Viser 1–32 af 69 resultater


Hvad er fetish egentlig og hvad kan du få? Fetish legetøj er i det mere Kinky hjørne, når vi taler om sexlegetøj. Det største indenfor fetish lege er dog SM eller BDSM og er ikke for nybegyndere, men for dig der gerne vil eksperimentere og overskride grænser. I fetish verdenen er det dig der sætter reglerne og kun fantasien sætter grænserne.

Her hos AltErTysTys.dk finder du et udvalg i fetish legetøj til dig der ikke er bange for noget. Læs mere

-47%

Blindfold - Masker og Gags

Sort satin maske

DKK 75,00 DKK 40,00
-30%
DKK 250,00 DKK 175,00
-50%
-36%

Sexlegetøj Sæt

Bondage begynder sæt

DKK 225,00 DKK 145,00
-47%

Blindfold - Masker og Gags

Rød satin blindfold

DKK 75,00 DKK 40,00
-55%

Par Sexlegetøj

Bondage sæt 8 dele

DKK 995,00 DKK 445,00

Piske og Paddles

Lille sort flogger pisk

DKK 85,00

Blindfold - Masker og Gags

Latex maske med hul til øjne og mund

DKK 145,00

Blindfold - Masker og Gags

Sort gag ball

DKK 75,00
-45%
DKK 275,00 DKK 150,00

Blindfold - Masker og Gags

Rødt satin blindfold

DKK 70,00
-20%
DKK 500,00 DKK 399,00
-58%

Blindfold - Masker og Gags

Cat maske i blonde

DKK 95,00 DKK 40,00

Bondage Reb og Tape

Bondage tape i rød

DKK 55,00
-51%

Blindfold - Masker og Gags

Kødben gag

DKK 295,00 DKK 145,00
-51%
DKK 195,00 DKK 95,00
-36%
DKK 195,00 DKK 125,00
DKK 115,00
-49%
DKK 395,00 DKK 200,00
-25%
DKK 449,00 DKK 335,00

Hvad er fetish egentlig?

Fetish kan være mange ting, men det de fleste af os kender som fetish er underkastelse, eller kontrollen over den anden. Hvem der er den dominante, aftales intern. I bund og grund er fetish et frækt og pirrende rollespil, hvor kontrol, smerte og underkastelse er i højsædet. Det kan måske lyde voldsomt for nogle, men kan sagtens tages i niveauer, og behøves bestemt ikke at betyde pisk og slag til du besvimer. Fetish har mange grader og det er kun fantasien der afgøre, hvor legen bærer jer hen.

Hvilke muligheder er der

Vi har forskellige fetish sæt, som hver især består af forskellige kombinationer af sexlegetøj og i forskellige farver. Vi har også flere, af de forskellige dele, som vi sælger enkeltvis og nogle af dem, i andre design.

Blindfold - styrk alle sanserne

En blindfold er det ultimative start fetish, til en sanselig sex oplevelse. Når du har en blindfold på og dermed ikke kan se noget. Skærper du helt automatisk de andre sanser. Det er pirrende at du ikke kan se, hvad din partners næste træk er. En blindfold kan bruges alene eller sammen med andet sex legetøj. Det kan fx være en lækker oplevelse, når din partner, bruger en blød flogger, til at pirre din hud, over hele kroppen. Og især hvis du har blindfold på.

Flogger og fjer for en pirrende oplevelse

En flogger fås i flere varianter. En i blød gummi samt en i et materiale der er lidt hårdere, som minder om læder. Man kan også bruge en fjer på samme måde. I vores begynder sæt får du en fjer med. Den blødeste og mest milde form for pirring af huden. Du får mulighed for at komme i den 7. himmel eller at hjælpe din partner derhen. Hvis du så udover det, er du enten selv er spændt fast, eller har fået dine hænder fastlåst, i et par manchetter eller håndjern. Eller din partner har. Så bliver oplevelsen endnu mere intens og er helt uundværligt når vi taler om fetish.

Manchetter og håndjern - Tag kontrollen

Fetish manchetter og håndjern fås i flere varianter. Dem der følger med i de her startersæt, er dejlig bløde, enten med plys eller i blødt stof. Der er tre forskellige varianter i de, her på siden, viste sæt. I bondagesættet med 8 og 10 dele, er det manchetter i et mere fast materiale, med et spænde på, som kan tilpasses alt efter størrelse. Manchetterne kan også bruges til anklerne.

