EXS Magnum XL kondomer i æske – 12 stk.

DKK 59,00

  • Ekstra stort kondom
  • Kondom i naturlig latex
  • God komfort
  • Kommer i pakke med 12 stk.
  • Til dig hvor intet andet passer

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): exsmabox Kategorier: ,

EXS Magnum XL til dig med en større penis

Er du en af dem, hvor et almindeligt kondom strammer lidt? Så er det et EXS Magnum XL kondom, du skal have! Vidste du, at hvis du bruger et kondom, der for lille, så øger du risikoen for at det sprænger, og derved ikke er sikkert længere? Undgå en smutter og køb et kondom der passer.

At finde den rigtige størrelse er altså altafgørende. For det er ikke ønskværdigt at have et kondom, der er for stort eller for lille. Er kondomet for stort, vil det nemlig også føles ubehageligt at bruge, og det er større risiko for, at det glider af. Med et EXS Magnum XL kondom der passer til lige præcis din penis, beskytter det bedre.

Et klassisk kondom – bare med ekstra plads

Når du bruger et kondom der passer, vil din komfort også blive bedre. Når kondomet passer som fod i hose, så smyger det sig tæt ind til lemmet. Det gør, at du ikke kan mærke kondomet på samme måde, som du måske har prøvet før. Den nedsatte følsomhed som du måske også har oplevet før ved brug af kondom, vil også mindskes ved at bruge den helt rigtige størrelse kondom.

Kondomet er transparent, og lavet i naturligt latex. Desuden er det med både reservoir og glidecreme. Ønsker du mere glidemiddel for en ekstra glidende oplevelse, kan du sagtens benytte en vandbaseret glidecreme for en pirrende nydelse eller hvis sexoplevelsen skal vare længere.

Hvad gør EXS Magnum XL speciel

Selve kondomet kan strække sig fra 5,6 cm og helt til op til 6,5 cm i bredden. Samtidig har kondomet også lidt ekstra længde en den almindelige størrelse, med en længde på 19,5 cm. Disse mål gør at kondomet svarer til en størrelse XL.

Udover den ekstra størrelse i både længde og omkreds, får du et helt standard kondom. Kondomet har ligeledes en tykkelse på blot 0,08 mm, hvilket er med til at øge din følsomhed og nydelse, når du bruger kondomet.

Derfor skal du vælge et EXS Magnum XL kondom

Har du tit haft problemer med at finde et kondom, der passede? Så har du muligvis fundet din redning. Med et EXS Magnum XL kondom får du nemlig den ekstra store størrelse, som nogle heldige mænd har brug for. Med den rigtige størrelse kondom kan du endnu engang nyde sikker sex uden ubehag, revnede kondomer eller andre gener.

Et kondom der passer betyder alt både i forhold til, at du får brugt kondomet, og samtidig har en god oplevelse med kondomet. Vi ved alle sammen at mindsket følsomhed eller en ubehagelig stramhed, kan holde os fra at bruge kondom, selvom vi ved vi burde.

Tjek at du bruger den rigtige størrelse kondom

Bruger du et EXS Magnum XL kondom, kan du dyrke sikker sex og samtidig have en god oplevelse. Du kan tjekke om størrelsen passer til dig ved at måle din penis omkreds. Selvom kondomet har lidt ekstra længde i forhold til almindelig størrelse kondomer, er det diameteren, du skal gå efter. Længden vil for det meste passe. Er du i tvivl, kan du selvfølgelig også måle din penis længde.

Gør din komfort endnu bedre med glidecreme

Når du nu har fundet et kondom, der passer til din penisstørrelse, er du godt på vej mod en mere komfortabel oplevelse med kondom. Men hvorfor ikke gøre oplevelsen helt perfekt ved også bruge glidecreme sammen med dit EXS Magnum XL kondom.

Du kan bruge både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme sammen med et latex kondom. Men du skal huske, at silikone glidecreme ikke kan bruges sammen med sexlegetøj af silikone. Samtidig er det også vigtigt at være opmærksom på, at du ikke kan bruge en oliebaseret glidecreme sammen med kondomer af latex.

Har du spørgsmål til vores kondomer eller glidecreme, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Vægt70 g
Tykkelse

0,08 mm

Diameter

56-65 mm

Længde

195 mm

Specielle Egenskaber

Ekstra store

Materiale

Naturlig latex

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Magnum XL kondomer i æske – 12 stk.”