kuglerne, ligesom du ville en tampon. Du kan med fordel bruge en smule vandbaseret glidecreme for at gøre det lettere og mere behageligt at føre dem op. Start med at bruge kuglerne mens du ligger ned.

Når kuglerne sidder oppe, kan du lave dine knibeøvelser. Prøv at knibe i 20 sekunder efterfulgt af en pause på 20 sekunder. Brug kun kuglerne i 10-15 minutter af gangen. Oplever du ubehag, skal du stoppe træningen. Det er vigtigt, at du lytter til din krop og opbygger din styrke i et passende tempo.

Et godt sted at starte din træning

Ønsker du at gøre noget mere ud af din bækkenbundstræning, er disse Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler et godt sted at starte. De vejer ikke alt for meget men giver stadig en ekstra tyngde, der gør, at dine muskler aktiveres, og at du hurtigere oplever resultater med dine knibeøvelser.

Hvis du lige er begyndt at bruge bækkenbundskugler, kan du starte med at bruge dem mens du ligger ned. Jo mere øvet du bliver, jo flere forskellige stillinger kan du også bruge kuglerne i. At stå oppe og gå med kuglerne kræver nemlig øvelse såvel som en trænet bækkenbund.

Hold din bækkenbund stærk

Der er flere gode grunde til at holde sin bækkenbund sund og stærk. En af de helt klare fordele ved en stærk bækkenbund er flere og bedre orgasmer. Med en trænet bækkenbund har du bedre kontrol over dine orgasmer og kan opbygge et mere intenst klimaks.

Du kan også bruge bækkenbundstræning som forberedende øvelse til fødsel eller som genoptræning af musklerne efter fødsel. Bækkenbundskugler er også ideelle, hvis du har problemer med inkontinens, da en stærk bækkenbund afhjælper og forebygger.

Pas godt på dine Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler

For at du kan være sikker på en hygiejnisk oplevelse, hver gang du bruger dine Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler, er det vigtigt, at du gør dem rent og opbevarer dem korrekt. Det er heldigvis nemt at gøre begge dele.

Når du har brugt kuglerne, vasker du dem blot i varmt vand. Du kan også bruge en antibakteriel spray til sexlegetøj, så du er sikker på, at overfladen er helt ren. Herefter er det vigtigt, at kuglerne er helt tørre, inden du lægger den medfølgende pose til opbevaring.

Vægt100 g
Materiale

Silikone, ABS

Farve

Sølv

Længde

20,5 cm

Diameter

3,5 cm

Vægt

67 g

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Mærke

Fifty Shades of Grey

Oversigt

 • Begyndervenlige bækkenbundskugler, men kan også bruges af dig som mere erfaren
 • Træn dig til bedre orgasmer med bækkenbundskugler
 • Giver et sundere underliv – Ideel hvis du har født

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på din bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – Brug bækkenbundkuglerne i 10-15 minutter
 4. Brug den gerne 3-4 gange om ugen for bedste resultat

Efter brug:

 1. Vask under den varme hane
 2. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Lad den tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fifty Shades of Grey Bækkenbundskugler”