Fifty Shades of Grey Anal Plug Vibrator i Sort

DKK 550,00

 • Genopladelig anal plug med vibrator
 • Medfølgende fjernbetjening for nem styring
 • Med 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Fifty Shades of Grey anal plug vibrator – mere pirrende anal leg

Med en vibrerende anal plug kan du opnå endnu mere nydelse ved anal stimulering. Fifty Shades of Grey anal plug vibrator kommer med en smart fjernbetjening, så du eller din partner nemt kan styre de forskellige indstillinger.

Anal pluggen er udformet så den er nem og behagelig at føre ind. Den har derudover en god størrelse til begynderen. Du bestemmer selv, om du blot vil mærke den stimulerende fylde til at starte med. Så kan vibrationerne altid komme senere.

Sådan bruger du Fifty Shades of Grey anal plug vibrator

Det er meget nemt at bruge den medfølgende fjernbetjening til at tænde og slukke vibratoren samt at skifte indstillingerne. Men inden du kommer så langt, er det vigtigt at huske glidecremen. Det er vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme til din anal plug i silikone. Dertil kan du med fordel bruge en vandbaseret glidecreme lavet specielt til anal brug.

Når der er styr på den rigtige glidecreme, fører du butt pluggen ind. Herefter tænder du for vibrationerne på on-knappen. Med +/- knapperne kan du nemt skifte mellem 10 vibrationsmønstre, der hver især har 6 hastigheder.

En fjernbetjent anal plug

Når du nu skal have en anal plug med vibrator, så er det da også meget smart at få en med tilhørende fjernbetjening. Med fjernbetjeningen er det nemt at skifte indstilling eller at tænde for vibrationerne, når du ønsker det.

En fjernbetjent anal plug er derudover det perfekte sexlegetøj til par. Lad fjernbetjeningen være i din partners kontrol. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 5 meter, så der er rig mulighed for at stimulere på afstand.

Stimulerende indstillinger

Nogle gange skal det være blidt, mens det andre gange skal være intenst. Af samme grund har Fifty Shades of Grey anal plug vibrator også flere indstillinger, som du nemt og hurtigt kan skifte mellem. Jo flere indstillinger en vibrator har, jo større chance er der for, at du kan finde den helt rigtige.

Vibratoren er udstyret med 10 vibrationsmønstre. Hvert vibrationsmønster kan justeres med 6 hastigheder. Det betyder, at du kan finde det vibrationsmønster, du bedst kan lide og herefter vælge den hastighed, der passer til dit behov.

Hold dit sexlegetøj pænt og rent

For at du kan nyde dit sexlegetøj igen og igen, er det ikke blot vigtigt, at du bruger det korrekt. Det er også vigtigt, at du sørger for en korrekt rengøring såvel som opbevaring. Derfor skal du skylle din Fifty Shades of Grey anal plug vibrator grundigt i varmt vand efter brug. Vær opmærksom på at pluggen er vandtæt, men at fjernbetjeningen ikke er det.

Ønsker du det bedste resultat af din rengøring, kan du bruge en antibakteriel rensespray specielt udviklet til brug på sexlegetøj. Når pluggen er tør, kan du bruge den medfølgende satinpose til opbevaring.

Vægt178 g
Batteri

Fjernbetjening 1x CR2032 (inkl.), Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

13,4 cm

Indsætbar længde

9,8 cm

Diameter

3,2 cm

Materiale

Metal, Silikone

Farve

Sort

Vibration

10 vibrationsmønstre – 6 hastigheder

Vandtæt

Ja (gælder ikke fjernbetjeningen)

Specielle Egenskaber

Satinpose til opbevaring medfølger

Mærke

Fifty Shades of Grey

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din butt plug
 2. Brug fjernbetjeningen til at tænde vibrationerne
 3. Skift mellem de 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder med +/- knapperne

Efter brug:

 1. Vask din plug med varmt vand
 2. Spray med rengøringsspray til sexlegetøj
 3. Opbevar anal pluggen i den medfølgende satinpose når den er helt tør

Oversigt

 • Genopladelig anal plug med vibrator
 • Medfølgende fjernbetjening for nem styring
 • Med 10 vibrationsmønstre og 6 hastigheder
 • Satinpose til opbevaring medfølger

Læs Mere

1 anmeldelse af Fifty Shades of Grey Anal Plug Vibrator i Sort

 1. Novicen

  Min første anal vibrator
  Havde ikke prøvet en vibrator som den her før, så var ret spændt på hvordan det ville gå. Det gik dog over alle forventninger, og den gav mig en helt vild orgasme. Brugte selvfølgelig godt med glidecreme og tog mig også god tid til at føre den op og vænne mig til den inden jeg tændte for vibrationerne. Helt klart noget jeg vil anbefale andre at prøve.

Tilføj en anmeldelse af varen