Viser alle 7 resultater

SM Legetøj og Sæt

Forbered dig på en aften, der bestemt ikke bliver kedelig med SM legetøj. Om du er til blid SM eller lidt hårdere, har vi SM udstyret til dig. SM er den frækkeste fetish der findes og her hos www.AltErTysTys.dk har vi SM legetøj der både pirrer hende og ham. Læs mere

-51%
DKK 1.095,00 DKK 535,00
-36%
DKK 225,00 DKK 145,00
-55%

Bondage udstyr tilbud

Bondage sæt 8 dele

DKK 995,00 DKK 445,00

Sexlegetøj bokse

Bondage sæt 7 dele

DKK 445,00
-55%
DKK 895,00 DKK 400,00
-20%

Bondage Håndjern og Manchetter

Bondage binde sæt til sengen

DKK 500,00 DKK 399,00

SM legetøj og SM sex – Hvad er det?

SM er en fetish hvor nydelse og smerte kombineres. Uhh smerte, tænker du nok? ’ejj, det er ikke noget for mig’ MEN det er det faktisk for de fleste, og ingen siger det skal være hårdt? Et klap bag i er jo også smerte. 
Der er desværre rigtig mange der går i den tro at SM sex er for en bestemt type. Måske en stor fyr med tatoveringer der hører hård rock, men nej! Tro om igen, det er skam helt almindelige mennesker, hr. og fru Danmark.

Er du nysgerrig på SM verdenen, kan du altid starte lidt blidt ud. Ingen siger du skal være klædt ud i lak og læder og få pisk, nej du kan sagtens starte med en blid form for bondage f.eks. håndjern eller manchetter til håndled og ankler. Er du parat til at gå skridtet videre kan du indføre en gag Ball eller måske en lille pisk.

Hvad er SM legetøj egentlig? SM er en forkortelse af Sadomasochisme. Der betyder at de to som har sex er ligeværdige, men der stadig indgår underkastelse og ikke mindst dominans. 

Når i dyrker SM sex, behøves der ikke at indgå bondage, altså bindeting, det er derimod nærmere hvis i er til BDSM, som står for bondage, dominans, sadisme og masochisme. 
Det er i korte træk en fetish som har det hele:

  • Håndjern
  • Pisk
  • Kæder
  • Halsbånd
  • Blindfold – Ja, you name it.

Kinky sex med SM legetøj

SM legetøj har været fremme i rigtig mange år efterhånden, men inden for de seneste år er markedet med SM legetøj eksploderet. Flere og flere ønsker et sjovere, vildere eller mere legende sexliv, hvorfor SM legetøj er blevet så populært. 

Tanken om det forbudte, det lidt mere kinky. Eller anderledes form for sex tænder rigtig mange, og vi forstår godt hvorfor! 
Start bildt med et blindfold og et par håndjern, og se hvor stemningen bærer jer hen.

Kinky sex kan være mange ting, f.eks. leg med butt plugs, vibratorer, dildoer. Det kunne også være andre former for stimulation der passer godt sammen med jeres nye SM legetøj. 
Er i vant til SM? Prøv med en større paddle eller måske et spanskrør. Det kunne også være leg med sensation hjul, reb, tape eller måske et kyskhedsbælte til manden. 
Uanset hvilken form for SM sex der tænder jer, har vi hos www.AltErTysTys.dk sexlegetøjet til jer.

Hvorfor bruge SM legetøj?

Der kan være mange grunde til at implementere SM legetøj i soveværelset, måske du har set Fifty shades of grey? Vi alle er vel lidt fascineret af den frække Christian Grey, i hvert fald os kvinder. 

Da bøgerne om Fifty shades og grey kom frem, tog SM for alvor fart. Pludselig skulle flere og flere prøve kræfter med SM legetøj og hvem vil ikke gerne have besøg af Christian Grey? 
Sex med bind for øjnene og fastspændt til sengen åbner nye døre inden for sex med din partner. Her får sanserne for alvor frit spil, der giver dig mulighed for at nyde øjeblikket på en helt ny og fræk måde. 

Særligt i swinger miljøet er SM legetøj brugt meget, og det er måske også her mange forbinder det. 
Det er dog ikke kun dig som swinger der vil få glæde af lak, læder og kæder. Det kan også tænde op for en ellers helt almindelig lørdag aften.

Hvilket SM legetøj findes der?

Udvalget af SM legetøj er stort og vokser mere og mere for hvert år der går. Særligt er det manchetter eller håndjern til håndled og ankler, piske, reb og gags der er det første man tænker på når ordet SM bliver nævnt. Populært er også blindfold, paddles og ikke mindst halsbånd. 

Det kan være svært at finde et sted at starte, derfor har vi hos www.AltErTysTys.dk samlet forskellige SM sæt, således der er SM legetøj for enhver smag. Du kan også sagtens købe delene separat, det er helt op til dig eller jer.

Vi har kun SM legetøj af højeste kvalitet, men til markedets billigste priser. Når i har valgt det sexlegetøj indenfor SM i ønsker, gør vi alt hvad vi kan for at få pakken afsted hurtigst muligt. Ingen gider vente for længe vel? Er i stadig i tvivl om SM er noget for jer, kontakt endelig vores kundeservice, de er der kun for at hjælpe jer bedst muligt.

Meget mere for pengene

Når du vælger et SM sæt, får du meget mere legetøj for pengene, end hvis du skulle købe alle ting hver for sig. Det er ikke sikkert du får brug for det hele på engang, men så er muligheden der.

Hos AltErTysTys.dk forhandler vi kun SM legetøj af højeste kvalitet. Det er til dig som begynder, men også til dig som er mere erfaren. Med et stort udvalg, kommer der også flere spørgsmål, men det er det vi er her for! Tøv ikke med at kontakte os, hvis der skulle opstå nogle former for spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tilføjet til indkøbskurven