Viser alle 5 resultater


Har du en bestemt fetish, så findes der helt sikkert også noget tilbehør, så du kan udleve den. Tænder du f.eks. på store dildoer, så finder du masser af virkelige store dildoer. Tænder du på små sko, så kan du også anskaffe dig sådan nogle og bruge dem på præcis den måde, som du synes er mest tilfredsstillende.

Tænder du på smerte eller dominans, så findes der også et hav af forskelligt tilbehør, som du kan bruge, når du vil tilfredsstille dig selv eller en partner. Ingen fetish er for mærkelige eller skamfuld. Udlev den i stedet og vær stolt af dig selv. Se vores udvalg af fetish tilbehør til netop din fantasi her. Læs mere

-54%

Fetish Tilbehør

Metal sensation wheel

DKK 295,00 DKK 135,00

Fetish Tilbehør

Nipple suckers i sort

DKK 95,00

Fetish Tilbehør

Power Escort Penisbur

DKK 270,00

Tænder du på smerte - Prøv fetish tilbehør

Tænder du på smerte? Så findes der rigtig meget fetish tilbehør. Nogle af de mere almindelige former for fetish er bondage eller SM. Her kan du få tilbehør som en paddel, en flogger eller en pisk. Disse typer af fetish tilbehør kender de fleste og er derfor også ret populære. Fælles for dem alle er, at de kan tilføre en ønskede mængde smerte.

Blandt det populære fetish tilbehør finder du også halsbånd, håndjern og reb. Hvis du tænder på at blive bundet eller på at binde din partner, så er det sikkert det med dominansen, som du finder pirrende og fræk. Når du bliver bundet eller har et halsbånd på, og din partner har magten over dig, så kan du virkelig udleve din frække fetish.

Der findes også andre former for tilbehør til fetish som ikke er nær så kendt. Dermed ikke sagt, at det ikke er så tilfredsstillende eller pirrende. Prøv et sensation wheel. Når du oplever, hvad det kan gøre for dig, bliver det helt sikkert en del af din frække rutine.

Det mest solgte fetish tilbehør er et sensation wheel

Et sensation wheel er et fetish tilbehør, der kan pirre og påføre en mild form for smerte. Det ligner til forveksling et redskab, som man laver vaniljekranse med op til jul. Det består af et skaft, hvor der sidder et lille hjul for enden. På selve hjulet sidder en masse små nåle eller spidser. Det er disse nåle, der påfører smerten og er med til, at du kan udleve din fetish.

Med et fetish tilbehør som et sensation wheel kan du både opleve en blidere og hårdere smerte. Når du kører den hen over huden på din partner, kan du være ganske blid i begyndelsen indtil huden og din partner er klar til mere smerte. Herefter kan du trykke hårdere og lade din partner føle den gyldne blanding af smerte og lyst. Du kan også bruge den steder på kroppen, som er ekstra følsomme, for at give en højere smerte.

Der findes forskellige typer, og både størrelsen på nålene og hvor skarpe de er kan variere. Når du først har prøvet det, så vil det garanteret blive noget af dit yndlings fetish udstyr.

Hvad er en fetish?

En fetish er et bredt udtryk for, at man tænder på nogle genstande mere end andre. Du har sikkert hørt om at nogen har en fetish for SM eller bondage. Det hører sig til nogle af de mere almindelige former for fetish, og der findes alverdens udstyr hertil. Men der findes også vildere og mere atypiske former for fetish, som du sikkert ikke engang har fantasi til at forestille dig.

Hvis du er til SM eller har en fetish, så viser en række undersøgelser, at du ofte er mere pligtopfyldende, mindre neurotisk og mere udadvendt end andre folk. Det at tænde på en bestemt ting som SM og bruge fetish tilbehør har altså intet at gøre med at være en uligevægtig person, faktisk det stik modsatte.

Vilde former for fetish tilbehør

Tænder du på lak og læder, så findes der fetish tilbehør til det. Tænder du på kvindefødder, så findes der også fetish tilbehør til det. Kort fortalt, findes der fetish tilbehør til alle former for fetishes.

Nogle af de mere vilde og specielle former for fetich er blandt andet Woolies. Har du nogensinde har om den fetish? Nej, vel. Det er en fetish, hvor man tænder på store mængder uld. Ja, du hørte rigtigt.

Der findes også en anden fetish kaldet Vorarefili. Her tænder man på at blive slugt hel og fordøjet (Kilde woman.dk). Som du kan høre, så er der plads til alle former for fetishes. Og er det ikke dejligt, at der er plads til, at vi kan få lov til at dyrke lige præcis den lyst, som vi har.

Fetish tilbehør med plads til alle

I de senere år er der blevet mere plads til forskellighed. Det gælder også til de forskelligheder og tilbøjeligheder, som vi har i soveværelset. Derfor bugner markedet for fetish tilbehør også.

Så længe en given fetish eller seksuel handling finder sted mellem to voksne partner, der har givet samtykke, så kan man gøre, som man har lyst til. Denne stigende tolerance for, at vi alle er forskellige, er befriende. Følelsen af at være forkert, bare fordi man har nogen andre seksuelle præferencer, er hæmmende.

Stå ved din fetish

Kan du inderst inde mærke, at du tænder på uld, har lyst til at blive slugt hel eller ønsker at blive tisset på under sex. Jamen, så slå dig endelig løs. Noget fetish tilbehør kan være sværere at få adgang til end andet. Men her hos os ved altertystys.dk kan du helt sikkert finde noget for enhver smag.

Kast dig endelig ud i det, enten alene eller sammen med din partner. Når man er fælles om at have en fetish, så kan det også være med til at bringe jer tættere sammen. Så anskaffer jeres foretrukne udstyr, så I kan udleve jeres fetish. Så vil jeres sexliv garanteret nå nye højder.

Tilføjet til indkøbskurven