Viser 1 resultat

Gavekort

Gavekortet er den perfekte gave. Du kender det sikkert godt. Du skal til et arrangement hos din gode ven. Men han ønsker sig aldrig noget og du ved, hvordan en fesen buket bare vil visne stille og roligt hen. Din ven er frisk og med på den værste , ved du og du tør derfor godt, at give en sjov og fræk gave. Hos os kan du købe et gavekort, så ham eller hende du giver det til, selv kan vælge hvilke af vores frække stykker sexlegetøj, som skal hjem. Læs mere

DKK 50,00DKK 1.500,00

Gavekort til ham eller hende der har alt

Det er slut med at finde på gaver, som alligevel ikke bliver brugt eller give buketter, der bare visner. Det er ikke uden grund, at det er blevet så populært, at give gavekort. Vi vil derfor gerne være med til at støtte op på den efterspørgsel.

Køb derfor et gavekort på et valgfrit beløb mellem 150 og 1000 kr. Og undgå den stres der følger med at skulle ud og købe en gave. Gavekortet giver en stor frihed og vedkommende, som du giver det til, bliver med garanti glad for det.

Det er slut med ligegyldige og upersonlige gaver. Køb derfor et gavekort og giv en personlig gave med et glimt i øjet. Hos os kan der vælges mellem mange forskellige slags sexlegetøj. Fra det uskyldige til det mere hardcore. Find også vores bedst sælgende stykker sexlegetøj og bliv inspireret.

Skal du forære dine medarbejdere julegaver eller gaver i andre anledninger, så kan et gavekort til et stykke sexlegetøj være en overraskende og god gave. Det bringer helt sikkert et smil på læben af dine medarbejdere. Og der er jo mange gode gevinster ved at dyrke mere sex.

Tilføjet til indkøbskurven