Viser alle 11 resultater


Et kærligt klap bagi har vi alle brug for engang imellem og hvem elsker ikke at blive kærtegnet af sin partner?
Byt klør fem ud med piske, flogger eller paddle og pust nyt liv i soveværelset.
Her hos AltErTysTys.dk finder i det bedste udvalg i piske og paddles til enhver lejlighed. Om det skal hårdt eller mere blidt, vi har det hele til jer. Læs mere

Piske og Paddles

Lille sort flogger pisk

DKK 85,00
-51%
DKK 195,00 DKK 95,00
-36%
DKK 195,00 DKK 125,00
-51%

Piske og Paddles

Spanskrør

DKK 195,00 DKK 95,00
-30%

Tilbud

SM paddle

DKK 250,00 DKK 175,00
-27%
DKK 225,00 DKK 165,00
-36%
DKK 195,00 DKK 125,00

Piske og Paddles

Flogger pisk i rød

DKK 85,00

Piske og Paddles

Flogger pisk i sort

DKK 195,00

Er piske og paddles ikke kun til SM?

Ork nej! Er du vant til et lille kærligt klap bagi? Det tænker jeg rigtig mange er, så vil i elske leg med en pisk. Opgrader klør fem til en pisk med det samme. Ingen siger det behøves at være hårdt. Tag f.eks. en lille flogger og kærtegn din partner, stille og roligt hvis du er ny. Tag det i jeres eget tempo og mærk efter hvor grænsen går.

Tag evt. et blindfold og et par håndjern med i soveværelset og lad legen begynde i ægte Christian Grey stil. 
Frækt ikke? Vælg en lille flogger i rød eller sort og forbered jer på en aften der bliver alt andet end kedelig.

Nybegynder eller øvet?

Det frække fetish tilbehør, piske og paddles burde være fast inventar i alle hjem. Dem som prøvet leg med piske eller paddles ved hvad vi taler om. 
Er du helt grøn på området anbefaler vi klart at du starter med en lille hygge pisk. Det kunne f.eks. være en lille flogger der er en pisk med mange stropper eller fjer som det kaldes.

Her hos AltErTysTys.dk har vi også startsæt til begyndere med lidt mindre piske, så i kan starte lidt blidt ud. Der er ikke noget ved at skulle være gul og blå efter første gang med spanking. 
Nu skal vi heller ikke skræmme dig helt væk før du overhovedet er startet, som sagt tag det i dit eget tempo.

Er i fuldblods fetichister? Så har i garanteret oplevet at en pisk ikke slår hårdt nok. Det er noget vi hører rigtig tit, hvorfor en paddle er vejen frem. Start med en mindre en eller gå all in og prøv en stor paddle, evt. med nitter – Av for katten, den slår hårdt – det er nok ikke lige når bikini sæsonen står for døren den skal findes frem. 
Det er dog for det mere hardcore spanking at en paddle med nitter hører hjemme. Eller måske et spanskrør.

Uanset om du er nybegynder eller mere øvet indenfor piske og paddle fetish, har vi udstyret til dig. Er du i tvivl om hvilken pisk du skal vælge, kan du naturligvis kontakte vores kundeservice.

Klask! – Åh nej, pisken slår ikke hårdt nok

Åh nej, ikke igen! Kender du det? I er begge ophidset, temperaturen stiger mere og mere, pisken er atter fundet frem, du gør klar til at straffe din partner. Igen bliver du skuffet over pisken ikke slår hårdt nok. frustrerende ikke? Er det noget du kan nikke genkende til? Så er du langt fra den eneste. Erfaring siger os at når du først har leget med piske, slår de pludselig ikke hårdt nok, måske du har hørt ordsproget, mere vil have mere.

Leg i fetish verdenen er jo ikke ligefrem rosenrød, så skulle det da lige være farven på pisken. Er du en af dem som synes pisken ikke slår hårdt nok er det på høje tid at investere i en paddle. Start ud med en mindre en af slagsen, den kan jo altid opgraderes til en større eller en med nitter der forvolder mere smerte. 


Smerte er en del af paddles og dig som fuldblods fetichister ved om nogen hvad smerte kan gøre for orgasmen og den fulde oplevelse. 
En paddle er egentlig en form for bat, enten i læder eller kunstlæder og er designet til at straffe dig af din partner. Som regel er det spanking bagi der praktiseres med en paddle, men den kan sagtens bruges andre steder på kroppen også. 
Vi vil dog anbefale en pisk hvis det er spanking på kønsdele eller over brysterne, da det er lidt mere følsomme områder.

All in på fetish

Gå all in på ægte fifty shades of grey manér og find det store bondage sæt frem med både håndleds- og ankelmanchetter, blindfold, gag og selvfølgelig en pisk – gerne en flogger og en paddle. 
Reb eller tape er heller ikke af vejen når man er fuldblods fetichister.

Spænd din partner fast til sengen eller måske på et kors hvis i har det, og begynd at pirre og tirre, først stille og roligt med en pisk der langsomt kærtegner kroppen og på kønsdelene. Find et blindfold frem og placer det over den fastspændte. Når du er fastspændt og blindfoldet tvinger du kroppen til virkelig at føle, da alle andre sanser på nær hørelsen er fjernet. 
Du vil opleve en langt mere intens orgasme, som bestemt ikke bliver den sidste. Du kan altid tage en paddle i brug hvis en pisk bliver for kedelig. 
Mange foretrækker også forskellige fetish kostumer og frække kjoler.

Pisk eller paddle? Hvorfor vælge? Tag begge – i vil elske det.

Smerte eller nydelse?

Når vi snakker om leg med piske og paddles er det meget vigtigt lige at slå et par spilleregler fast inden i for alvor går i krig. Det skal jo ikke være sådan at der tænkes ’nu skal du have tæsk’. Selvom det er smerte, er det vigtigt at kunne finde glæden og nydelsen i det.

For mange nybegyndere kan det lyde meget grænseoverskridende at smerte skulle kunne give nydelse? Men det kan det. Du har måske prøvet at få et klap bagi når i ikke sex – det gjorde lidt ondt ikke? Så prøver du at få et klap bagi mens du er allermest ophidset – det gjorde pludselig ikke så ondt vel? Derfor er smerte en nydelse for mange og de fleste bliver langt mere opstemt af det.

Leg med pisk eller paddles behøves slet ikke at betegnes som SM – det ord kan nemlig være ret skræmmende for nogle. Tænk mere på det som et ekstra stykke sexlegetøj der skal bringe jer tættere sammen og berige jer med nydelse. Enhver mand elsker også at dominere – bare en smule, ikke?

Tilføjet til indkøbskurven