EXS Ribbed and Dotted Kondomer i Æske – 12 stk.

kr. 79,00

  • Kondom med riller og knopper for maksimal nydelse
  • Stimulerer både dig og din partner
  • Indeholder glidecreme for bedre komfort
  • Kommer i pakker med 12 stk.

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): exs3i1box Kategorier: ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

EXS Ribbed and Dotted

Sikker sex behøver ikke at betyde kedelig sex. Med EXS Ribbed and Dotted kondom kan du forkæle din partner med en ekstra stimulerende omgang. Kondomet har ikke bare riller udenpå men er også udstyret med knopper.

Du får et kvalitetskondom i latex fra det kendte mærke EXS, der har produceret kondomer siden 1993. Kondomet er naturligvis CE-mærket, hvilket vil sige, at det lever op til EU’s standarder på området.

Kondomer med stimulerende overflade

Et kondom der stimulerer ekstra godt? Det lyder som en god idé, ikke sandt. Med disse EXS Ribbed and Dotted kondomer kan du stimulere din partner lidt ekstra, når I dyrker beskyttet sex med kondom. Kondomet har nemlig en stimulerende overflade.

På overfladen af kondomet er der både riller og dupper, der kan mærkes af din partner. Derudover er kondomet et helt almindeligt transparent latexkondom med reservoir og glidecreme. Du kan med fordel bruge ekstra glidecreme for øget nydelse og komfort.

Find din rigtige kondomstørrelse

Mange mænd oplever, at kondomer mindsker følsomheden og dermed gør deres nydelse mindre. Ofte kan det dog undgås ved at finde et kondom i den rigtige størrelse. EXS Ribbed and Dotted har en bredde på 53-62 mm.

Denne størrelse passer en penisomkreds på ca. 11-13 cm. Du kan måle din omkreds ved at bruge et målebånd og måle din penis i erigeret tilstand. Sørg for at måle helt nede ved roden. Ligger du mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den mindste.

Detaljer
Vægt70 g
Længde

188 mm

Bredde

53-62 mm

Tykkelse

0,07 mm

Specielle Egenskaber

Med riller og knopper. Med glidecreme og reservoir

Materiale

Naturlig latex

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Ribbed and Dotted Kondomer i Æske – 12 stk.”