EXS Extreme 3 in 1 kondomer – Ribbed & Dotted

DKK 65,00 DKK 49,00

  • EXS 3 in 1 kondomer
  • Med riller og knopper for ekstra stimulering
  • Medium størrelse, passer de fleste
  • 12 stk
  • Tyndt naturligt latex-materiale

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): EXS3I1BOX Kategorier: , GTIN: 5027701000233

EXS Extreme 3 in 1 kondomer

Leder du efter et kondom, der ikke bare er helt glat? Så er EXS Extreme 3 in 1 kondomer lige noget for dig og din partner. Dette kondom har nemlig både riller og knopper langs skaftet på kondomet. Det gør oplevelsen for din partner endnu bedre og fornøjelsen det større for jer begge to.

Hvorfor riller og knopper?

Men kan man mærke rillerne og knopperne? Alt efter hvor følsom din partner er i enten vagina eller anus, så ja. Det er især i begyndelsen af samlejet, at din partner kan få ekstra nydelse ud af at kondomet har riller og knopper. Rillerne og knopperne, som EXS Extreme 3 in 1 kondomer er lavet med, er lavet så de forstærker de blodfyldte blodåre ned af din penis. Du vil ikke selv kunne mærke nogen forskel, da knopperne og rillerne jo sidder udenpå kondomet. Men det er da ophidsende at vide, at du stimulerer din partner endnu mere.

Ekstra godt til analsex

Især ved analsex kan selv små riller eller knopper mærkes. Mange kvinder og mænd er ekstra følsomme i anus, og det kan derfor være dejligt, at vælge et netop sådan kondom som dette. Her er kondomet optimalt, fordi man kan mærke langt flere detaljer i struktur og størrelse, og der er altså virkelig noget at komme efter med et kondom bud knopper og riller her.

Husk glidecremen

Langt størstedelen af de kondomer der findes på markedet kommer med glidecreme. Alligevel kan det være en god idé at have noget ekstra glidecreme ved hånden, uanset om du dyrker sex med anal eller vaginal penetrering, glidecreme kan godt gå tør, og det er altså bare ærgerligt ikke at have ekstra. Jo vådere jo bedre, vil nogle måske sige, og det er der noget om. Det er altså bare rarest, når det hele glider som det skal.

Størrelsen er vigtig

EXS Extreme 3 in 1 kondomer har en medium størrelse og passer til de fleste mænd. Føler du at det er for stramt, så vælg eventuelt at gå en størrelse op og omvendt, hvis det er for stort. Det er vigtigt, at størrelsen passer til din penis, for at kondomet beskytter helt optimalt under sex, dertil giver det altså bare en langt mere behagelig oplevelse, når et kondom passer helt som det skal.

Vægt 35 g
Diameter

53-62 mm

Længde

188 mm

Bredde

0,07 mm

Specielle Egenskaber

Med riller og knopper. Med glidecreme og reservoir

Materiale

Naturlig latex

Indhold

12 stk

Farve

Gennemsigtig

Oversigt

  • EXS 3 in 1 kondomer
  • Med riller og knopper for ekstra stimulering
  • Medium størrelse, passer de fleste
  • 12 stk
  • Tyndt naturligt latex-materiale

Læs Mere.

X