Viser alle 8 resultater


Fetish kostumer er helt perfekte til at pifte sexlivet op, både i hjemme i soveværelset, i byen eller i svingerklubben. Vi har mange frække kostumer til kvinder der er friske på at give den lidt ekstra for at glæde deres partner.

Fetish kostumer findes i mange varianter, fra søde og sexede med blonder, til fræk og kinky i PVC, lak og læder. Hvad end du er til, så kan du være sikker på at din indre sexgudinde kommer frem, når du hopper i et frækt fetish kostume. Læs mere

-30%
DKK 250,00 DKK 175,00
-50%
DKK 189,00 DKK 95,00

Lingeri

Catsuit i net

DKK 115,00
-49%
DKK 395,00 DKK 200,00
-25%
DKK 449,00 DKK 335,00

Fetish kostumer er til alle

Det er ikke kun folk der er vilde med fræk og kinky bondage sex, der kan tilføre deres sexleg lidt ekstra med et fetish kostume.  Når det kommer til kostumer, rolleleg og fræk sex kan alle have glæde af at hoppe i et fetish kostume.

Fetish er slet ikke så farligt som det lyder

De fleste forstiller sig noget med smerte, fiksering, pisk, håndjern lak og læder, når de hører ordet fetish, bondage og S/M. Men at have et fetish betyder faktisk bare at du tænder på noget uden for normen. Et fetish defineres som en seksuel tiltrækning af en handling eller et objekt. Så hvis du tænder på frækt undertøj, er det faktisk en form for fetish.

Men hvem er det der sætter normen? Måske er lysten til at klæde sig  i et frækt kostume eller lade sig fiksere, mere normalt end du lige går og tror. Folk snakker måske bare ikke om det.

Tag rollespillet til nye højder med fetish kostumer

Er du til rollespil, eller vil du bare gerne glæde din kæreste med et frækt out fit? Fetish kostumer er perfekte til tilfredsstille jeres fantasier. Det er ikke alt der er tilladt i den virkelig verden. Men hvis du giver den som fræk skolepige i soveværelset, er det jeres lille hemmelighed.  Hop i skolepige kostumet og giv den lidt ekstra med rottehaler, skoletaske og slikpind i munden. Måske har du endda noget i rygsækken der kan pirre ham lidt ekstra? Et par håndjern, en varmede glidecreme til et handjob eller måske en penisring med vibrator, til lige at give det lille ekstra.

Er kæresten sløj en dag, så kom hjem fra arbejde iført et sexet sygeplejerske kostume. Han vil med garanti få det bedre på ingen tid! Synes du rengøringen er blevet kedelig, så find stuepige kostumet frem. Du får måske ikke gjort rent, men du vil med sikkerhed gøre din partner vild i varmen, mens du vimser rundt med kosten.

Frække natkjoler

En fræk of sexet blondenatkjole eller et skolepige kostume er en stille og rolig måde at starte ud inden for fetish kostumer.

Intet siger, jeg vil have dig i aften, som dig i ført et sexet lille blonde natkjole. Send ham i seng inden dig og indtag rummet med en jeg vil have dig attitude. Eller vær den der smutter først i seng – løft så dynen så han får et sneak peek. Når han ligger i senge smyger du dig tættere på og starter løjerne med et fint lille hand job. Brug eventuelt en lækker glide creme med smag eller varme effekt, så kan du også afslutte hand jobbet med et smagfuldt blow job.

Mange af vores natkjoler fungerer også helt perfekt som underkjole til hverdag, så du kan sagtens bruge den uden for soveværelset. Og helt ærligt, der er altså noget lidt sexet ved at vide, at det du har på inderst inde er lidt frækt.

Cat suits i pirrende blonder

Et catsuit er en heldragt hvor top og bund hænger sammen. De findes i et væld af materialer og designs.

Blonde catsuits, er bløde og lækre at have på og så er de ret pirrende at se på, fordi blonden tillader, at du kan vise hud uden at være nøgen. Net catsuits har samme effekt, men er lidt mere sexet end blonder.

Mange af vores fetish kostumer og catsuits er bundløse. Ud over, at være super frækt i sig selv, betyder det også at du kan have den på under sex.  Din partner vil med garanti synes at det er super sexet at se din krop i blonde fra top til tå.

Latex dragter og cat suits hører nærmere til inden for BDSM. De bliver ofte kombineret med rollespil eller erotisk dominans, hvor vekslen mellem smerte og nydelse er i fokus.  Til BDSM er reb, bondage håndjern og manchetter og pisk ofte en del af legen.  

Hvis fetish kostumet skal have lidt ekstra, kan du  også tilføje masker, blindfolds og gags.

Hvor hård  legen er kommer op til det enkelte par. For nogen er brugen af fetish kostumer, med til at gøre BDSM legen nemmere, fordi tøjet gør lettere at komme ind i rollen som master og submissive.

Opdag nye sider af sexlivet med fetish kostumer

Langt de fleste af os går rundt og gemmer på en masse frække fantasier, som vi tror vi går alene med. Drømmer du om at se din kæreste i et cheer leader outfit?  Eller tænder du selv på tanken om at iføre dig et cat suit eller heldragt i latex?  Giv fantasien en chance og mærk friheden.

Er du single så køb en latex dragt og nyd hvor sexet den får dig til føle dig. Du kan sagtens tilføje fetish kostumer til din egen onanileg. Hvis du vælger dem der er bundløse, så tilfør en dildo til legen. Solo sex kan sagtens være super frækt.

Er du sammen med en partner, handler det i høj grad om kommunikation og tillid. Hvis I ikke har snakket om at bruge fetish kostumer før, kan det godt være lidt grænseoverskridende. Men den gode nyhed er, at  det sagtens kan lade sig gøre. Introducer dine fantasier stille og roligt til din partner og lyt til hvad de forventning til legen. Når I er enige, kan I tage hul på et helt nyt og spændende kapitel af jeres sexliv.

Og så kunne du jo passende starte med at købe et fetish kostume som en gave eller et lille hint.

Tilføjet til indkøbskurven