Viser alle 22 resultater


Masker, blindfold og gags er alle rekvisitter til den erotiske leg mellem dig en partner. Det kan være med til at spice dit sexliv op. Derudover kan det være begyndelsen på en ny vej ind i nogle frække fetish lege eller måske SM. Masker tilfører mystik, blindfold styrker sanser og gags viser dominans/underkastelse.

Masker eller blindfolds kan være en uskyldig ekstra lille dimension til jeres sexliv. På trods af at det er en lille ting, så kan den være med til at gøre en kæmpe forskel. Nedenfor ser du hvilke masker, blindfolds og gags vi har. Du vil helt sikkert finde noget, der kan gøre dit sexliv lidt sjovere. Læs mere

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin maske

DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Cat maske i blonde

DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin blindfold

DKK 70,00
-30%

Blindfold - Masker og Gags

Pink satin blindfold

DKK 64,00 DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Rød satin blindfold

DKK 45,00

Blindfold - Masker og Gags

Sort gag ball

DKK 75,00

Blindfold - Masker og Gags

Latex maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Rødt satin blindfold

DKK 70,00

Blindfold - Masker og Gags

Fræk fetish blindfold

DKK 65,00
-51%

Blindfold - Masker og Gags

Kødben gag

DKK 295,00 DKK 145,00
-30%

Blindfold - Masker og Gags

Begynder gag i pink

DKK 86,00 DKK 60,00

Blindfold - Masker og Gags

Fetish maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Spandex maske med hul til mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Be naughty blindfold

DKK 55,00

Blindfold - Masker og Gags

Leopard blindfold

DKK 50,00
-51%

Blindfolds og Masker

Maske og gag ball i én

DKK 395,00 DKK 195,00
-71%

Blindfold - Masker og Gags

Kødben gag med hovedbeklædning

DKK 425,00 DKK 125,00

Blindfold - Masker og Gags

Gag ball med justerbar rem

DKK 75,00

Blindfold - Masker og Gags

Sexy wings maske

DKK 65,00

Hvad skal masker og blindfolds bruges til?

Modsat andre former for sexlegetøj, som fx en dildo eller vibrator, så er en maske eller blindfolds dét ekstra krydderi til dit sexliv. Eller måske begyndelsen på et mere frit og udforskende sexliv. Derudover er masker og blindfolds også i den mere uskyldige ende, hvorfor det kan være et godt sted at starte.

Især hvis du er ny i gamet. Er du allerede en erfaren bruger af både sexlegetøj og vild med fetish lege. Så vil du nok også give os ret i at også her er masker og blindfolds og gags uundværlige.

Den blide, uskyldige og erotiske leg

Forestil dig, at din partner og dig har sendt hinanden lange og flirtende blikke hele dagen. I har måske sendt hinanden frække sms’er og billeder, og I er begge så tændte. Efter et par klap bagi kan I ikke længere holde fingrene fra hinanden, og I flår tøjet af hinanden, før I ender i dobbeltsengen. Inden I for alvor går i gang med at have samleje, trækker din partner en blindfold frem.

Du lægger dig på ryggen, bliver bundet med et par håndjern og får blindfolden på. Det næste din partner gør ved dig føles mere intenst end nogensinde før. Det ender med, at du skriger og får en orgasme, som du ikke har oplevet længe. Men hvordan hænger det sammen med, at du har fået en blindfold på?

Slip sanserne løs

At bruge en maske eller blindfold eller andre lignende rekvisitter kan skærpe dine andre sanser. Pludselig mærker du berøring, slik og kys på en helt ny måde, og alting bliver mere intenst. Masker kan også bruges som tilbehør til dit frække outfit. Skal du forestille en magtfuld dominatrix, så er en maske, der skriger af mystik og dominans et must.

Næste gang du skal have sex med din partner, så bruger du masken og bruger en blindfold på din partner og rollerne er byttet om – det er nu dig, der har magten over din partner og du kan lide det.

En sexede leg med masker

Sexlegen med en blindfold eller maske skal ikke nødvendigvis føre til, at man bevæger sig længere ind i en verden af SM eller fetich. For nogen er det tilfredsstillende at holde sig til disse sexede rekvisitter. Men for andre vil mere have mere, og når først man finder glæden ved masker og blindfolds, så er vejen til at få lyst til at afprøve andre former for sexlegetøj ikke lang.

I forlængelse af masker og blindfolds, så har vi erfaret, at gags er populære. Lad mig lige tage dig tilbage til dobbeltsengen engang. Du ligger på ryggen med en blindfold, din partner rører dig over hele kroppen.

Hardcore SM eller blid dominans

Du kan høre af din partner trækker noget op fra sengebordsskuffen, men du kan ikke se hvad det er. Pludselig får du at vide, at du skal åbne munden, for du skal heller ikke have muligheden for at sige noget, ligesom at du i forvejen ikke kan se noget. Det tænder dig helt vildt.

Din partner har nemlig trukket en gag frem. Det er slet ikke som du troede. Du troede nemlig, at en gag var et stykke sexlegetøj udelukkende for hardcore SM folk, men det er også noget ,som du nyder. At du hverken kan sige noget eller se noget bliver næsten for intenst for dig, men også kun næsten. Du skriger, idet I begge får en orgasme – sikke en forskel en blindfold og en gag kan gøre.

Den hardcore erotiske dominans

Hvis du og din partner er til en mere erotisk hardcore dominans og folder jer ud i den slags sexlege, så er det næsten helt sikkert, at I kender til og bruger sexlegetøj som masker, blindfolds og gags. Og det er der jo en god grund til.

Hvis I tænder på, at den ene af jer dominerer den anden og har magten, så er man blot mere underdanig og underlagt sin partner, når man hverken kan se eller tale. Ved erotisk dominans er masker og blindfolds og gags muligvis kun en lille del af sexlegen, men ikke desto mindre en vigtig del, for at sætte den helt rigtige scene.

Hvis I tænder på dominans, så har I garanteret også flere rekvisitter som en pisk, et par håndjern eller en paddel, hvilket naturligvis også kan fås her hos os i www.altertystys.dk.

Prikken over i’et

Når du har anskaffet dig en maske eller en blindfold eller en gag og ikke kan vente med at komme ”i gang” så at sige, så kan vi på det kraftigste anbefale, at du køber en glidecreme med. har du ikke tidligere brugt glidecreme under sex og tænker, at det udelukkende er til, hvis du ikke er helt ophidset nok, så tager du grueligt fejl. Glidecreme er nemlig fordi du er meget ophidset og tændt, og ønsker at din sexoplevelse bliver fantastisk.

Under sex og som massageolie er en silikonebaseret glidecreme helt perfekt. Huden føles glat og blød og samlejet om det er vaginalt eller analt bliver uforglemmeligt. Bruger I også sexlegetøj under akten, så er det en vandbaseret glidecreme, som I skal bruge, da den ikke ødelægger overfladen. Tøv endelig ikke med at prøve en glidecreme, du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Tilføjet til indkøbskurven