EXS Store sorte kondomer i æske – 12 stk.

DKK 49,00

  • Kondomer i sort
  • Lavet i naturlig latex
  • Størrelse der svarer til L/XL
  • Kommer i pakke med 12 stk.
  • Frækt sort kondom

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): exsblbox Kategorier: , , GTIN: 5027701000264

EXS store sorte kondomer

Overrask din partner med EXS store sorte kondomer for en ekstra kinky sexoplevelse. Disse kondomer er lavet i naturligt latex i sort, og passer til en lidt større penis. Kondomet kan strække sig fra 5,6-6,5 cm, der svarer til en størrelse L/XL.

Det er vigtigt, at du bruger et kondom, der passer til din penisstørrelse. Hvis kondomet er for stramt, vil det føles ubehageligt, og der vil også være større risiko for, at det revner. Det vil ligeledes også mindske komfort og sikkerhed, hvis kondomet er for stort.

Sikker sex er bare sjovere

Beskyt dig selv og din partner mod kønssygdomme og uønsket graviditet. Med dette frække sorte kondom bliver det nemlig også sjovt at være sikker. Kondomet er nemt at anvende, og er med både reservoir og glidecreme. Ønsker du ekstra glidemiddel kan du uden problemer benytte en enten vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme.

Har du svært ved at huske at bruge kondom fx ved one night stands, så gør det til en god vane. Hvis du altid har et kondom på dig eller lige ved hånden, så er sandsynligheden, for, at du husker at bruge det langt større.

Det er bare meget sjovere at huske tilbage på et godt knald, hvis man ved at man huskede at bruge kondom. Med et kondom der passer i størrelsen, så forsvinder noget af følelsen af at have et kondom på.

Prøv noget nyt med EXS store sorte kondomer

Du synes måske ikke, kondomer er det fedeste at bruge. Men det er nu engang nødvendigt, hvis du skal have et sikker sexliv og beskytte både dig selv og din partner. Når nu kondomet skal bruges, hvorfor så ikke gøre lidt ud af det. EXS store sorte kondomer kan gøre legen ekstra fræk og sjov.

Du vil helt klart få en ny oplevelse, når du trækker den sorte latex over penis. Prøv et sort kondom for en anderledes og fræk oplevelse, måske sammen med et par matchende håndjern og en lille pisk.

Æsken indeholder 12 kondomer, så der er sjov nok til de næste stykke tid – alt efter hvor aktiv du er selvfølgelig. Du kan også finde andre special kondomer, der kan gøre sikker sex sjovt, frækt og anderledes.

EXS store sorte kondomer og glidecreme

Sikker sex starter selvfølgelig med at bruge kondom. Men vidste du at glidecreme faktisk også er med i sikker sex pakken. Ved at bruge glidecreme beskytter du slimhinden både ved vaginal og anal samleje. Dette minimere risikoen for at den brister og dermed kan du undgå rifter og andet, hvorigennem sexsygdomme kan overføres.

Glidecremen er også med til at beskytte kondomet for den modstand og slid det udsættes for. Det gør, at risikoen for, at det revner mindskes. Der er altså alt mulig grund til, at du bruger glidecreme sammen med dit EXS store sorte kondomer. Glidecreme vil selvfølgelig også øge din egen og din partners nydelse.

Husk at bruge den rigtige glidecreme

Når du bruger latex kondomer som EXS store sorte kondomer er, skal du være opmærksom på ikke at bruge en oliebaseret glidecreme. De fleste glidecreme er enten vandbaseret eller silikonebaseret. Men der findes også nogle med olie i.

Disse kan ikke bruges sammen med kondomer i latex, da det det naturlige gummi bliver opløst af olien. Derfor må du heller ikke bruge de hjemmelavede typer af glidecreme. Det kunne for eksempel være vaseline, bodylotion eller madolie. Brug derfor altid en god glidecreme købt hos din sexshop.

Vi hjælper dig selvfølgelig også med at finde den rigtige glidecreme til dine behov. Spørg i vores butik eller kontakt vores kundeservice.

Vægt70 g
Tykkelse

0,07 mm

Diameter

56-65 mm

Længde

190 mm

Specielle Egenskaber

Sorte

Materiale

Naturlig latex

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Store sorte kondomer i æske – 12 stk.”