Viser 1–12 af 14 resultater

Bondage og binde udstyr

Bondage og binde udstyr kan puste liv i et hvert sexliv. Har i prøvet bondage? Hvis ikke er det på høje tid. Lad jer ikke skræmme, det kan tages i jeres eget tempo.

Her hos AltErTysTys.dk har vi det bedste udvalg i binde udstyr, så legen kan få frit spil. Om det er håndjern, manchetter, reb eller tape. Vi har det rette udstyr til jer, der er til kinky sex lege. Læs mere

Bondage Håndjern og Manchetter

Sorte håndledsmanchetter

DKK 165,00

Bondage Håndjern og Manchetter

Sorte ankel manchetter

DKK 185,00
-45%

Bondage Håndjern og Manchetter

Sorte plys manchetter

DKK 275,00 DKK 150,00
-20%

Bondage Håndjern og Manchetter

Bondage binde sæt til sengen

DKK 500,00 DKK 399,00

Bondage Reb og Tape

10 m sort bondage reb

DKK 95,00

Bondage Reb og Tape

Bondage tape i rød

DKK 55,00

Bondage Håndjern og Manchetter

SM håndledsmanchetter

DKK 225,00

Bondage Håndjern og Manchetter

Metal håndjern i høj kvalitet (R54-P13b)

DKK 265,00

Bondage Reb og Tape

Sort bondage tape

DKK 55,00

Bondage – hvad er det?

Bondage kan være mange ting og desværre bliver rigtig mange skræmt når de hører ordet ’bondage’ måske tankerne straks ryger hen på Fifty shades of grey og den underskrevne kontrakt, Anna har i hånden. Så ekstremt behøves det slet slet ikke at være. Er i vant til bondage er det selvfølgelig det skridt videre i kan gå.

Er du ny til bondage, vil et godt sted at starte være med et par håndjern eller manchetter. Machetterne, som også er håndjern, blot med spænderem, der gør det en del svære at ’bryde’ ud af. Du kan både få manchetter til håndled og ankler, start med en af delene eller tag begge på samme tid.

Bondage handler mest af alt om at overlade kontrollen til sin partner og lade ham eller hende pirre dig for at opnå større nydelse. Desværre er der bare rigtige mange der har svært ved det, specielt under sex, selvom man egentlig stoler på sin partner. Det er virkelig synd! Dem der har prøvet bondage ved hvor stor en nydelse det giver. Det uvisse får orgasmen til at nå nye højder.

Prøv med tape eller reb

Er i vant til bondage, vil leg med reb eller tape måske være næste skridt, hvis altså i ikke allerede har det. Når i dyrker bondage sex, er det vigtigt med nogle spilleregler, hvem skal domineres? Hvor hårdt? Skal der pirres først?

Måske skal der plages om sex eller skal i gå all in med blindfold, gag og pisk. Alt  imens den ene part er fastbundet til sengen? Det er jer der sætter reglerne og hvor grænsen skal gå til. Nu flere gange i har prøvet bondage vil i opleve grænsen rykker sig en smule for hver gang.

Overlad kontrollen til din partner

Typisk i bondage leg er det manden der er den dominerende, det er som om der er en stigende tendens i at manden skal have kontrollen. Lad dem! Vi kvinder elsker at blive domineret…. I soveværelset vel og mærke! Ikke andre steder. Findes der noget mere frækt end at blive kærtegnet af sin mand? Nej vel?

Alle sanserne bliver ekstra forstærket under bondage sex, fordi du som ofte både er bundet og med blindfold for øjnene. Ja, mere eller mindre magtesløs. Det er en utrolig fræk oplevelse med den partner du elsker, fordi du har overladt hele kontrollen i hans hænder. Han kan gøre hvad han vil.

Forstil lige engang dette:

Du træder ind i soveværelset, langsomt tager din mand alt tøjet af dig, smider dig ned på sengen og binder først dine håndled sammen med et reb, dernæst spreder dine ben og fastspænder dine ben til sengen med ankel manchetter – du har ingen mulighed for at bevæge dig og tænker ’hvad skal der ske nu?’

Frem finder han et tørklæde der bindes stramt henover dine øjne, den eneste sans du rigtigt kan bruge nu, er din hørelse.
Varmen stiger i hele din krop og blot ved en enkelt berøring bliver du 10 gange så tændt som du plejer at gøre. Han kysser og kærtegner din krop overalt – du elsker det.

Bondage kan være den frækkeste oplevelse med sin partner og utrolig intim.

Nybegynder eller øvet

Det fede ved bondage er at det kan tages i alle niveauer, begynder som øvet.

Til dig som nybegynder er et godt sted at starte med et par håndleds manchetter og et blindfold – det er det perfekte kit til en pirrende aften, måske med en lille fjer til tirrer med.

Bondage sex kan tage et hav af drejninger og det er jo heller ikke sikkert det er det samme i har lyst til hver gang.
Prøv f.eks. at leg med gag Balls, her kan du få en begynder gag med små huller i der gør det meget lettere at trække vejret.

Er i lidt mere hardcore? Prøv med et halsbånd, en lidt større gag og måske en pisk eller paddle. Hvis bandage skal være mere Kinky, kan i også prøve med brystvortekæder eller et sensation hjul. Det hele handler om smerte og nydelse. Det lyder måske skørt for nogle, men faktisk er vores smertetærskel en del større når vi er ophidset og vi ville kunne påtage os selv langt mere smerte. Ikke at det skal være ubehageligt og vi nærmest skal være revet til blods – det er slet ikke det, bondage handler om.

Binde udstyr – hvad findes der?

Det med at få frataget sig en af sine sanser, det er frækt – synes du ikke?
Når vi taler om bondage og binde ting generelt er der groft sagt tre kategorier vi kan dele det op i.
Der er tape, reb og håndjern eller manchetter.

Når vi siger tape er det selvfølgelig ikke almindelig tape, men bondage tape der hverken niver eller på anden måde irriterer huden.
Reb kommer typisk i 10 meter og det er altså ikke bare hvilket som helst reb der kan bruges, det skal være bondage reb som ikke giver brandmærker eller på anden måde er ubehagelig.
Både reb og tape bruges typisk af par som har leget med bondage og binde ting før.

Til dig som nybegynder

Er du helt ny indenfor binde ting er et par håndjern ikke helt af vejen at starte med. Om det er dem vi alle kender med plys eller det er manchetter er helt op til jer. Dog vil vi klart anbefale manchetter til håndled og ankler, da de er mere fastspændt og derfor gør det endnu svære at ’bryde ud’

Uanset hvilket niveau af bondage og binde ting i befinder jer på, har vi udstyret til jer. Er der noget i er i tvivl om eller har i andre spørgsmål til bondage, skal i ikke være bange for at kontakte os. Vi vil med glæde hjælpe.

Tilføjet til indkøbskurven