Viser alle 17 resultater


Leg i sengen kan se ud på mange måder. Faktisk kan det være vildt lækkert, hvis du slet ikke kan se. Så kan din partner gøre lige præcis det, som han eller hun har lyst til, og du kan ikke andet end at nyde. I den forbindelse har du brug for et blindfold eller en maske.

Drømmer du om den intense følelse, der kommer af ikke at vide, hvor den næste berøring kommer fra? Blindfolds og masker kan være en fræk tilføjelse til de par, der kender hinanden ud og ind, og som nu trænger til noget nyt.

Hvis I vil køre legen helt ud, kan I også inddrage bondage. Der er masser at vælge imellem fra vores store udvalg af bondage- og bindeudstyr. I kan også gøre legen endnu mere kinky med lidt blid SM. Prøv eventuelt piske og paddles eller hop i med begge ben og få jer et SM-sæt. Læs mere

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin maske

DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Cat maske i blonde

DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin blindfold

DKK 70,00
-30%

Blindfold - Masker og Gags

Pink satin blindfold

DKK 64,00 DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Rød satin blindfold

DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Latex maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Rødt satin blindfold

DKK 70,00

Blindfold - Masker og Gags

Fræk fetish blindfold

DKK 65,00

Blindfold - Masker og Gags

Spandex maske med hul til mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Be naughty blindfold

DKK 55,00

Blindfold - Masker og Gags

Leopard blindfold

DKK 50,00
-51%

Blindfolds og Masker

Maske og gag ball i én

DKK 395,00 DKK 195,00

Blindfold - Masker og Gags

Fetish maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Sexy wings maske

DKK 65,00

Frække rollespil med en maske eller blindfold

Rollespil, lækkert forspil, bondage og SM. Det her udstyr er til jer, der elsker legen. Vi siger tit, at sex skal være sjovt, og at det er legen, der gør det spændende. Her er noget til jer, der bogstaveligtalt vil gøre sex til en leg.

Det gør nemlig noget ved os, når vi tager masker på. Vi er stadig os, men vi kan lettere pakke de mere forbeholdne sider af os væk, og lade den dyriske og lystfylde side få plads. Det åbner op for helt nye muligheder i sengen.

Så tag en anden facade på og gør ting ved din partner, som du måske slet ikke ville drømme om at gøre, hvis du bare var dig. For sjovt nok kan det, at du tager en maske på, betyder at alle facader kommer ned.

Blindfold - Lad sanserne få frit spil

Det kan også være, at I skal lege med et blindfold. Det giver nemlig helt nye muligheder for at lære hinandens kroppe at kende. Det kan også være vildt frækt at kombinere blindfold for øjnene med bondage. Så er du nemlig tvunget til at overgive dig fuldt ud til din partner.

Masker og blindfolds er naturligvis ikke kun til leg med dominans. Måske trænger I bare til at lære hinanden at kende på nye måder. Uanset hvad, så er det lettere at smide hæmningerne, når der bruges masker. Eller når en af jer, får et blindfold for øjnene.

Så uanset hvad I har lyst til at eksperimentere med, så kan den her form for udstyr hjælpe jer til at give jer helt hen til legen.

Masker til enhver fantasi

Vi har masker til mange forskellige fantasier. Skal det være pirrende sexet udgave med blonde; frækt i imiteret læder og med nitter; kinky med en ægte fetish maske, hvor hele ansigtet er dækket? Kig vores udvalg igennem og lad drømmene flyve frit. Måske opdager du lyster, du slet ikke vidste, at du havde.

En maske er en virkelig simpel måde at pifte sexlivet op. Det koster tæt på ingenting, og du behøver faktisk ikke mere for at forvandle stemningen i soveværelset. Selv vaniljesex skal blive nyt og spændende med det her ekstra lille gimmick.

På med facaden og rollespil

Det er faktisk ret vildt, hvad der gør ved os, når vi tager en anden facade på. Det er jo stadig dig, der gemmer dig bag, men det gør det nemmere at gøre alle dig ting, som du har lyst til, men som noget i dig stopper dig fra. Måske er der ting, du gerne vil have, at din partner skal gøre ved dig, men som du frygter at blive afvist på.

