Viser alle 6 resultater


Er du velbevandret inden for BDSM verdenen så ved du sikkert hvad gag balls kan gøre for dit sexliv. Er du til dominans hvor du har fuld kontrol over din partners nydelse er en gag en uundværlig del af legen.

Er du endnu ikke så erfaren inden for dominans, skal du ikke lade dig skræmme. De  er både pirrende og kinky og de kan helt sikkert tage  jeres eksperimenterede dominans til nye højder.

Gag balls og mouth gags fås i mange udgaver, materialer og former. Vi har både til både begyndere og de mere erfarne. Læs mere

Blindfold - Masker og Gags

Sort gag ball

DKK 75,00
-51%

Blindfold - Masker og Gags

Kødben gag

DKK 295,00 DKK 145,00
-51%

Blindfolds og Masker

Maske og gag ball i én

DKK 395,00 DKK 195,00
-71%

Blindfold - Masker og Gags

Kødben gag med hovedbeklædning

DKK 425,00 DKK 125,00

Blindfold - Masker og Gags

Begynder gag i pink

DKK 75,00

Blindfold - Masker og Gags

Gag ball med justerbar rem

DKK 75,00

Gag, gag ball, mouth gag, hvad er forskellen?

Det er egentlig bare en mundknebel, der kommes ind i munden og spændes rund om nakken. På mange af dem er kneblen formet som en kugle.

Disse 'mund kugler' går under flere forskellige navne som f.eks. gagball, ball gag eller gag ball. Ball gags findes både med og uden huller, og findes i en diamanter fra 2,5 cm til 7,5 cm med forskellig fasthed. Den mest behagelige størrelse er omkring de 4 cm og vælger du en blød kugle, kan bæreren tykke på den, hvis kæben låser.

Med eller uden huller

Er du ny inden for gag balls, vil det helt sikkert være godt at starte ud med en  der har huller. Hullerne gør, at du lettere kan trække vejret mens du har den på.

Hvis du allerede har erfaring med gag balls, så kan du bevæge dig videre til de mere avancerede af slagsen. Prøv en med et bid eller måske en penis – hvis det er noget for din partner.

Mange forskellige gags

Er der ingen kugle på, kaldes det ofte bare en gag. Gags findes i et hav af udgaver nogle af dem har bid, ligesom de bidsler du kender til heste. Bidslet gør at brugeren både kan tale og trække vejret, men du kommer med garanti til at savle. Andre ligner mere knebler, som du kender dem.  Er du ny til gag balls, er et bidsel eller knebel et godt sted at starte.

Dental gags, holder munden åben og ligner dem tandlæger og kirurger bruger. Ring gags, har samme funktion som dental gags og tvinger munden åben. Begge dele tillader at trække vejret og er ideelle til oralsex.

Penis gags dækker hele munden og findes i udgaver med en eller to penisser. Inden for samme kategori kan man også få gag balls med mund. Begge er fantastiske til oralsex og nogle af dem kommer med en ring gag, så munden tvinges åben.

Gag balls findes også udgaver, der både tager tale og syn fra dig, de fungere som en for maske der spændes rundt om hovedet. De er vildt pirrende, fordi to af dine vigtigste sanser er sat ud af spil.

Hvorfor er det så fedt at bruge?

Hvis du og din partner tænder på kinky dominans er gag balls sikkert et fantastisk bekendtskab. Det der tænder mange er, at det er helt umulig at tale med en gag i munden. Faktisk kan du ikke gøre meget med din mund, så længe du er gagget.

Vil du begrænse din partners talegaver eller skabe fri adgang til munden eller bare nyde synes mens de savler, så vil du få stor tilfredsstillelse af gag balls.

Gag balls er tit en del af dominans og bondage. Mange tænder på dominanslege, fordi det handler om enten at tage eller miste kontrollen. Med en gag balls har du som dominant eller dominatrix, fuld kontrol over din partner.  Som den underdanige, tager en gag ball din tale fra dig, og mere end det. Du mister kontrollen over dit mundvand og kommer til at savle. Det er den ultimative ydmygelse og det er super frækt for mange.

Sæt magtforholdet på plads med gag balls

At bruge en gag ball til at fylde din partners mund ud sætter virkelig magtforholdet på plads. For den dominerende er det ophidsende ekstremt ophidsende at have den fulde magt, især når talen også er taget væk.

Især det visuelle ved at se den underdanige med gag balls og måske en form for bondage, er med til at give den ultimative magt.

I rollen som den underdanige, er det den mentale og fysiske underkastelse der virker stimulerende. For nogen, er det især, når deres åndedræt begrænses, at de finder stor nydelse. For mange giver den manglede iltoptagelse dem en bedre orgasme.  Gag balls giver i den grad ekstra krydderi til jeres BDSM leg

Den perfekte kombination

For mange er brugen af gags en videreudvikling af bondage og fiksering. Hvis du endnu ikke har mikset legene sammen, så er det på tide at komme i gang. Brug bondagereb, tape, manchetter eller håndjern til at fiksere din partner. Den totale følelse af dominans når din submissive partner er bundet og gagget, er usammenlignelig.

Tag legen til nye højder og introducer enten en pisk eller paddle til legen. For den submissive er det den ultimative ydmygelse, at være både gagget og fikseret, mens pisken smælder. Når du hverken kan tale eller bevæge dig frit, er du helt og holdet i din dominante partners magt. I vil med garanti finde stor nydelse og frihed i jeres fælles BDSM leg.

Husk kommunikationen

Inden for BDSM, er det altid vigtig at have et stop ord. Men det kan man ikke bruge til så meget med en gag ball i munden. Derfor er det vigtig at den dominerede, har en god forståelse for sin partners kropssprog. Er I endnu ikke helt sikre inden for BDSM, til at undvære et stop ord, så brug f. eks noget den underdanige kan have i hånden og slippe, hvis legen skal stoppe.

Tilføjet til indkøbskurven