Viser alle 2 resultater


Har du en fetish, så findes der helt sikkert også noget tilbehør, så du kan udleve den. Tænder du på store dildoer, så finder du masser af virkelige store dildoer.

Tænder du på små sko, så kan du også anskaffe dig sådan og bruge dem på præcis den måde, som du synes er mest tilfredsstillende. Tænder du på smerte eller dominans, så findes der også et hav af forskellig tilbehør, hvor du kan blive tilfredsstillet på. Ingen fetish er for mærkelige eller skamfuld. Udlev i stedet din fetish og vær stolt af dig selv. Se vores udvalg af tilbehør til netop din fetish her. Læs mere

-54%

Fetish Tilbehør

Metal sensation wheel

DKK 295,00 DKK 135,00

Tænder du på smerte?

Tænder du på smerte? Så findes der meget fetish tilbehør. Nogle af de mere almindelige former for fetish er bondage eller SM. Her kan du få fetish tilbehør som en paddel, en flogger eller en pisk. Disse typer af fetish tilbehør kende de fleste og er derfor også ret populære. Fælles for dem alle er, at de kan tilføre en ønskede mængde smerte.

Af populært fetish tilbehør finder ud også halsbånd, håndjern og reb. Tænder du på at blive bundet eller at binde din partner, så er det ofte den dominerende del, som man finder pirrende og fræk. Når du bliver bundet eller har et halsbånd på, og din partner har magten over dig, så kan du virkelig udleve din frække fetish.

Der findes også andre former for fetish tilbehør som ikke er nær så kendt. Dermed ikke sagt, at det ikke er så tilfredsstillende eller pirrende. Prøv et sensation wheel og oplev hvad det kan gøre for dig, og lad det blive dit nye favorit fetich tilbehør.

Hvad er et sensation wheel? 

Et sensation wheel er et fetish tilbehør, der kan pirre og påføre en mild form for smerte. Det ligner til forveksling et redskab, som man laver vaniljekranse med op til jul. Det er et skaft, hvor der sidder et lille hjul for enden. På selve hjulet sidder en masse små nåle eller spidser. Det er disse nåle, der påfører smerten og er med til, at du kan udleve din fetish.

Med et fetish tilbehør som et sensation wheel kan du både opleve en blidere og hårdere smerte. Når du kører den hen af huden på din partner, kan du være ganske blid i begyndelsen indtil huden og din partner er klar til mere smerte. Herefter kan du trykke hårdere og lade din partner føle det. Du kan også bruge den steder på kroppen, som er ekstra følsomme, for at give en højere smerte.

Der findes forskellige typer og størrelsen på nålene og hvor skarpe de er kan også variere. Når du først har prøvet det, så vil det garanteret blive noget af dit yndlings fetish tilbehør.

Hvad er en fetish?

En fetish er et bredt udtryk for, at man tænder på nogle genstande mere end andre. Du har sikkert hørt om at nogen har en fetish for SM eller bondage. Det hører sig til nogle af de mere almindelige former for fetish og der findes alverden fetish tilbehør hertil. Men der findes også vildere og mere atypiske former for fetish, som du sikkert ikke engang har fantasi til at forestille dig.

Hvis du er til SM eller har en fetish, så viser en række undersøgelser, at du ofte er mere pligtopfyldende, mindre neurotisk og mere udadvendt end andre folk. Dèt at tænde på en bestemt ting som SM og bruge fetish tilbehør, har altså intet at gøre med, at være en uligevægtig person, faktisk det stik modsatte.

Vilde former for fetish

Tænder du på lak og læder, så findes der fetish tilbehør til det. Tænder du på kvinde fødder, så findes der også fetish tilbehør til det. Kort fortalt, der findes fetish tilbehør til alle former for fetishes.

Nogle af de mere vilde og specielle former for fetich er blandt andet Woolies. Har du nogensinde har om den fetish? Nej, vel. Det er en fetish, hvor man tænder på store mængder uld. Ja, du hørte rigtigt.

Der findes også en anden fetish Vorarefili. Her tænder man på, at blive slugt hel og fordøjet (Kilde woman.dk). Som du kan høre, så er der plads til alle former for fetishes. Det er befriende, at der er plads til, at man kan få lov til at dyrke lige præcis den lyst som man har. Og at der findes fetish tilbehør til.

Plads til alle

I de senere år er der blevet mere plads til forskellighed. Det gælder også til de forskelligheder og tilbøjeligheder, som man har i soveværelset. Derfor bugner markedet for fetish tilbehør også.

Så længe en given fetish eller seksuel handling finder sted mellem to voksne partner, der har givet samtykke, så kan man gøre som man har lyst til. Denne stigende tolerance for, at vi alle er forskellige er befriende. Følelsen af at være forkert, bare fordi man har nogen andre seksuelle præferencer er hæmmende.

Stå ved din fetish

Kan du inderst inde mærke, at du tænder på uld, har lyst til at blive slugt hel eller ønsker at blive tisset på under sex. Jamen, så slå dig endelig løs. Noget fetish tilbehør kan være sværere at få adgang til end andet. Men her hos os ved altertystys.dk kan du helt sikkert finde noget for enhver smag.

Kast dig endelig ud i det, enten alene eller sammen med din partner. Når man er fælles om, at have en fetish, så kan det også være med til at bringe jer tættere sammen. Anskaffer i jeres fetish tilbehør, så I kan udleve jeres fetish, så vil jeres sexliv garanteret nå nye højder.

Tilføjet til indkøbskurven