I nogle af sættene, følger der 4 manchetter med, så man har til både hænder og fødder. Når du ikke har mulighed for at gøre hvad du vil, med dine hænder og/eller fødder, kan det styrke oplevelsen af nydelse. Det giver den ultimative fetish mulighed, for bare at nyde. Man kan eventuelt bruge bondage reb, til at fastgøre manchetterne til et møbel, for at forstærke oplevelsen af, at være uden kontrol.

Underkast dig med bondagereb

Bondagereb kan bruges til hvad du har lyst til indenfor fetish, brug fantasien. De kan bruges sammen med manchetter eller håndjern, til at tydeliggøre, at den der har det på, bare skal læne sig tilbage i nydelsen. Bondagereb kan også bruges til bondage i bred forstand. Bondagereb indbyder til eksperimenter og man kan lege med det på forskellige måder. Man kan også bruge det i stedet for fetish manchetter og håndjern.

Gags - Luk munden og nyd den frække oplevelse

Hvis du kan lide at din partner er stille under fetish legen, så kan en gag, være en god rekvisit. En gagball er en kugle, der skal ind i munden og som spændes fast omkring hovedet. Den der følger med de her sæt, er en såkaldt begynder gag, med huller der gør det langt nemmere at trække vejret. Når din partner har en gag på, er det et signal til dig, om underkastelse, der er noget af det frækkeste indenfor fetish. De findes i flere forskellige varianter, hvis du får lyst til at eksperimentere mere og på en anden måde med det.

Kærtegn og klap med paddle

Der følger en paddel med i nogle af vores fetish eller SM sæt. En paddel er et fladt instrument, i et læder lignende materiale. Du kan bruge en paddel til at varme din partners hud op, ved at lade den glide sexet, ned af kroppen. Den kan også bruges til små slag, rundt omkring på kroppen. Det er ikke nødvendigvis noget, der behøver at gøre ondt. Ved at varme huden langsomt op og efterfølgende give nogle små rap, kan det give en intens fornemmelse og følelse, af lyst i hele kroppen.

Halsbånd - Tilbed din herre

Hvis du frivilligt har et fetish halsbånd på, under jeres sexleg, sender du et signal om underkastelse til din partner. Det kan for nogen, være en befrielse at være den, der bare skal modtage eller gøre som der bliver sagt. Det er en leg, der hurtigt kan føres videre til noget andet og mere ekstremt. Men det er under alle omstændigheder, jo sjovt at lege og eksperimenterer. Det kan være at i finder frem til nogle lyster her i fetish verdenen, som i måske ikke er bevidste om at i har. Måske bliver det bare til en sjov oplevelse, som i kan grine sammen af. Og det er jo også dejligt.

Hvis ikke du prøver noget andet end det du plejer at gøre, så sker der sandsynligvis heller ikke andet end der plejer at ske.

Skal i bare have lidt af det hele?

Vi har her hos AltErTysTys.dk samlet en masse forskellige SM sæt der med garanti vil udleve enhver fetish i måtte have:

-Sexlegetøj sæt Bondage sæt 7 dele er rødt og sort. Der er to sæt manchetter til håndled og ankler, samt et halsbånd. En blindfold, en gag, en flogger samt rød bondagereb til at binde med.

-Par sexlegetøj Rødt SM-sæt i 7 dele er et rødt sæt, næsten magen til vores bondage sæt i rød og sort. Indeholdende en blindfold, en gag, et halsbånd, to sæt manchetter, bondage reb, samt en flogger.

-Par sexlegetøj Bondage sæt 8 dele er i et lækkert og frækt, sort og lilla design. Det indeholder bondagereb, flogger, halsbånd, to sæt frække håndjern, en gag og naturligvis en lækker blindfold.

-Sexlegetøj sæt, Det ultimative Bondage sæt med 10 dele. Udover at indeholde det samme som de øvrige sæt. Så følger der en spanking paddle, samt en fjer til et pirrende forspil med.

Tilføjet til indkøbskurven