Viser alle 14 resultater


Fetish tøj er ideelt til at udleve dine eller din partners fantasier. Et frækt lille out fit er perfekt til at overraske din partner med en hot hjemmeaften. Er du til BDSM er fetish tøj i lak og læder, perfekt til at give legen det lille ekstra.

Lige meget om det er første gang, at du skal prøve et kostume til at pifte sexlegen op, eller om du garvet og til det lidt mere kinky. Så har vi det du leder efter. Læs mere


Fetish kostumer

Sex fantasier om stuepiger, cheer leaders og skolepiger er nogen af de mest almindelige dress-up fantasier der findes. Det var ikke uden grund, at Britney strøg til tops på hit listerne klædt som skolepige! Kan du huske det afsnit af venner, hvor Rachel skal klædes ud som Princess Leia? Der er ikke en mand i verden der kan påstå, at scenen hvor Leia er Jabba the huts slave, ikke er en af de mest sexede filmscener ever.

Hos Alt er tys tys, finder du mange frække fetish tøj og tilbehør. Er du den frække stuepige, sygeplejerske, skolepige eller måske et lækkert catsuit, så finder du det her.

Fetish er da først når det er lak og læder, er det ikke?

Faktisk dækker ordet fetish bare over dét at være seksuelt tiltrukket af det der er anderledes. Det er jo et ret bredt begreb, for hvornår er det anderledes? Og er vi ikke alle sammen lidt tiltrukket til det forbudte?

Det er jo langt fra de fleste, der rent faktisk vil have sex med en skolepige, eller stuepigen på hotellet. Det er langt over grænsen for de fleste. Men det er jo netop her at fetish tøj kommer ind i billedet. For når du klæder dig ud som f. eks. skolepige for din partner, så giver du plads til at udleve fantasien på en fræk og legal måde.

Udvalget af fetish tøj spænder bredt, fra uskyldige strømpebukser til bodysuits i lak eller læder. Der er plads til alle slags fantasier, hvad enten du tænder på en sygeplejerske, en dominatrix eller bare vil gøre aftenen lidt ekstra fræk med et bar bundløse trusser.

Strømpebukser

Strømpebusker er er det perfekte match til de fleste fetish tøj.

Start i det små med et par frække strømpebukser. Mulighederne er mange, hvad enten du er til et par selvsiddende, fiskenet, blonder eller blomster.

Brug et par bundsløse strømpebukser som en fræk overraskelse på næste date, det vil med garanti tage kegler. Du kan enten fortælle eller vise din partner at du har dem på inden I går ud af døren, eller send dem et billede under middagen, der viser hvad du har på inderst inde. Eller bare før deres hånd op under kjolen i løbet af aftenen. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at i skal tidligt hjem.

Er du single? Så brug et par frække strømpebukser til at fremhævde din ben. Fiskenet får dem til at se slankere og nærmest air- brushed ud på afstand. Tæt på er de bare super frække. Brug de bundløsestrømpebukser, hvis du er typen der normalt går uden trusser. Er du til frække detaljer, så vælg blonder, over-knee look eller dem med indbygget hofteholder.

Brug et par strømpebukser til at give dit look et sidste touch, hvad enten du bruger dem sammen med et frækt fetish tøj, sexet undertøj, eller bare sammen med din yndlings kjole eller nederdel.

Stømper til hofteholderen

Mange fetish tøj, kommer med hofteholder og der er bare noget sexet over hofteholdere, og de har den store fordel, at de ikke strammer om maven på samme måde som strømpebukser. Vælger du at bruge en retro hofteholder, vil du få sexede ben samtidig med at du holder maven på plads. Vil du gerne have hofte holder looket, men bryder dig ikke om at have dem på? Så er selvsiddene strømper lige det du leder efter til at fuldende dit fetish tøj.

Catsuits

Catsuits er super sexede fordi de virkelig fremhæver kroppens former, og hvad er mere sexet end en flot og kurvet krop?

Catsuits er ofte det man kalder et one-piece, det vil sige at overdel og underdel hænger sammen. Catsuits findes med og uden ærmer og fås i alt fra blonder til læder. Et blonde suit er vildt pirrende fordi du viser meget hud, men alligevel ikke det hele. Der er lidt til fantasien og det er ofte mere pirrende, end at vise det hele frem.

Er du til det mere kinky og måske BDSM, så er catsuits i lak, latex eller læder det ultimative tur non. Både for din partner og dig. Alt efter hvilket materiale du vælger, vil du mærke at det enten er meget behageligt at have på, eller at det strammer på den helt rigtige måde. Mange bruger fetish tøj til BDSM. Det er jo nærmest oplagt at kombinere en pisk med et frækt fetish kostume.  Prøv også at tilføre håndjern  eller gag balls til legen for at gøre den endnu mere pirrende og sexet.

Mange af vores catsuis er bundløse. Det vil sige at der lavet et hul omkring skedeåbningen, så det er muligt at beholde dragten på under sex.

Fetish tøj kan også bruges til hverdag. Brug et catsuit hjemme eller i swingerklubben. Eller tag det på under dit hverdagstøj, din partner vil elske at se hvad der gemmer sig inder tøjet, når du tager  det af. Du kan også sagtens bruge det under din kjole, så ligner det bare, at du har et par vildt sexende strømpebukser på.  For nogen føles det virkelig sexet, at have noget på under tøjet som ingen ved noget om.

Blonde Kjoler

Fetish tøj dækker også over blondekjoler. Alt efter blonde typen, kan en blondekjole, både være sød og sexet.

Smid den slidte natkjole og skift den ud med en i lækkert og blødt blondestof.

Gør det for dig selv, fordi følelse af, at iføre sig noget sexet, virkelig kan booste din selvtillid.  Gør det for din partner og giv ham/hende en fræk overraskelse i soveværelset. Forestil dig din partners ansigts udtryk, hvis du lige smutter i en fræk blondekjole inden senge tid. Der er absolut ingen tvivl om, hvad du er ude på!

Tilføjet til indkøbskurven