Viser alle 10 resultater


Er du interesseret i blid bondage eller en hårdere form for SM og tænder du på at blive bundet, så er bondage håndjern og manchetter lige noget for dig. Kan du lide at dominere din partner eller at være din partner underdanig og vedkommende binder dig på hænder og fødder, så skal du helt sikkert udleve din fetish med håndjern og manchetter.

Om du vælger håndjern eller manchetter er smag og behag, men vi oplever, at flest nybegyndere bruger starter ud med håndjern og bevæger sig derefter ud i manchetterne til både ankler og håndled. Se vores udvalg af bondage håndjern og manchetter nedenfor. Læs mere

-45%
DKK 275,00 DKK 150,00
-20%
DKK 500,00 DKK 399,00

Bondage Håndjern og Manchetter

Håndledsmanchetter i rød

DKK 185,00

Bondage og Binde Udstyr

Sorte håndledsmanchetter

DKK 165,00

Bondage Håndjern og Manchetter

SM håndledsmanchetter

DKK 225,00

Bondage Håndjern og Manchetter

Metal håndjern i høj kvalitet

DKK 265,00

Bondage Håndjern og Manchetter

Håndledsmanchetter med metal

DKK 155,00

Bondage Håndjern og Manchetter

Sorte ankel manchetter

DKK 185,00

Bliv bundet og få et bedre sexliv

Tænder du på at blive bundet af din partner eller drømmer du om at binde din partner, så er det bare at komme i gang. Du kommer helt sikkert til at få brug for et par bondage håndjern og manchetter, hvis du skal bindes af din partner.

At blive bundet og at være sin partner underdanig kan føles enormt frækt. Pludselig er du tvunget til at give dig hen og du har ikke længere magten over dig selv. Det er din partner der bestemmer over dig. I hvert fald så længe I er i gang med jeres sexleg.

Når du ligger bundet om hænder og fødder med et par bondage håndjern og manchetter, så kan du vride dig så meget som du kan, men det er først når din partner tilllader det, at du kommer fri. Du er bestemt ikke alene, hvis du synes at det lyder tiltalende og frækt.

Hvad er BDSM?

BDSM er en samlede betegnelse for nogle seksuelle præferencer, som mange folk deler. Det står for Bondage, bondage og Disciplin, dominans og Submission (underkastelse) og sadisme og Masochisme (eller sadomasochisme). Et par håndjern og manchetter hører rigtig godt hjemme her, hvis du har denne eller disse former for seksuelle lyster.

Med et par bondage håndjern og manchetter kan du både udøve disciplin overfor din partner, vedkommende er bundet og du kan dominere ham eller hende. I den form for rollespil, der foregår under sexlegen, så er din partner, der er bundet underkastet dig og bliver domineret af dig.

Når man dyrker BDSM, er et centralt forhold ofte slave/slaverinde og herre. Det referer især til underkastelse. Slaven lader sig underkaste af sin herre (partneren) og der er en fælles enighed om, at det giver en gensidig tilfredsstillelse. Her hører et halsbånd ofte hjemme, men også håndjern og manchetter.

Hvad er forskellen på bondage håndjern og manchetter?

Bondage håndjern og manchetter har i bund og grund samme funktion. Men der er alligevel nogle forskelle, når man bruger dem i praksis.

Med et par almindelige håndjern kan du oftest kun blive spændt fast på en måde. Dine håndled bliver bundet sammen og sidder på mange måder som, hvis du har et par ringe rundt om håndleddene. De kan ikke strammes fuldstændig til, så de sidder tæt om håndleddene. I stedet kan de give lidt smerte, når du rusker og bevæger dig med dem på. Hvilket nogen synes er tiltrækkende.

Med et par manchetter til håndleddene kan du stramme dem, så de sidder helt tæt. Når du bevæger dig, så rykker de altså med. Her får du den stramme følelse af at være bundet hele tiden. Ofte er de to remme forbundet af en kæde, som kan åbnes og låses. Du har altså muligheden for at kunne bevæge dig frit, når din partner tillader det.

Står du og vakler mellem håndjern og manchetter, så er der kun at prøve at kaste sig ud i det. Du behøver dog ikke at vælge, hvorfor ikke anskaffe sig begge dele. På den måde er der grund til endnu flere frække lege.

En vildere bondage

Er det ikke nok for dig at bruge bondage håndjern og manchetter til håndleddene? Er du til en vildere form for bondage og ønsker at være helt bundet op, så findes der også manchetter til anklerne.

Med et par manchetter til anklerne, kan du blive bundet på både hænder og fødder. Hvis du eller din partner er bundet med manchetter på både håndled og ankler, så er du i den grad underkastet din partners magt, du ikke selv kan komme fri, og det først er med partnerens tilladelse at du bliver løsladt.

Få et helt sæt

Har du svært ved at finde ud af hvad du bør anskaffe dig til dine næste frække lege ud over bondage håndjern og manchetter? Der findes hele sæt, der indeholder lidt af det der er mest populært indenfor SM og BDSM.

Du finder oftest bondage håndjern og manchetter i sættet. Derudover finder du også en flogger. En flogger er en lille pisk med mange haler. De giver et dejligt smæld og kan både påføre stor og blid smerte. Ofte er der også en blindfold i. En blindfold er rigtig fræk at bruge i forbindelse med bondage håndjern og manchetter.

Når du ligger bundet på hænder og fødder og ikke kan bevæge dig, så er du allerede frarøvet muligheden for at slippe fri. Får du en blindfold over øjnene og dermed mister synssanser for et øjeblik, bliver dine andre sanser skærpet. En blindfold er dermed nærmest et nødvendigt stykke sexlegetøj efter min mening.

I mange SM sæt finder du også reb og halsbånd. Et halsbånd er forbundet med underkastelse og et slave/herre forhold. Når du kravler rundt nede på alle fire, måske i noget frækt undertøj, måske uden noget tøj på, så vil din partner nyde at have magten over dig, tro mig.

Fælles for alle vores bondage håndjern og manchetter og SM sættene er, at de er lavet i god kvalitet og kan holde til lidt af hvert. De findes i forskellige frække og kinky farver og appellerer både til kvinder og mænd.

Tilføjet til indkøbskurven