EXS Extra Safe kondomer i æske – 12 stk.

DKK 49,00

  • Ekstra stærkt kondom
  • Ekstra smørelse for god komfort
  • Ultimativ beskyttelse
  • Anbefales til analsex
  • Kommer i pakker med 12 stk.

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): exsesbox Kategorier: , GTIN: 5027701000295

EXS Extra Safe kondomer for ekstra beskyttelse

Hellere være på den sikre side! Det er du med disse EXS Extra Safe kondomer. De ekstra tykke kondomer giver dig ekstra beskyttelse uden at gå på kompromis med din komfort. De er fremstillet i naturligt latex, og er produceret af det engelske firma Leeds Trading. Ønsker du et ekstra sikkert kondom, så er det et EXS Extra Safe kondom du skal have.

Dyrk ekstra sikker sex

Et kondom beskytter Ikke alene mod uønsket graviditet, det er også det eneste præventionsmiddel, der beskytter dig og din partner mod kønssygdomme.

Der er altså gode grunde huske kondomet og ikke mindst et ekstra beskyttende kondom. Kondomet anvendes præcis som andre kondomer, men er en smule tykkere. Derfor er der også mindre risiko for at det revner. Du kan tjekke om kondomets størrelse passer dig ved at måle omkredsen på din penis.

 EXS Exstra Safe kondomer til anal sex

På grund af EXS Extra Safe kondomets ekstra tykkelse og smørelse er det perfekt til at bruge ved analsex. Her er der større risiko for smitte af seksuelt overførte sygdomme, hvorfor det også anbefales at bruge et ekstra beskyttende kondom som dette. Den ekstra smørelse er også med til at gøre oplevelsen endnu bedre.

Vi anbefaler dog altid at du bruger en god silikonebaseret glidecreme til analsex for den bedste komfort for både dig og din partner. 

Ekstra tykkelse med ekstra smørelse

Dette kondom er ekstra tykt og dermed også ekstra sikkert. Men bare rolig. Du vil stadig opnå stor nydelse, når du bruger dette kondom. Der er nemlig tænkt på din komfort ved produktionen af dette produkt. Kondomet har ekstra meget smørelse, hvilket gør det både nemmere at få på, og giver dig en bedre oplevelse med kondomet. Du kan også sikre den bedste pasform ved at måle din penisstørrelse og finde det kondom, der matcher din størrelse bedst.

EXS Extra Safe – Et kondom med alt

EXS Extra Safe har en længde på 19 cm og er 5,3 cm i diameter. Derudover har kondomet selvfølgelig også reservoir og glidecreme.

Har du altid et kondom lige ved hånden eller på dig, er der langt større sandsynlighed for, at du husker at bruge det. Sex er bare meget bedre og ikke mindst sjovere, når det er sikker sex. Og med dette ekstra beskyttende kondom kan du være helt på den sikre side.

Beskyttelse og komfort

Samtidig får du et kondom med god komfort, som kun vil gøre din oplevelse bedre. Den ekstra tykkelse er lavet, så du får ekstra beskyttelse, men ikke så tyk at din nydelse bliver hæmmet. Med en pakke EXS kondomer, så får du kondomer i høj kvalitet til billige penge.

Denne æske indeholder 12 kondomer. Vi anbefaler, at du opbevarer dine kondomer i æsken. Det er med til at sikre, at der ikke sker skade på kondomerne, som eventuelt kunne mindske deres beskyttelse.

Ekstra sikker sex for ekstra sjov

Ved at dyrke sikker sex kan du have det endnu sjovere med din partner. Når du dyrker ekstra sikker sex, kan det sjove kun blive endnu sjovere. Med dette kondom skal du nemlig slet ikke bekymre dig. Den ekstra tykkelse er med til at give dig ekstra sikkerhed. Det gør nemlig kondomet mere holdbart, og mindsker risikoen, for at det revner.

Vi anbefaler altid, at du bruger glidecreme sammen med dit EXS Extra Safe kondom. Glidecreme er ikke kun med til at øge din og din partners nydelse, men øger faktisk også sikkerheden. Glidecremen er nemlig med til at fjerne noget af den modstand som kondomet ellers bliver udsat for. På den måde mindskes risikoen for at kondomet revner.

Vægt70 g
Tykkelse

0,1 mm

Diameter

56 mm

Længde

190 mm

Specielle Egenskaber

Ekstra stærke

Materiale

Naturlig latex

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “EXS Extra Safe kondomer i æske – 12 stk.”