Indtag en ny persona, der ikke kender ordet frygt, og befal din partner til at gøre det – husk blot at aftale, hvor hinandens grænser går. Du skulle jo helt ikke overskride din kærestes grænser i et forsøge på at bryde dine egene. Men mere skal der faktisk ikke til for at forvandle vanilje til et kinky swirl af smagsvarianter, der tilføjet helt nye facetter til jeres sexliv.  

Hvis I har lyst til at kaste jer ud i den ultimative dominansfantasi, så har vi en guide til, hvordan I kommer i gang i slutningen af teksten. Så kan selv det mest tilbageholdende individ forvandle sig til en ægte dominans dronning eller konge.

Blindfold er det perfekte erotiske tilbehør

Blindfolds er endnu en måde at eliminere jeres hæmninger og finde jeres dybt begravede lyster frem. I stedet for at påtage en person, så handler det her mere om at overgive jer til hinanden. Den ene skal nemlig modtage nydelse, men den anden har den totale kontrol over den.

Den her er rigtig god til jer, der sidder fast i den samme rutine. Rutine kan være fint nok. I ved, hvad der fungerer for hinanden, og det kan føles rigtig dejligt, når I kaster jer ud i en omgang lagengymnastik. Problemet med at vide, hvad der skal til for at på hinanden til at nå en orgasme, er, at I måske glemmer, at sex ikke kun handler om finalen.

Frække lege med blindfolds

Med et blindfold for øjnene kan I opnå et frækt forspil, hvor det netop handler om at give hinanden nydelse. Brug det til at opnå noget andet end den eftertragtede orgasme; den skal nok komme til sidst. Men sæt fokus på forspillet, og ikke bare som den obligatoriske kedelige salat til forret, der skal overstås inden aftenens hovednummer, den delikate streak, (eller i det her tilfælde: selve samlejet) kommer på banen. På den her måde bliver forspillet til hovedretten, og orgasmen er den tilfredsstillende dessert.

Er du lidt i tvivl om du er sulten eller tændt lige nu? Undskyld sammenligningen, men vi vil bare gøre det helt klart, at forspil er værd at bruge tid på.  

Det handler om at gøre sex lige så spændende som den gang, I først mødte hinanden og slet ikke kunne holde fingrene fra hinandens kroppe. Kan I huske det? Det var fantastisk spændende at gå på opdagelse i det her nye menneske. Sådan kan det blive igen.

Styrk alle sanser med et blindfold

Blindfold er til jer, der trænger til at få flere sanser i spil. Vi mennesker afhænger utroligt meget af vores synssans. Der er som regel ikke noget sjovt over at få taget den fra os; det føles utrygt, når vi ikke kan navigere, fordi vores andre sanser ikke er helt så veludviklede. Netop derfor kan det være en fræk tilføjelse til sexrutinen.

Sæt dine andre sanser på overarbejde med blindfold for øjnene. En hver berøring vil føles tusind gange voldsommere, fordi du aldrig forventer dem. Du ved ikke, hvornår den næste kommer, eller hvor din partner sætter sine hænder, læber eller måske en pirrende fjer.

Lyder en pirrende affære med dine andre sanser, som noget for dig? Så har et forslag til en fræk oplevelse, som du og din partner kan udforske sammen.

Blindfolds og bondage lege går hånd i hånd

Hvis det slet ikke kan blive for vildt eller voldsomt, så er du måske draget af tanken om at blive spændt fast med blindfold for øjnene, mens din partner har total kontrol over situationen. Vi medgiver, at der kan være noget vanvittigt ophidsende over det scenarie. Men det kan faktisk også være helt vildt at være forsigtig. interesseret?

I kan nemlig sagtens lege med blind for øjnene, uden at det behøver at have noget med SM at gøre. Prøv f.eks. en drillende og lækker leg med din partner, hvor sanserne for alvor aktiveres. Her er, hvad du skal gøre…

Sådan får i en god sexoplevelse med blindfold

Giv din partner den vildeste sexoplevelse med forsigtig forkælelse. Step by step guide til lækker leg med sanserne: Sørg for at rummet, I befinder jer i, har en behagelig temperatur. Tænd eventuelt nogle lækre duftlys. Bed din kæreste om at tage sit tøj af, og giv ham eller hende blindfold på.

