Viser alle 17 resultater


Tænder du på blid bondage, så er blindfolds og masker garanteret også lige noget for dig. Det kan være en del af legen, at din partner har en maske eller en blindfold på imens du bliver bundet. I det hele taget, så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke frække rekvisitter I kan bruge i dobbeltsengen.

Om blindfolds og masker er noget som I vil bruge alene eller sammen med andet sexlegetøj, så lad blot legen begynde. Læs mere

-47%

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin maske

DKK 75,00 DKK 40,00
-47%

Blindfold - Masker og Gags

Rød satin blindfold

DKK 75,00 DKK 40,00

Blindfold - Masker og Gags

Latex maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Rødt satin blindfold

DKK 70,00
-58%

Blindfold - Masker og Gags

Cat maske i blonde

DKK 95,00 DKK 40,00
-53%

Blindfold - Masker og Gags

Spandex maske med hul til mund

DKK 200,00 DKK 95,00
-33%

Blindfold - Masker og Gags

Pink satin blindfold

DKK 75,00 DKK 50,00

Blindfold - Masker og Gags

Be naughty blindfold

DKK 55,00

Blindfold - Masker og Gags

Fræk fetish blindfold

DKK 65,00
-47%

Blindfold - Masker og Gags

Leopard blindfold

DKK 95,00 DKK 50,00
-51%

Blindfolds og Masker

Maske og gag ball i én

DKK 395,00 DKK 195,00

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin blindfold

DKK 70,00

Blindfold - Masker og Gags

Fetish maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Sexy wings maske

DKK 65,00

Leg med blindfolds eller masker

Blindfolds og masker er til jer, der ønsker at gøre lidt mere ud af jeres sexliv. Det kan være, at I er nye indenfor den verden af sexlejetøj, der findes. Men det kan også være, at I er erfarne brugere, der bare har fundet ud af, at I synes at det er sjovt at enten skjule jeres identitet eller skærpe sanserne med blindfolds eller masker.

Med blindfolds eller masker kan I få flere timer til at gå med frække og sexede lege i dobbeltsengen. Det er kun fastasien, der sætter grænserne. Så leg sammen, eksperimenter og kast jer ud i noget nyt og oplev hvordan jeres sexliv, kan tage jer et helt nyt sted hen.

Blindfolds 

Blindfolds og masker bruges ikke helt på samme måde. Altså jo, de sidder samme sted på hovedet, men hensigten med at bruge dem, er ikke helt den samme.

Med en blindfold er der nemlig ikke hul til øjnene. Når du har bindet foran øjnene, kan du ikke længere se hvad der foregår omkring dig. Din partner har fuldstændig magten over dig. Da du ikke længere kan orientere dig ved hjælp af dine øjne, så forsøger du måske at gøre det på anden vis.

Når du mister en sans, som synssansen, så skærpes dine andre sanser. Du kender det allerede. Træder du ind i et meget mørkt rum, og kommer fra et med meget lys, så føler du ikke at du kan se noget. Du bruger nu i stedet dine andre sanser, som bliver bedre og du finder alligevel det, som du var kommet ind i rummet efter. Sådan er det også i en situation, hvor din partner har bundet dig med en blindfold – bare på en yderst fræk måde.

Når du er blevet bundet, så vil al berøring føles meget mere intenst og man kan blive helt afhængig af den pirrende følelse.

Anderledes er det med masker. Der er nemlig lidt forskel på blindfolds og masker.

Masker til rollespil

Har I lyst til at lege med masker, så forstår vi udmærket godt hvorfor. Det kan enten være fordi I ønsker at lege med ideen om, at I ikke ved hvem manden eller kvinden bag masken er. Det kan også være, at I ønsker at lege en form for rollespil, hvor masken har en helt central betydning.

Rollespil med enten blindfolds eller masker kan være enormt pirrende og frækt. Om I bruger masker eller blindfolds, så kan legene være mange. Lad som om din partner er en fremmed, som du pludselig har sex med og lad masken give en form for anonymitet.

Forskellige typer af blindfolds og masker 

Der findes rigtig mange forskellige blindfolds og masker. De findes med vidst forskellig udseende og i vidt forskellig materiale. Farverne og deres udstråling kan også være meget forskellig.

Nogen af de populære blindfolds og masker er af latex eller læder. En læder maske er behagelig at have på, og de er i god kvalitet, så de virker professionelle i deres udstråling. De er ofte sorte og de passer perfekt ind til en fræk leg, hvor man skal dominere sin partner eller hvor man selv er den underdanige.

Også Latex masker er meget populære. Det er et rigtig frækt materiale og bliver ofte forbundet med SM. Det kan tåle lidt af hvert og så mærkes det lækkert mod huden. Uanset om du er til blindfolds eller masker, så findes de i lækre materialer i høj kvalitet.

Blindfolds og masker er både til SM og til uskyldig leg

En læder maske kan hurtigt virke som om, at den kun er til det meget erfarne par, der dyrker hård SM. Det samme gør sig gældende om en blindfold i læder eller latex. Sandheden er den, at du bruger blindfolds eller masker til lige præcis de lege, som du har lyst til. Der er altså ikke noget sexlegetøj eller kostumer, der er for vilde eller for kedelige. Det hele handler om, måden som I vælger at bruge det på

Inddrag andet sexlegetøj

Hvis I allerede eksperimenter med jer selv og jeres sexliv, så er I som flere og flere. Sexlegetøj bliver mere og mere populært blandt helt almindelige danskere. Der er intet skamfuldt eller beskidt ved at bruge eller købe sexlejetøj. Vi leverer dog altid diskret her hos os www.altertystys.dk. Har I kastet jer ud i blindfolds og masker, så kan andet sexlegetøj også være interessant.

Prøv en vibrator næste gang. Den kan give den mest fantastiske klitoris orgasme. Eller prøv en anal dildo og udforsk hvor jeres grænser går og hvad I tænder på i forbindelse med analsex. Både vibratoren og dildoen er helt oplagte at bruge sammen med blindfolds og masker og kan give legen endnu et kick.

Forestil dig, at du ligger bundet med et par håndjern og din partner tager en blindfold frem. Du kan ikke længere se noget og pludselig hører du en vibrerende lyd. Det viser sig at være en vibrator. Den kører op og ned af dit underliv og din partner kæler for din klitoris og det ender med at du får en helt fantastisk orgasme. Derefter giver du din partner en ordentlig omgang, der både indeholder blindfolds og masker.

Tilføjet til indkøbskurven