EXS Magnum XL kondom – 1 stk

DKK 5,00

 • XL kondomer
 • Lavet i naturligt latex
 • Engelsk kvalitet
 • Dyrk sikker sex med kondom
 • God komfort

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): exsma Kategorier: ,

EXS Magnum XL kondom er til dig…

Der måske har prøvet lidt for ofte, at kondomet var for lille. Størrelsen betyder nemlig mere, end du lige er klar over – hvert fald når det kommer til kondomer. At finde den rigtige størrelse har ikke kun betydning for din komfort, men også for den beskyttelse som kondomet kan give.

Et XL kondom kan derfor være lige det, du leder efter, hvis du før har oplevet, at kondomerne sidder alt for stramt. Men du behøver faktisk ikke at gætte, hvilken størrelse du er. Du kan nemt måle din kondomstørrelse ved at måle omkredsen af din penis.

Prøv et EXS Magnum XL kondom

Det er utrolig vigtigt at finde et kondom der passer til netop dig, for at du og din partner er beskyttet. Og har du en penis der er lidt større end gennemsnittet, så er det også nødvendigt, at du bruger et kondom, der er større.

Et kondom der er for småt risikerer at sprænge under samleje. Køb i stedet et EXS Magnum XL kondom i høj kvalitet, så du kan dyrke sikker sex uden gener eller ubehagelige overraskelser.

Sikker sex med kondom glidecreme

Sikker sex starter selvfølgelig med at bruge et præventionsmiddel som kondom. Det er faktisk det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod seksuelt overførte sygdomme, og som selvfølgelig samtidig beskytter mod uønsket graviditet.

Men faktisk gør glidecreme også noget for din beskyttelse. Ikke nok med at glidecreme gør alt lækkert og glat, så mindsker det også risikoen for at kondomet springer. Særligt ved analsex er det vigtigt at bruge både kondom og glidecreme, da der her er ekstra risiko for at der opstår små rifter, hvor igennem kønssygdomme kan overføres.

EXS Magnum XL kondom – engelsk kvalitet

Det engelsk mærke EXS laver kondomer af høj kvalitet, der ikke kun er slidstærke men også perfekt pasform. Du får et kondom, der er fremstillet i naturlig latex med reservoir og glidecreme. Er du blevet glad for mærket kan du finde det i forskellige variationer og størrelser.

EXS Magnum XL kondom er blot et af deres kondom typer. Men du kan også finde kondomer med smag eller andre special kondomer fra mærket. Er du i tvivl om, hvilke kondomer der er noget for dig, kan du købe flere enkeltvis og prøve lidt af hvert.

Vægt5 g
Tykkelse

0,08 mm

Diameter

60 mm

Længde

213 mm

Specielle Egenskaber

Ekstra store

Materiale

Naturlig latex

Oversigt

 • XL kondomer
 • Lavet i naturligt latex
 • Engelsk kvalitet
 • Dyrk sikker sex med kondom
 • God komfort

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Magnum XL kondom – 1 stk”