Guide din blinde partner til at lægge sig på sengen eller et tæppe på gulvet. Sæt dig på knæ, uden at I rør hinanden. Nu handler det om at stimulere din partner på en måde, som denne helt sikkert ikke er blevet før: Placer kys, forsigtige berøringer, evt. lette strøg med fjer og eller måske et sensation wheel. Men lad aldrig din partner vide, hvor næste strejf kommer til at falde.

Få en pirrende sexoplevelse

Når du har pirret din kæreste så meget, at du kan se, at han eller hun næsten ikke kan mere, så kan du afslutte sessionen med en omgang fræk oralsex. Selvom det hele foregår i et langsomt og kontrolleret tempo fra din side, så lover vi, at det kommer til at føles helt eksplosivt for din partner.

Hvad, der er meget forsigtigt og roligt på din side af øjenbindet, bliver en vanvittigt pirrende og næsten uudholdelig oplevelse for din kæreste. Det uudholdelige ender heldigvis i en vild forløsning, når du endelig lader din tunge røre dér, hvor din kæreste allerhelst vil have det.

Inviter BDSM ind i soveværelset

Har du hørt om BDSM? Det dækker over nogle seksuelle udskejelser af den mere kinky karakter: bondage, dominans, submission og sadomasochisme. Kinky sex er ikke-konventionel sex, og så kommer det store spørgsmål jo: Hvorfor skal sex være konventionel? Selvfølgelig er der nogle stillinger, der har fået status som greatest hits, og det har de naturligvis af en grund, nemlig at de fungerer.

Så det kan være godt at have nogle moves, der altid kan hives op ad baglommen, når det skal gå hurtigt. Men hvorfor ikke blive bedre til at udforske alt det, som sex er og kan? Den kan I prøve med BDSM. Hvis du er lidt genert i det virkelige liv, kan det måske være ekstra sjovt at lege med dominans i soveværelset.

Eksperimentere og prøv jer frem

Du behøver ikke at være vild og eksperimenterende for at få noget ud af det. Hvis den her alternative tilgang til sex er ny for dig, så kan masker være en god indgang til den her verden. Med din maske på, kan du forestille dig, at du er en anden version af dig selv. Med det her skuespil kan du slippe de bånd, der holder dig fra at slå dig selv helt løs, og de kan få dig selv til at gøre nogle ting, du normalt ikke ville.

Din frække maske kan med fordel parres med en pisk og noget lækker læder, hvis du vil indtage rollen som ægte dominator. For der er altså noget vanvittigt ophidsende over at lege med magtforhold i sengen – det vil din partner helt sikkert også synes.

Mangler du lidt hjælp at komme ordentligt i gang med den kinky leg? Vi har kreeret i lille guide til at sætte ordentligt gang i løjerne.

Guide til dominans og frække lege med blindfolds

Finde det rette udstyr, der får dig i den helt rigtig dominatorstemning. Snak med din partner om, hvor jeres grænser går. Skal det være bondage, pirrende fjer eller mild SM? Hav et safe word. Selvom det hele bare er leg, så er det leg med jeres grænser.

Hvis du skal dominere din partner, skal du være lidt hård, og din partner går måske med på legen og underkaster sig; og så er I er nødt til at kunne fortælle hinanden, hvornår det bliver for meget; altså hvornår det ikke længere er leg. På den måde forbliver det sjov, og grænserne bliver kun udvidet – eller overskredet.

Find din indre dominante side frem 

Find din indre dominator frem, og nyd en aften med total frihed. Find det rigtige udstyr. Både blindfold, masker og bondage. Både mænd og kvinder kan nyde en aften med dominans, og begge kan være enten den dominerende eller den, der underkaster sig. Fordelen ved dominans er, at der giver et frirum fra hverdagens stres. Faktisk især, hvis du er submissive.

Så kan du lægge alle bekymringer fra dig, når du træder ind i soveværelset; her skal du kun følge din partners ordre og blive belønnet med intens nydelse. Både masker og blindfolds kan altså være en let måde at få mere spænding ind i forholdet. Der er ingen vilde maskiner, der overtager showet eller batterier, der skal oplades. Det er en meget intim oplevelse, fordi I sætter fokus på hinanden.

Selv hardcore SM handler jo om at gøre ting for og ved den anden. Så I kommer altså virkelig tæt på hinanden. Så lad legen begynde, og få mere intimitet i forholdet!

Tilføjet til indkøbskurven