Viser alle 5 resultater


Bondageleg er super frækt og pirrende, både for den underdanige og den dominerende.

Om du er øvet eller ny, så er bondage og fiksering en helt fantastisk måde at skabe variation i jeres sexliv. Bonadage og bindelege er for alle, der er til kinky og eventyrlysten sex.

Gør din partner magtesløs og overtag styringen med bondage reb og tape der med sikkerhed vil holde din partner på plads.

Hvad enten du leder efter bondage reb, tape, håndjern eller manchetter, så har vi det du leder efter. Læs mere

-20%
DKK 500,00 DKK 399,00

Bondage Reb og Tape

Bondage tape i rød

DKK 55,00

Bondage Reb og Tape

10 m sort bondage reb

DKK 95,00

Bondage Reb og Tape

Sort bondage tape

DKK 55,00

Bondage Reb og Tape

Bondage reb i bomuld 10 m

DKK 95,00

Tag styringen

Fikser din partner og gør ham/hende magtesløs, mens du tager styringen og gør lige præcis hvad du har lyst til. Bondage reb eller tape giver mange muligheder for fiksering.

Bondage reb kan bruges alene, til at binde hænder eller fødder. Men det kan også bruges til at fiksere din partner til sengen, stolen eller noget helt tredje. Alt efter hvor langt bondage rebet er, kan det bruges til enten fiksering, eller til decideret bondage, hvor hele kroppen bindes op.

Tape, har de samme anvendelsesmuligheder, men bondagetape har den store fordel, at det ikke fylder særlig meget, så det er nemt lige at have i sengebordet.

Varm op

Start eventuelt legen med en god omgang sexting (frække tekstbeskeder) og byg stemningen op i løbet af dagen. Fortæl, hvad du har lyst til at gøre ved din partner når du kommer hjem, send evt.  billeder for at sætte stemningen. Det kan være billeder af dig selv, men du kan jo også sende et billede af soveværelset, hvor du har gjort klar med bondage reb, tabe og hvad du ellers vil bruge under legen.

Skal legen skal være ekstra fræk, kan I tilføje blindfold, pisk eller gag ball.

Skridtet videre med blidfold

Tilføj bondagelegen legen endnu mere med blindfold og pisk.  Når synet forsvinder, skærpes sanserne. Brug et blind fold til at gøre fikseringen endnu mere fræk. Nogen tænder på, at se deres partner binde dem, andre bliver ekstra pirret, når de ikke ved, hvad der kommer til at ske.

Sving pisken

Skal I være sikre på, at vinduerne virkelig dugger? Så er det frem med pisken. Piske og flogger, forbindes med mange som det ultimative form for dominans, fordi den underdanige rent faktisk bliver slået. Men det behøver ikke at være hårdt. Brug pisken til at stryge let hen over huden og følg op med et blidt slag. Det er helt vildt pirrende at mærke pisken løbe hen over dig, uden at vide hvornår slaget falder.

Hvis din partner er med på det, så læg flere kræfter I, test dem til grænsen og se dem krybe for dig.  Hvis pisken ikke er nok, så prøv med en flogger – den sætter med garanti din partner på prøve.
Husk at have et stop ord klar, hvis legen bliver for meget.

Kvinde - Lad dig fiksere, slip kontrollen og føl friheden

Som kvinde er der faktisk en kæmpe frihed at hente, hvis du underkaste dig din mand. Hvor meget tid er det lige du bruger på, at planlægge, organisere og styre din hverdag? Giv slip! Giv hjerne fri og lad din partner overtage dine beslutninger. Du vil elske det! Forskning viser, at dyrkere af dominans, har et bedre psykisk helbred end andre.

Manden dominerer stadig 

Det er typisk manden der er den dominerende inden for bondage.

Det giver mening set ud fra den historiske forestillingen om at kvinder er underdanige over for mænd.
I dag ser verden noget anderledes ud. Kvinderne kan selv. På mange områder har vi helt overtaget og på andre er vi mindst lige så gode.  Der er ikke behov for manden på samme måde. Skal der hænges et billede op, kan vi selv bore et hul.

Måske er det netop derfor, at manden stadig er den dominerende, når det kommer til SM, Bondage og Dominans. Her er manden stadig mand, han har magten og du har bare at spille efter hans regler – ellers bliver du straffet!

Mange muligheder

Mange bruger de redskaber de nu har til rådighed der hjemme, men hvis du for alvor er til bondage, er det en god ide at investere i sexlegetøj der er lavet specifikt til fiksering.
Tape er hurtigt og nemt, at bruge. Det er selvklæbende og binder kun på sig selv. Derfor klister det ikke fast i alt muligt andet, ligesom almindelig tape. Det river heller ikke i hud og hår.
Skal der mere fiksering til, så er bondagereb vejen frem. Det kommer i mange materialer, alt efter hvad man er til. Bomulds reb, er blødt og lækkert ved huden, men stadig robust nok til at binde stramt op, hvis det skal være hårdt. Nogen tænder også på smerten ved fiksering og der er natur bondage reb et godt bud. Er du mere til håndjern eller manchetter, når din partner skal bindes/domineres, kan du også finde det hos os.

Hvad er dominans?

Dominans er et udtryk for et seksuelt og erotisk forhold, hvor en part er dominerede, mens den anden part er underdanig. Begge parter tænder på deres roller og får stor seksuel ophidselse og nydelse ud den fælles leg. Den dominante får et seksuelt kick ud af at blive adlydt, mens den underdanige tænder på at blive sat på plads og for mange handler det også om det pirrende i ikke, at vide hvad der skal ske. Agendaen er 100 % op til den dominerede part.

Det behøver ikke at gøre ondt

At lade sig underkaste eller dominere, behøver ikke at være en smertefuld oplevelse. Nogen tænder på smerten, mens andre tændes af selve det at blive domineret.
Dominans handler om tillid og kræver i høj grad god kommunikation og derfor er det faktisk en glimrende måde, til at opbygge tillid til hinanden og styrke forholdet.

Bondage er mere end bare fiksering

Bondage er nærmest en kunstform, hvor enten dele , eller hele kroppen bindes ind i et langt bondage reb. Der findes et hav af knuder og knob. Nogen fokuserer på en bestemt kropsdel, f. eks brysterne. Andre former for rebbondage, binder hele kroppen i mere eller mindre komplicerede knob og knuder. Især japansk bondage, er  nærmest et kunstværk. Både for den der bliver bundet og den der binder, er selve udførelsen en stor del af den seksuelle tilfredsstillelse. Følelsen af, skridt for skridt at tage mere og mere magt fra din partner er pirrende for mange.

Tilføjet til indkøbskurven