EXS Hot Chocolate kondom – 1 stk

DKK 5,00

 • Kondom med chokoladesmag
 • Oplev sjovere oralsex
 • Dufter og smager af chokolade
 • Large størrelse
 • Engelsk kvalitet

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): exshc Kategorier: ,

Få varmen med et EXS Hot Chocolate kondom

Lun dig sammen med din partner med dette EXS Hot Chocolate kondom. Nyd smagen af varm chokolade når du giver din partner et blowjob. I vil også kunne nyde duften af den varme chokolade når I dyrkers sex.

Et kondom med smag er den ideelle måde at gøre det sjovt og anderledes at bruge kondom. Et EXS Hot Chocolate kondom er blot en af de smagsvarianter vi har. Du kan også få kondomer der smager banan, mint eller jordbær. Du kan med fordel blande dig en lille samling af forskellige kondomer med smag.

Kondom med smag af varm chokolade

Kondomer med smag giver en anderledes og mere lækker sexoplevelse. Smagen af varm chokolade vil uden tvivl være en ny og spændende oplevelse. Det er selvfølgelig helt oplagt at bruge det til et ekstra smagsfuldt blowjob. Men kondomet vil også kunne nydes ved samleje.

Udover smagen virker kondomet naturligvis som et helt almindeligt kondom. Det vil sige, at du får den samme beskyttelse. Du bruger derfor også kondomet, præcis som du er vant til. Du kan med fordel bruge ekstra vandbaseret glidecreme sammen med kondomet for en endnu bedre oplevelse.

Derfor betyder størrelsen noget

Kondomer har ikke altid det bedste ry. De bliver ofte beskyldt for at være ubehagelige og ubelejlige samt at mindske mandens følsomhed. Mange af disse gener kommer faktisk af, at kondomet er i den forkerte størrelse. Sidder det for stramt eller for løst, vil du og din partner kunne mærke kondomet.

Den forkerte størrelse er ikke bare med til at mindske din komfort. Det kan faktisk også gå ud over den beskyttelse, som kondomet kan give. Et for lille kondom har større risiko for at sprænge. Mens et kondom der er for stort lettere glider af. Husk derfor altid at måle din penisomkreds inden du shopper kondomer.

Et EXS Hot Chocolate kondom til særlige stunder

Når der skal ske noget nyt i soveværelset er, der et væld af muligheder med sexlegetøj og andet erotisk udstyr. Men nogen gange kan et sjovt og anderledes kondom som dette EXS Hot Chocolate kondom være det helt rigtige.

Kondomer med smag er en nem og ikke mindst billig måde at skabe nye oplevelser sammen med din partner i soveværelset. I kan med fordel vælge flere forskellige smage, så I kan finde frem til jeres yndlings.

 

 

Vægt5 g
Tykkelse

0,07 mm

Diameter

56 mm

Længde

190 mm

Specielle Egenskaber

Med chokoladesmag

Materiale

Naturlig latex

Oversigt

 • Kondom med chokoladesmag
 • Oplev sjovere oralsex
 • Dufter og smager af chokolade
 • Large størrelse
 • Engelsk kvalitet

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Sørg for at penis er stiv
 2. Riv forsigtigt hul på pakken
 3. Tag fat med pegefinger og tommel på spidsen af kondomet
 4. Sæt på spidsen af penis
 5. Rul resten ned over penis

Efter brug:

 1. Rul kondomet af
 2. Slå en knude på det
 3. Tjek at der ikke er hul
 4. Smid det ud

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Hot Chocolate kondom – 1 stk”